kresska 08.04.03, 11:14 i Craig'a Armstronga Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kresska Re: A ja puszka_okruszka... 08.04.03, 11:20 cze67 napisał: > ...i Louisa Armstronga Natalia Kukulska mogłaby Ci pomóc. Pozdrawiam Kasia To co napisałam wcześniej, to nie był żart Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: A ja puszka_okruszka... 08.04.03, 11:23 kresska napisa?a: > Natalia Kukulska mog?aby Ci pomóc. A masz jej telefon? > To co napisa?am wczes´niej, to nie by? z˙art Nawet przez chwile tak nie pomyslalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Re: A ja puszka_okruszka... IP: *.stansat.pl / *.gazeta.pl 08.04.03, 11:32 W jakiej postaci szukasz tego Craiga Armstronga? czy ja jestem plackiem? Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: A ja puszka_okruszka... 08.04.03, 11:39 Gość portalu: Jack napisał(a): > W jakiej postaci szukasz tego Craiga Armstronga? W postaci Jacka_placka > > czy ja jestem plackiem? Czy ty jesteś plackiem? Jacek_placek wiedziałby to na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: A ja puszka_okruszka... 08.04.03, 11:38 cze67 napisał: > kresska napisa?a: > > > Natalia Kukulska mog?aby Ci pomóc. > > A masz jej telefon? Do niej akurat nie mam. Ale jej agent moglby cos na to poradzic. Adres w sieci. > > > To co napisa?am wczes´niej, to nie by? z˙art > > Nawet przez chwile tak nie pomyslalem. To swietnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vulture ??? 08.04.03, 18:33 Nie rozumiem wątku. Co ma Kornel Makuszyński do Craiga Armstronga? Odpowiedz Link Zgłoś
ilhan Re: ??? 08.04.03, 18:52 vulture napisał: > Nie rozumiem wątku. Co ma Kornel Makuszyński do Craiga Armstronga? Spróbuj Googlem, może coś się wyjaśni? Odpowiedz Link Zgłoś
vulture niczego nie wygooglowałem 08.04.03, 18:55 Podana fraza - kornel makuszyński craig armstrong - nie została odnaleziona. Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kresska Hmmm... IP: *.man.polbox.pl 09.04.03, 09:17 Może jesteś zbyt dosłowny vulture A ja wciąż szukam.. pozdrawiam kasia vulture napisał: > Podana fraza - kornel makuszyński craig armstrong - nie została odnaleziona. > Hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
vulture Re: Hmmm... 09.04.03, 15:05 Gość portalu: kresska napisał(a): > Może jesteś zbyt dosłowny vulture Jaaaaaaaaaaaaaa??? Odpowiedz Link Zgłoś
kresska Re: Hmmm... 09.04.03, 16:32 vulture napisał: > Gość portalu: kresska napisał(a): > > > Może jesteś zbyt dosłowny vulture > > > Jaaaaaaaaaaaaaa??? > A dlaczego nie Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
ya-cek Re: Szukam Jacka_placka 09.04.03, 21:56 Wzruszyłem się ... koleżanka z przedszkola ??? Chyba jednak z innego, bo Craig Armstrong nie znajduje się w gronie mych ulubieńców - ot, elektroniczny robotnik )) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś