Gość: saar IP: 87.207.170.* 21.02.06, 22:49 no ladnie, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gościowa Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 212.244.184.* 22.02.06, 06:58 a kto będzie sprawdzał "wybrańców"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:42 wybrancy....... Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 11:20 Tak się składa, że i do tej pory w gdańskim magistracie dostęp do internetu mieli tylko wybrańcy, cała świeta góra i tzw. kierownicy od siedmiu boleści. Czyli nic się nie zmieni. Czy komuś się wydaje, że panie zapierdzielające przy rejestrowaniu samochodów, gdzie wiją się kilometrowe kolejki i setki oczu patrzą im na łapy, mają czas na gadu-gadu? One się wysikać nie mają czasu. Proponuję lepiej przyjrzeć się panu Adamowiczowi i jego świcie. Na pewno bylibyście zdziwieni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GA! Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 87.207.110.* 22.02.06, 09:32 Mysle ze w panstwie UE dostep do internetu powinno byc standartem. To wyglada tak, ze beda im kazac zdejmowac buty i wkladac kapcie - to nie pobrudza biura. Tak propo ta szefowa nie ma nic do roboty to moze zprawdzac swoich podwladnych co ogladaja w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:39 Gość portalu: GA! napisał(a): > Mysle ze w panstwie UE dostep do internetu powinno byc standartem. To wyglada > tak, ze beda im kazac zdejmowac buty i wkladac kapcie - to nie pobrudza biura. ************************************** Szefowie butów zdejmowac nie będą, bo nie wiadomo co z wiechciami słomy zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:02 najlepiej jeździć po szefach, bo egzekwują pracę a pracownik nie przychodzi do biura po to aby pracować, tylko pograć w gry internetowe czy policytować na allegro punknijcie się w łeb, a potem pomyślcie jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: w końcu 22.02.06, 12:01 Gość portalu: Marakuja napisał(a): > najlepiej jeździć po szefach, bo egzekwują pracę ********************************* Alez nie, Adamowicz jest podwładnym, zatrudnionym przez mieszkańców Gdańska na czas określony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassidy Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.crowley.pl 22.02.06, 10:39 Neo, Morfeusz i Trynity... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jotka Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.orange.pl 22.02.06, 07:07 Kolejny i na pewno nie ostatni przykład niekompetencji urzedniczej ze strony Pana Prezydenta. Zamiast sprawować nadzór i kontrolę nad swoimi urzędnikami lepiej bawić się w gry polityczne, chronić pod swoimi skrzydłami przestępców- łapowników /Mincewicz/ i bronić podejrzanych o popełnienie przestępstawa innych urzędników miejskich /Lewna/.Czy takie jest zadanie Prezydenta Miasta ? Do roboty Panie Adamowicz albo - do widzenia. Na zawsze ! Niech ktoś wreszcie zrobi porządek w Urzędzie rzeczywiście dla dobra mieszkańców. Co Pan na to Panie Oleszek. Chociaż Pan niech coś zrobi. Wybory tuż, tuż !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Gdańszczanin Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.such.nat.hnet.pl 22.02.06, 08:21 Mozesz mi Jotka wytłumaczyć o co Ci chodzi. Gierki polityczne? Chyba dla dobra i mieszkańców i urzędu Adamowicz ukrócił zabawy komputerowe urzednikom, narazajac sie na ich ataki (Twój jest pewnie nie pierwszy i nie ostatni). Do roboty urzędasku. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:38 A może to lepiej, gdy urzędasy zajmują się aukcjami, oglądaniem golizny, randkami i ściąganiem, niż gdyby w tym czasie mieli prześladować przedsiębiorców? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marakuja Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:03 a może najlepiej aby po prostu pracowali? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Więcej szkody niż pożytku z ich działań 22.02.06, 10:11 Więc lepiej niech się głupotami zajmują, przynajmniej będzie bezpieczniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędasek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:33 Tak się składa, że jestem pracownikiem urzędu w Gdańsku od pięciu lat. Nie denerwuj się! Teraz na urlopie wychowawczym, więc nie piszę z pracy :) I pan Adamowicz, mój zwierzchnik, nigdy nie widział mnie na oczy. Nawet kiedy przyjmował mnie do pracy i miał wręczyć umowę, to wyszedł, bo miał ważny telefon. Jakie on może mieć pojęcie o tym, co ja robię w pracy? On nawet nie był w budynku, w którym ja pracuję. Eh, szkoda gadać. Zapewniam, że on ma "ważniejsze" zajęcia niż zwierzchnictwo nad swoimi pracownikami. Autopromocja, to jego główne zajęcie. No ale skoro został demokratycznie wybrany przez Gdańszczan, to co można dodać. Tak samo włada miastem, w którym się nic nie dzieje, jak i rządzi urzędem. Broń go dalej Tomku Gdańszczaninie. A my się wszyscy przeniesiemy do Żukowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:28 tak powinnas zmienic prace na zukowo, tam nie maja internetu, i sobie nie pograsz, jak wrocisz z urlopu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędasek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:35 Nie mam najmniejszego zamiaru wracać z tego urlopu. Bo dla normalnego człowieka, to wstyd tam pracować i ciągle świecić oczami za postanowienia pana Adamowicza i jego świty. Jak ci powiem, że szeregowy pracownik nie gra, to uwierzysz? Pewnie nie. Ja bym też nie uwierzyła. Z resztą, wali mnie co myślisz kudłaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.sm-rozstaje.pl 22.02.06, 17:48 Oj lepiej tak nie pisz, bo Cię dopadną wszechwładne łapki pani Sekretarz, hihi. I znajdź sobie lepszą pracę bo w urzędzie co najwyżej można dostać garba. Jak zawsze prezydenckie pupilki maja wszystko a biednym szarakom trzeba zabrać a to nagrodę roczną, a to necik... :-) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.such.nat.hnet.pl 22.02.06, 19:24 Mam nadzieję, że juz dzisiaj przeprowadzasz się do Żukowa. Im mniej płaczących dupków w Gdansku tym lepiej dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:44 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarecki Poroniony pomysł IP: *.sol.lan / *.solidarnosc.org.pl 22.02.06, 09:01 jeżeli pracownicy za dużo czasu spędzają na allegro i sympatii to to wydaje mi się, że ich przełożeni nie potrafią im odpowiednio zorganizować pracy. Co z tego że zostaną zablokowane jakieś strony www. Pani Jadzia zamiast siedzieć w gg pójdzie sobie do pani Władzi na kawkę. Tak to przynajmniej siedziała przed komputerem i mogła zareagować na pojawienie się interesanta. Mam jeszcze kilka świetnych pomysłów: Trzeba zamalować okna, wtedy pracownik nie będzie siedział i gapił się na ulicę. W toaletach trzeba zainstalować alarmy włączające się po 3 minutach siedzenia na tronie. Wydać zarządzenie że po korytarzu trzeba poruszać się biegiem, itd. itp. Dzięki temu obsługa mieszkańców będzie sprawniejsza i będzie odbywac się w miłej atmosferze. A swoją drogą to internet istnieje już od jakiegoś czasu. A tu patrzcie, bach! Jest kontrola, afera, blokady... Chyba ktoś bardzo chce wleźć w tyłek pewnym panom (bliźniakom). No, ale rozumiem, gdyby poprawić organizację pracy to nikt by o tym nie napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos Re: Poroniony pomysł IP: 213.17.140.* 22.02.06, 09:05 to nie jest zla organizacja pracy tylko za duzo pracowników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAN Re: Poroniony pomysł IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:47 Gość portalu: el_bigos napisał(a): > to nie jest zla organizacja pracy tylko za duzo pracowników O, o, o, to, to ,to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: Poroniony pomysł IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:31 zgadzam sie wywalic polowe urzedasow i nie bedzie problemu internetu, z drugiej strony ten wsciekly atak urzedasow swiadczy, ze czuja sie zagrozeni. Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Zgadzam się, pomysł na pokaz 22.02.06, 09:51 Zajmując się wdrożeniami widziałem "od środka" sporo firm. Im gorzej firma była zorganizowana tym bardziej ograniczony był dostęp do sieci. W firmach gdzie pracownicy mieli konkretne zadania i byli z nich rozliczani (*) nikt nie miał czasu na głupoty. W normalnych firmach zazwyczaj były blokady, ale raczej chroniące przed trojanami i przed zapychaniem łącza dużymi plikami. (*) Taka mało znana metoda organizacji pracy, odkrycie amerykańskich naukowców :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Zgadzam się, pomysł na pokaz 22.02.06, 10:01 Dokładnie. Ludzie przyjmując taki zakaz/ograniczenie , za chwilę będą zmuszeni do przyjęcia kolejnych , np tylko portal Radia Maryja. Adamowicz - stuknij się w łeb , drugich wyborów i tak nie przejdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
gordon26 A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):):):) 22.02.06, 10:20 wiec mozemy sobie posiedziec na forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAN Re: A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):): IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:55 gordon26 napisał: > wiec mozemy sobie posiedziec na forum.:) Nie, nie. Ja jestem w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kudlaty Re: A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):): IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:34 pewnie na zwolnieniu lekarskim i inni za ciebie pracuja albo urzeduja w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_bigos ja u siebie w robocie kontroluję około 800 IP: 213.17.140.* 22.02.06, 09:04 użytkowników, wystarczy surfcontrol webfilter i wszystko jest ok, możliwości tego serwera są dość spore, za jego pomocą mogę ograniczać dostep do stron zakwalifikowanych do różnych kategorii (np, adult/sex, nienawiść/przemoc...) oraz ustalic limit na ilość ściągniętych danych (przeciętny użytkownik ma 30MB na 1 dzień). Skutek: o 70% mniej wirusów, odciążenie sieci. Polecam innym adminom.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: ja u siebie w robocie kontroluję około 800 22.02.06, 12:04 Gość portalu: el_bigos napisał(a): Skutek: o 70% mniej wirusów, odciążenie sieci. Polecam innym > adminom.pozdrawiam ****************************** Najwyraźniej gdański magistrat zatrudnił kogoś z krewnych i znajomych królika, który dopiero nabiera doświadczenia w sprawach zarzadzania siecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:11 gratulacje! zlikwidujcie im tlen i gg! tylko nie dziwcie się opłatom za telefon ;) ! p.s. o ile wiem, urzędnikowi płaci sie za gotowość do podjęcia pracy... może więc, zamiast ograniczać im dostęp do Internetu, dać im coś do roboty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JS Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.ct.com.pl 22.02.06, 09:25 "zainstalowano blokady na komputerach"... nie latwiej bylo to wyciac na serwerze :)? Widze, ze w Urzedzie w Gdansku tak jak i urzednicy pelni profesjonalici tak i dzial IT. Znajac zycie serwer stoi na jakims WinSzicie bo dzial IT nie potrafi zainstalwoac i skonfigurowac PLD albo Debiana "bo instalacja jest w trybie tekstowym" ;) Poza tym jak ktos jest na tyle inteligentny takie blokady obejdzie w 5 sekund... No coz, wybory sie zblizaja a prezeydent Adamczyk probuje sie przypodobac wyborcom... wszystko na pokaz... Odpowiedz Link Zgłoś
fyrlok Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:25 prezydent, jego zastępcy, dyrektorzy, kierownicy, biuro prasowe oraz osoby zajmujące się turystyką, kulturą i promocją ------------------------- generalnie brawo dla pana prezydenta (bo wszedzie tak jest, a on rob porzadek) ale mala krytyka: dlaczego on/zastepcy/dyrektorzy/kierownicy "bez blokady" ??! co innego spece od "reserczu i propagandy", w koncu czesciowo potrzebne Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 11:45 A informatykom też odcięli dostęp do internetu? Przypominam sobie taką sytuację: znajomy po latach emigracji wrócił do kraju i chciał różne sprawy urzędowe pozałatwiać. Wysłał maila z pytaniami. Maila wydrukowali informatycy i przekazali kierownikowi odpowiedniego referatu. On to zaniósł do swojego sekretariatu, tam pani zarejestrowała, napisała odpowiedź, przegrała na dyskietkę, dała kierownikowi, ten zaniósł informatykom a oni ją wysłali do owego znajomego. Hehehe. Wysyłając maila myślał chłopak, że będzie szybciej. A tu wszystko trawał tydzień. Iso, panie, Iso. Wszystko zgodnie z procedurą, że zwykły pracownik, ten który potrzebny jest najbardziej klientom, jest odcięty od wszystkiego, a od internetu przede wszystkim. Brawo panie Adamowicz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemniają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:28 Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemniają!Normalne a o 14.55 siedzą z rączkami na biurkach i patrzą w zegar na ścianie a ja muszę zasuwać z pitami zusami i innymi sprawami firmowymi bo jestem cielęciem co ma własną działalność i ryć muszę na to stado nierobów.Czy ktoś podziela moje zdanie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:40 Ja podzielam Twje zdanie i dostaję ku..icy jak o 15.02 urzędasy które mieszkaja niedaleko mojej firmy już wypakowują się z siatami z zakupami które zrobili w czasie pracy. Mam nadzieję ze ten syf jednak minie bo to nie oni ale my utrzymujemy ten bajzel Odpowiedz Link Zgłoś
kolagena Re: Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemn 22.02.06, 11:47 Tak sie składa, że urzędasy w Gdańsku pracują do 17. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gall Anonim przypomina mi się amerykański żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:29 "The bus station is the place where the bus stops. The train station is the place where the train stops. On my desk, I have a workstation" - tyle, że urzędnicy zbytnio wzięli sobie ten żart do serca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 156.17.201.* 22.02.06, 09:33 A widzicie, wynika z tego,ze pełny dostep do aukcji, grup dyskusyjnych, czatów, stron z grami,etc. będą mieli tylko wybrani - prezydent, jego zastępcy, etc... :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:34 wielka mi nowość, jak sparwdza wszystkie urzędy i firmy w Polsce, znajdą to samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.dsl.scarlet.be 22.02.06, 09:36 Nierozumiem...Dlaczego prezes moze miec nieograniczony dostep do netu??W koncu on tez jest pracownikiem i powinien sie zajac praca a nie ogladaniem stron internetowych wiadomego pokroju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:39 wlasnie wiedza kto i kiedy co ogladal, moze pojda dalej, bardzo latwo sprawdzic kto sie obijal w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:37 Zwolnić połowę urzędasków to może druga połowa nie będzie miała czasu na pierdoły w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
mirabelka35 Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:41 gdyby za wykonywana prace płacono chlebem , głodnych byłoby baardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.chello.pl 22.02.06, 09:40 Kto wogóle zgadza się na to,żeby komputery w urzędach miały połączenie z internetem. Toż to jest paranoja. Po co im internet??????? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:42 I słusznie. Pracownik dostaje do reki narzędzie pracy, nie zabawke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 87.207.138.* 22.02.06, 09:51 panowie urzednicy : przegladarka internetowa Opera + skonfigurowane serwery proxy i wszystko dalej śmiga :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:32 no właśnie wiemy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 37.gora.01.02 Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:51 Panie Adamowicz a moze juz czs aby z niektorymi ludzmi poprostu sie rozstac.czs pokazuje,ze zastepcy nie panuja nad sytuacja i to moze Pana zgubic w nadchodzacych wyborach.Swego czsu jeden z dyrektorow firmy w tajemnnicy przed pracownikami zalozyl na centrali telef.urzadzenie do wydruku dokad pracownicy dzwonia.Miedzy godzina 14.00-15.00 najczesciej dzwoniono............na zegarynke.Czasy sie zmienily i teraz jest internet.A moze za malo maja pracy albo jest ich za duzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taka tam Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:53 z tego wynika,że za dużo urzędników-zwolnić połowe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gepe Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 11:19 Zwalnianie nalezy zaczac od kierownictwa. Wywalic na zbita twarz i zatrudnic takich, ktorzy beda potrafili zorganizowac wszystkim prace. Oni juz beda wiedzieli, kogo i dlaczego zwolnic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fobia15 to teraz tylko "gora" moze sie zabawiac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:07 wiedzialam,co robilam, zwalaniajac sie kilkanascie lat temu z gdanskiego magistratu. Odpowiedz Link Zgłoś
fobia15 panie prezydencie Adamowicz 22.02.06, 10:11 prosze zajac sie wazniejszymi sprawami, jak np. nierozpoczetym remontem ul.Marynarki Polskiej (termin był na pazdziernik ub. roku), rozgrzebana ulica Matejki (kto planuje remont nawierzcni na grudzien?!!!!) , tudziez niedokonczonym remontem chodnika przy Grunwaldzkiej we Wrzeszczu (sciezki rowerowe zrobione, a chodniki jeszcze bardziej rozwalone). a urzednicy zawsze sie nudzili, jak pamietam siebie z tamtych lat 80tych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
blq Kretynizm do potęgi n-tej. 22.02.06, 10:15 Jak urzędników jest ZA DUŻO, to wiadomo, że nie będą 8h wydajnie pracować. Mają czas wolny. Dużo czasu wolnego. Oczywiście zamiast zwolnić zbędnych urzędników, lepiej jest zablokowac im internet. Niech lepiej plotkują (obrabiają d*py kolegom), prawda? Czy ci co wprowadzili te blokady, sa tak krotkowzroczni ze mysla, ze od razu ich podwladni zaczna wydajniej pracowac? A skad niby te prace znajda, jak od nadmiaru urzednikow efekt taki, ze po prostu wiekszosc 8h 'pierdzi w stołek'? Zakladajac blokady swoim kolegom, durny urzedasie, tylko obnizyles ich morale. Gdyby mi ktos taki numer wykrecil, to bym sie od razu zwolnil. Zyjemy w WOLNYM kraju, a czas cenzury (jak mi sie zdaje) bezpowrotnie minął!? Jesli urzednicy zaniedbują pracę, to nalezy ich weryfikować, i stosownie karać - ale nie KOSZTEM OGRANICZANIA WOLNOśCI! A takie lamerskie blokady, mozna w dziecinny sposob obejść :) PS. nie jestem urzednikiem w ogole, nie mam tez zadnych znajomych w Gdyni, a moja wypowiedz nie byla podyktowana wzgledami politycznymi. Jedynie zdrowym rozsądkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STAN Re: Kretynizm do potęgi n-tej. IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:55 blq napisał: ... > Zakladajac blokady swoim kolegom, durny urzedasie, tylko obnizyles ich morale. > Gdyby mi ktos taki numer wykrecil, to bym sie od razu zwolnil. Zyjemy w WOLNYM > kraju, a czas cenzury (jak mi sie zdaje) bezpowrotnie minął!? Jesli urzednicy > zaniedbują pracę, to nalezy ich weryfikować, i stosownie karać - ale nie KOSZTE > M > OGRANICZANIA WOLNOśCI! ... Kochany, mylisz zasady pracy z rozrywką. Oni są WOLNYMI ludźmi. Nikt ich na siłę tam nie trzyma. Jak się nie podoba, mogą się zwolnić. Jak w każdej innej pracy. To nie jest karalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daniel Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 62.93.49.* 22.02.06, 10:20 Kiedyś były hasła "kwę piję" teraz pewno będą umawiam się na randki, a kiedy wreszczcie zaczną pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam B Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:21 PRacuje w dziale informatyki Urzedu Miejskiego 250 tys. miasta i u nas jest to norma, lepiej zebyscie Wy jako obywatele nigdy sie nie dowiedzieli jak wydaje sie publiczne pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gepe Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 11:41 Kase podatnikow wydaje sie na kolesi bez matury zatrudnionych po znajomosci na stanowiskach "referentow" albo "specjalistow", ktorzy przez osiem godzin pykaja we fleszowe gierki, laza po stronach z golizna albo czatuja. Dzien w dzien. I dostaja 2 razy wiecej niz kobiety obslugujace codziennie rzesze petentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwapisiak Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 80.50.205.* 23.02.06, 12:15 to rzeczywiscie macie w tym Wałbrzychu zmartwienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asfalt Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:23 to czyje posty bedziemy teraz czytac w GW i Onecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yrzyk Fakt... w godzinach pracy... IP: *.chello.pl 22.02.06, 10:36 ...serwery Sympatii "siadają" ;) Najgorszy jest poniedziałek gdy po weekendzie cała wygłodniała ekipa zwala się do netu. Znaczy ,iż zjawisko ma wymiar ogólnopolski... urzędnicy mają za mało pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sauventreen Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.06, 10:41 To co robi zatrudniony infromatyk w urzedzie, skoro uzyszkodnicy moga sobie instalowac, co popadnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:44 może organizuje sobię robotę? bo co ma robić (gdy znudziły mu się randki i golizna, a już coś ściąga), gdy użuszkodnicy nic nie instaluja i nie maja z tym czymś problemów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś