Dodaj do ulubionych

Urzędnik złapany w sieci

IP: 87.207.170.* 21.02.06, 22:49
no ladnie,
Obserwuj wątek
    • Gość: gościowa Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 212.244.184.* 22.02.06, 06:58
      a kto będzie sprawdzał "wybrańców"?
      • Gość: tomga Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:42
        wybrancy.......
        • kolagena Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 11:20
          Tak się składa, że i do tej pory w gdańskim magistracie dostęp do internetu
          mieli tylko wybrańcy, cała świeta góra i tzw. kierownicy od siedmiu boleści.
          Czyli nic się nie zmieni. Czy komuś się wydaje, że panie zapierdzielające przy
          rejestrowaniu samochodów, gdzie wiją się kilometrowe kolejki i setki oczu
          patrzą im na łapy, mają czas na gadu-gadu? One się wysikać nie mają czasu.
          Proponuję lepiej przyjrzeć się panu Adamowiczowi i jego świcie. Na pewno
          bylibyście zdziwieni...
      • Gość: GA! Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 87.207.110.* 22.02.06, 09:32
        Mysle ze w panstwie UE dostep do internetu powinno byc standartem. To wyglada
        tak, ze beda im kazac zdejmowac buty i wkladac kapcie - to nie pobrudza biura.

Tak propo ta szefowa nie ma nic do roboty to moze zprawdzac swoich podwladnych
        co ogladaja w internecie.
        • maruda.r Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:39
          Gość portalu: GA! napisał(a):

> Mysle ze w panstwie UE dostep do internetu powinno byc standartem. To wyglada
          > tak, ze beda im kazac zdejmowac buty i wkladac kapcie - to nie pobrudza biura.

Szefowie butów zdejmowac nie będą, bo nie wiadomo co z wiechciami słomy zrobić.

• Gość: Marakuja w końcu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:02
            najlepiej jeździć po szefach, bo egzekwują pracę

a pracownik nie przychodzi do biura po to aby pracować, tylko pograć w gry
            internetowe czy policytować na allegro

punknijcie się w łeb, a potem pomyślcie jeszcze raz
            • maruda.r Re: w końcu 22.02.06, 12:01
              Gość portalu: Marakuja napisał(a):

> najlepiej jeździć po szefach, bo egzekwują pracę

Alez nie, Adamowicz jest podwładnym, zatrudnionym przez mieszkańców Gdańska na
              czas określony.

• Gość: cassidy Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.crowley.pl 22.02.06, 10:39
        Neo, Morfeusz i Trynity...
    • Gość: jotka Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.orange.pl 22.02.06, 07:07
      Kolejny i na pewno nie ostatni przykład niekompetencji urzedniczej ze strony
      Pana Prezydenta. Zamiast sprawować nadzór i kontrolę nad swoimi urzędnikami
      lepiej bawić się w gry polityczne, chronić pod swoimi skrzydłami przestępców-
      łapowników /Mincewicz/ i bronić podejrzanych o popełnienie przestępstawa innych
      urzędników miejskich /Lewna/.Czy takie jest zadanie Prezydenta Miasta ? Do
      roboty Panie Adamowicz albo - do widzenia. Na zawsze ! Niech ktoś wreszcie
      zrobi porządek w Urzędzie rzeczywiście dla dobra mieszkańców. Co Pan na to
      Panie Oleszek. Chociaż Pan niech coś zrobi. Wybory tuż, tuż !!!
      • Gość: Tomek Gdańszczanin Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.such.nat.hnet.pl 22.02.06, 08:21
        Mozesz mi Jotka wytłumaczyć o co Ci chodzi. Gierki polityczne? Chyba dla dobra
        i mieszkańców i urzędu Adamowicz ukrócił zabawy komputerowe urzednikom,
        narazajac sie na ich ataki (Twój jest pewnie nie pierwszy i nie ostatni). Do
        roboty urzędasku.
        • zigzaur Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:38
          A może to lepiej, gdy urzędasy zajmują się aukcjami, oglądaniem golizny,
          randkami i ściąganiem, niż gdyby w tym czasie mieli prześladować przedsiębiorców?
          • Gość: Marakuja Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:03
            a może najlepiej aby po prostu pracowali?
            • patman Więcej szkody niż pożytku z ich działań 22.02.06, 10:11
              Więc lepiej niech się głupotami zajmują, przynajmniej będzie bezpieczniej.
        • Gość: urzędasek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 11:33
          Tak się składa, że jestem pracownikiem urzędu w Gdańsku od pięciu lat. Nie
          denerwuj się! Teraz na urlopie wychowawczym, więc nie piszę z pracy :) I pan
          Adamowicz, mój zwierzchnik, nigdy nie widział mnie na oczy. Nawet kiedy
          przyjmował mnie do pracy i miał wręczyć umowę, to wyszedł, bo miał ważny
          telefon. Jakie on może mieć pojęcie o tym, co ja robię w pracy? On nawet nie
          był w budynku, w którym ja pracuję. Eh, szkoda gadać. Zapewniam, że on
          ma "ważniejsze" zajęcia niż zwierzchnictwo nad swoimi pracownikami.
          Autopromocja, to jego główne zajęcie. No ale skoro został demokratycznie
          wybrany przez Gdańszczan, to co można dodać. Tak samo włada miastem, w którym
          się nic nie dzieje, jak i rządzi urzędem. Broń go dalej Tomku Gdańszczaninie. A
          my się wszyscy przeniesiemy do Żukowa.
          • Gość: kudlaty Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:28
            tak powinnas zmienic prace na zukowo, tam nie maja internetu, i sobie nie
            pograsz, jak wrocisz z urlopu
            • Gość: urzędasek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:35
              Nie mam najmniejszego zamiaru wracać z tego urlopu. Bo dla normalnego
              człowieka, to wstyd tam pracować i ciągle świecić oczami za postanowienia pana
              Adamowicza i jego świty. Jak ci powiem, że szeregowy pracownik nie gra, to
              uwierzysz? Pewnie nie. Ja bym też nie uwierzyła. Z resztą, wali mnie co myślisz
              kudłaty.
          • Gość: anka Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.sm-rozstaje.pl 22.02.06, 17:48
            Oj lepiej tak nie pisz, bo Cię dopadną wszechwładne łapki pani Sekretarz, hihi.
            I znajdź sobie lepszą pracę bo w urzędzie co najwyżej można dostać garba. Jak
            zawsze prezydenckie pupilki maja wszystko a biednym szarakom trzeba zabrać a to
            nagrodę roczną, a to necik... :-) Powodzenia
          • Gość: Tomek Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.such.nat.hnet.pl 22.02.06, 19:24
            Mam nadzieję, że juz dzisiaj przeprowadzasz się do Żukowa. Im mniej płaczących
            dupków w Gdansku tym lepiej dla miasta.
    • Gość: tomga [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 07:44
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Jarecki Poroniony pomysł IP: *.sol.lan / *.solidarnosc.org.pl 22.02.06, 09:01
      jeżeli pracownicy za dużo czasu spędzają na allegro i sympatii to to wydaje mi
      się, że ich przełożeni nie potrafią im odpowiednio zorganizować pracy. Co z
      tego że zostaną zablokowane jakieś strony www. Pani Jadzia zamiast siedzieć w
      gg pójdzie sobie do pani Władzi na kawkę. Tak to przynajmniej siedziała przed
      komputerem i mogła zareagować na pojawienie się interesanta.
      Mam jeszcze kilka świetnych pomysłów: Trzeba zamalować okna, wtedy pracownik
      nie będzie siedział i gapił się na ulicę. W toaletach trzeba zainstalować
      alarmy włączające się po 3 minutach siedzenia na tronie. Wydać zarządzenie że
      po korytarzu trzeba poruszać się biegiem, itd. itp.
      Dzięki temu obsługa mieszkańców będzie sprawniejsza i będzie odbywac się w
      miłej atmosferze.
      A swoją drogą to internet istnieje już od jakiegoś czasu. A tu patrzcie, bach!
      Jest kontrola, afera, blokady... Chyba ktoś bardzo chce wleźć w tyłek pewnym
      panom (bliźniakom). No, ale rozumiem, gdyby poprawić organizację pracy to nikt
      by o tym nie napisał.
      • Gość: el_bigos Re: Poroniony pomysł IP: 213.17.140.* 22.02.06, 09:05
        to nie jest zla organizacja pracy tylko za duzo pracowników
        • Gość: STAN Re: Poroniony pomysł IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:47
          Gość portalu: el_bigos napisał(a):

> to nie jest zla organizacja pracy tylko za duzo pracowników

O, o, o, to, to ,to.
        • Gość: kudlaty Re: Poroniony pomysł IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:31
          zgadzam sie wywalic polowe urzedasow i nie bedzie problemu internetu, z drugiej
          strony ten wsciekly atak urzedasow swiadczy, ze czuja sie zagrozeni.
      • praptak Zgadzam się, pomysł na pokaz 22.02.06, 09:51
        Zajmując się wdrożeniami widziałem "od środka" sporo firm. Im gorzej firma była
        zorganizowana tym bardziej ograniczony był dostęp do sieci. W firmach gdzie
        pracownicy mieli konkretne zadania i byli z nich rozliczani (*) nikt nie miał
        czasu na głupoty.
        W normalnych firmach zazwyczaj były blokady, ale raczej chroniące przed
        trojanami i przed zapychaniem łącza dużymi plikami.

(*) Taka mało znana metoda organizacji pracy, odkrycie amerykańskich naukowców :-)
        • tades1 Re: Zgadzam się, pomysł na pokaz 22.02.06, 10:01
          Dokładnie.
          Ludzie przyjmując taki zakaz/ograniczenie , za chwilę będą zmuszeni do
          przyjęcia kolejnych , np tylko portal Radia Maryja.
          Adamowicz - stuknij się w łeb , drugich wyborów i tak nie przejdziesz.
      • gordon26 A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):):):) 22.02.06, 10:20
        wiec mozemy sobie posiedziec na forum.:)
        • Gość: STAN Re: A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):): IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:55
          gordon26 napisał:

> wiec mozemy sobie posiedziec na forum.:)

Nie, nie. Ja jestem w domu.
          • Gość: kudlaty Re: A my wszyscy teraz Jesteśmy na urlopie:):):): IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:34
            pewnie na zwolnieniu lekarskim i inni za ciebie pracuja albo urzeduja w
            internecie
    • Gość: el_bigos ja u siebie w robocie kontroluję około 800 IP: 213.17.140.* 22.02.06, 09:04
      użytkowników, wystarczy surfcontrol webfilter i wszystko jest ok, możliwości
      tego serwera są dość spore, za jego pomocą mogę ograniczać dostep do stron
      zakwalifikowanych do różnych kategorii (np, adult/sex, nienawiść/przemoc...)
      oraz ustalic limit na ilość ściągniętych danych (przeciętny użytkownik ma 30MB
      na 1 dzień). Skutek: o 70% mniej wirusów, odciążenie sieci. Polecam innym
      adminom.pozdrawiam
      • maruda.r Re: ja u siebie w robocie kontroluję około 800 22.02.06, 12:04
        Gość portalu: el_bigos napisał(a):

Skutek: o 70% mniej wirusów, odciążenie sieci. Polecam innym
        > adminom.pozdrawiam

Najwyraźniej gdański magistrat zatrudnił kogoś z krewnych i znajomych królika,
        który dopiero nabiera doświadczenia w sprawach zarzadzania siecia.

• Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:11
      gratulacje! zlikwidujcie im tlen i gg! tylko nie dziwcie się opłatom za telefon ;) !
      p.s. o ile wiem, urzędnikowi płaci sie za gotowość do podjęcia pracy... może więc, zamiast ograniczać im dostęp do Internetu, dać im coś do roboty?
      • Gość: JS Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.ct.com.pl 22.02.06, 09:25
        "zainstalowano blokady na komputerach"... nie latwiej bylo to wyciac na serwerze
        :)? Widze, ze w Urzedzie w Gdansku tak jak i urzednicy pelni profesjonalici tak
        i dzial IT. Znajac zycie serwer stoi na jakims WinSzicie bo dzial IT nie potrafi
        zainstalwoac i skonfigurowac PLD albo Debiana "bo instalacja jest w trybie
        tekstowym" ;) Poza tym jak ktos jest na tyle inteligentny takie blokady obejdzie
        w 5 sekund... No coz, wybory sie zblizaja a prezeydent Adamczyk probuje sie
        przypodobac wyborcom... wszystko na pokaz...
    • fyrlok Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:25
      prezydent, jego zastępcy, dyrektorzy, kierownicy,

biuro prasowe oraz osoby zajmujące się turystyką, kulturą i promocją

-------------------------

generalnie brawo dla pana prezydenta (bo wszedzie tak jest, a on rob porzadek)
      ale mala krytyka: dlaczego on/zastepcy/dyrektorzy/kierownicy "bez blokady" ??!
      co innego spece od "reserczu i propagandy", w koncu czesciowo potrzebne
      • kolagena Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 11:45
        A informatykom też odcięli dostęp do internetu?
        Przypominam sobie taką sytuację: znajomy po latach emigracji wrócił do kraju i
        chciał różne sprawy urzędowe pozałatwiać. Wysłał maila z pytaniami. Maila
        wydrukowali informatycy i przekazali kierownikowi odpowiedniego referatu. On to
        zaniósł do swojego sekretariatu, tam pani zarejestrowała, napisała odpowiedź,
        przegrała na dyskietkę, dała kierownikowi, ten zaniósł informatykom a oni ją
        wysłali do owego znajomego. Hehehe. Wysyłając maila myślał chłopak, że będzie
        szybciej. A tu wszystko trawał tydzień. Iso, panie, Iso. Wszystko zgodnie z
        procedurą, że zwykły pracownik, ten który potrzebny jest najbardziej klientom,
        jest odcięty od wszystkiego, a od internetu przede wszystkim. Brawo panie
        Adamowicz!!!
    • Gość: misiek Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemniają! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:28
      Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemniają!Normalne a o 14.55 siedzą z
      rączkami na biurkach i patrzą w zegar na ścianie a ja muszę zasuwać z pitami
      zusami i innymi sprawami firmowymi bo jestem cielęciem co ma własną działalność
      i ryć muszę na to stado nierobów.Czy ktoś podziela moje zdanie??????
      • Gość: Janusz Re: Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:40
        Ja podzielam Twje zdanie i dostaję ku..icy jak o 15.02 urzędasy które mieszkaja
        niedaleko mojej firmy już wypakowują się z siatami z zakupami które zrobili w
        czasie pracy.
        Mam nadzieję ze ten syf jednak minie bo to nie oni ale my utrzymujemy ten bajzel
        • kolagena Re: Nie tylko w Gdańsku-w całej Polsce tak ściemn 22.02.06, 11:47
          Tak sie składa, że urzędasy w Gdańsku pracują do 17.
    • Gość: Gall Anonim przypomina mi się amerykański żart IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:29
      "The bus station is the place where the bus stops. The train station is the place where the train stops. On my desk, I have a workstation" - tyle, że urzędnicy zbytnio wzięli sobie ten żart do serca...
    • Gość: Gienia Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 156.17.201.* 22.02.06, 09:33
      A widzicie, wynika z tego,ze pełny dostep do aukcji, grup dyskusyjnych, czatów,
      stron z grami,etc. będą mieli tylko wybrani - prezydent, jego zastępcy,
      etc... :-)))))))
    • Gość: ja Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:34
      wielka mi nowość, jak sparwdza wszystkie urzędy i firmy w Polsce, znajdą to samo
    • Gość: gosc Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.dsl.scarlet.be 22.02.06, 09:36
      Nierozumiem...Dlaczego prezes moze miec nieograniczony dostep do netu??W koncu
      on tez jest pracownikiem i powinien sie zajac praca a nie ogladaniem stron
      internetowych wiadomego pokroju.
      • Gość: urban Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 193.26.131.* 22.02.06, 12:39
        wlasnie wiedza kto i kiedy co ogladal, moze pojda dalej, bardzo latwo sprawdzic
        kto sie obijal w pracy.
    • Gość: kasia Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:37
      Zwolnić połowę urzędasków to może druga połowa nie będzie miała czasu na
      pierdoły w pracy!
      • mirabelka35 Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:41
        gdyby za wykonywana prace płacono chlebem , głodnych byłoby baardzo dużo.
    • Gość: Andrzej Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.chello.pl 22.02.06, 09:40
      Kto wogóle zgadza się na to,żeby komputery w urzędach miały połączenie z
      internetem. Toż to jest paranoja. Po co im internet???????
    • grogreg Re: Urzędnik złapany w sieci 22.02.06, 09:42
      I słusznie.
      Pracownik dostaje do reki narzędzie pracy, nie zabawke.
      • Gość: znawca tematu Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 87.207.138.* 22.02.06, 09:51
        panowie urzednicy : przegladarka internetowa Opera + skonfigurowane serwery proxy i wszystko dalej śmiga :)
        • Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:32
          no właśnie wiemy ;)
    • Gość: 37.gora.01.02 Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:51
      Panie Adamowicz a moze juz czs aby z niektorymi ludzmi poprostu sie rozstac.czs
      pokazuje,ze zastepcy nie panuja nad sytuacja i to moze Pana zgubic w
      nadchodzacych wyborach.Swego czsu jeden z dyrektorow firmy w tajemnnicy przed
      pracownikami zalozyl na centrali telef.urzadzenie do wydruku dokad pracownicy
      dzwonia.Miedzy godzina 14.00-15.00 najczesciej dzwoniono............na
      zegarynke.Czasy sie zmienily i teraz jest internet.A moze za malo maja pracy
      albo jest ich za duzo.
      • Gość: taka tam Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:53
        z tego wynika,że
        za dużo urzędników-zwolnić połowe!!!!
        • Gość: Gepe Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 11:19
          Zwalnianie nalezy zaczac od kierownictwa. Wywalic na zbita twarz i zatrudnic takich, ktorzy beda potrafili zorganizowac wszystkim prace. Oni juz beda wiedzieli, kogo i dlaczego zwolnic.
    • Gość: fobia15 to teraz tylko "gora" moze sie zabawiac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:07
      wiedzialam,co robilam, zwalaniajac sie kilkanascie lat temu z gdanskiego
      magistratu.
    • fobia15 panie prezydencie Adamowicz 22.02.06, 10:11
      prosze zajac sie wazniejszymi sprawami, jak np. nierozpoczetym remontem
      ul.Marynarki Polskiej (termin był na pazdziernik ub. roku), rozgrzebana ulica
      Matejki (kto planuje remont nawierzcni na grudzien?!!!!) , tudziez
      niedokonczonym remontem chodnika przy Grunwaldzkiej we Wrzeszczu (sciezki
      rowerowe zrobione, a chodniki jeszcze bardziej rozwalone). a urzednicy zawsze
      sie nudzili, jak pamietam siebie z tamtych lat 80tych:))
    • blq Kretynizm do potęgi n-tej. 22.02.06, 10:15
      Jak urzędników jest ZA DUŻO, to wiadomo, że nie będą 8h wydajnie pracować. Mają
      czas wolny. Dużo czasu wolnego.

Oczywiście zamiast zwolnić zbędnych urzędników, lepiej jest zablokowac im
      internet. Niech lepiej plotkują (obrabiają d*py kolegom), prawda? Czy ci co
      wprowadzili te blokady, sa tak krotkowzroczni ze mysla, ze od razu ich podwladni
      zaczna wydajniej pracowac? A skad niby te prace znajda, jak od nadmiaru
      urzednikow efekt taki, ze po prostu wiekszosc 8h 'pierdzi w stołek'?

Zakladajac blokady swoim kolegom, durny urzedasie, tylko obnizyles ich morale.
      Gdyby mi ktos taki numer wykrecil, to bym sie od razu zwolnil. Zyjemy w WOLNYM
      kraju, a czas cenzury (jak mi sie zdaje) bezpowrotnie minął!? Jesli urzednicy
      zaniedbują pracę, to nalezy ich weryfikować, i stosownie karać - ale nie KOSZTEM
      OGRANICZANIA WOLNOśCI!

A takie lamerskie blokady, mozna w dziecinny sposob obejść :)

PS. nie jestem urzednikiem w ogole, nie mam tez zadnych znajomych w Gdyni, a
      moja wypowiedz nie byla podyktowana wzgledami politycznymi. Jedynie zdrowym
      rozsądkiem....

• Gość: STAN Re: Kretynizm do potęgi n-tej. IP: 80.48.254.* 22.02.06, 10:55
        blq napisał:

...
        > Zakladajac blokady swoim kolegom, durny urzedasie, tylko obnizyles ich morale.
        > Gdyby mi ktos taki numer wykrecil, to bym sie od razu zwolnil. Zyjemy w WOLNYM
        > kraju, a czas cenzury (jak mi sie zdaje) bezpowrotnie minął!? Jesli urzednicy
        > zaniedbują pracę, to nalezy ich weryfikować, i stosownie karać - ale nie
        KOSZTE
        > M
        > OGRANICZANIA WOLNOśCI!
        ...

Kochany, mylisz zasady pracy z rozrywką. Oni są WOLNYMI ludźmi. Nikt ich na
        siłę tam nie trzyma. Jak się nie podoba, mogą się zwolnić. Jak w każdej innej
        pracy. To nie jest karalne.
    • Gość: daniel Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 62.93.49.* 22.02.06, 10:20
      Kiedyś były hasła "kwę piję" teraz pewno będą umawiam się na randki, a kiedy
      wreszczcie zaczną pracować?
    • Gość: Adam B Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:21
      PRacuje w dziale informatyki Urzedu Miejskiego 250 tys. miasta i u nas jest to
      norma, lepiej zebyscie Wy jako obywatele nigdy sie nie dowiedzieli jak wydaje
      sie publiczne pieniadze.
      • Gość: Gepe Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.02.06, 11:41
        Kase podatnikow wydaje sie na kolesi bez matury zatrudnionych po znajomosci na stanowiskach "referentow" albo "specjalistow", ktorzy przez osiem godzin pykaja we fleszowe gierki, laza po stronach z golizna albo czatuja. Dzien w dzien. I dostaja 2 razy wiecej niz kobiety obslugujace codziennie rzesze petentow.
        • Gość: kwapisiak Re: Urzędnik złapany w sieci IP: 80.50.205.* 23.02.06, 12:15
          to rzeczywiscie macie w tym Wałbrzychu zmartwienia.
    • Gość: asfalt Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:23
      to czyje posty bedziemy teraz czytac w GW i Onecie?
    • Gość: yrzyk Fakt... w godzinach pracy... IP: *.chello.pl 22.02.06, 10:36
      ...serwery Sympatii "siadają" ;) Najgorszy jest poniedziałek gdy po weekendzie
      cała wygłodniała ekipa zwala się do netu. Znaczy ,iż zjawisko ma wymiar
      ogólnopolski... urzędnicy mają za mało pracy:)
    • Gość: Sauventreen Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.06, 10:41
      To co robi zatrudniony infromatyk w urzedzie, skoro uzyszkodnicy moga sobie
      instalowac, co popadnie?
      • Gość: x Re: Urzędnik złapany w sieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 10:44
        może organizuje sobię robotę? bo co ma robić (gdy znudziły mu się randki i golizna, a już coś ściąga), gdy użuszkodnicy nic nie instaluja i nie maja z tym czymś problemów? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka