ariana1 10.02.04, 14:52 Dziewczyny, czy w Polsce można zarejestrować imię Linda? Tak z ciekawości pytam, bo ostatnio obiło mi się ono o uszy. A tak przy okazji , to mnie się średnio podoba. A Wam? A może odezwą się mamy Lind (?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniadm Re: Linda 10.02.04, 15:22 Parę lat temu widziałam satyryczny rysunek w jakiejś książce: Przyszli rodzice wybierają imię i mama oznajmia: "Jak będzie chłopiec, to Boguś, a jak dziewczynka, to Linda" Innych skojarzeń nie mam, ale imie mi się średnio podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Linda 10.02.04, 15:38 Witaj. Imię to niezbyt mi sie podoba. Kojarzy mi sie z Evangelistą , oczywiscie z Bogusiem Lindą i z Lindą Evans (aktorka, ktora grala bodajże w "Dynastii"). Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Linda 10.02.04, 20:00 Czesc! Sama nie wiem czy mozna LINDE zarejestrowac,ale mozna sprobowac.Mnie sie to imie nie podoba. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
czekolada72 Re: Linda 10.02.04, 20:25 Znajoma Niemka ma coreczke o tym imieniu. Średnoi mi sie podoba, takie strasznie twarde, choc na tle jezyka niemieckiego to moze brzmi inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
alex113 Re: Linda 10.02.04, 20:37 ariana1 napisała: > Dziewczyny, czy w Polsce można zarejestrować imię Linda? Tak z ciekawości > pytam, bo ostatnio obiło mi się ono o uszy. A tak przy okazji , to mnie się > średnio podoba. A Wam? A może odezwą się mamy Lind (?). Linda Kovalsky w Chicago to owszem, ale Linda Kowalska w Warszawie to chyba raczej nie Odpowiedz Link Zgłoś