Gość: indymedia IP: 195.116.62.* 22.03.06, 20:58 Na tym polega władza. Władza deprawuje! Nie chcesz równych i równiejszych? - olej polityków i wybory i organizuj się sam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: Prezydencka warta IP: *.petrus.com.pl 22.03.06, 22:12 " ...przez dwa dni 10 lekarzy (m.in. internista, chirurg i anestezjolog), zespół oddziału ratunkowego i kierownictwo placówki nie rozstawali się z telefonem służbowym. Koszt doby: 1,5 tys. zł.." Czyli 150 PLN/osobę/24 godz dyżuru pod telefonem; od tego podatek i ZUS..Gratuluję- 10 zl za godzine!!! BRUTTO!!! A mówi sie ze kancelaria Prezydenta jest rozrzutna ;-) A na serio- dziwie sie Kolegom z Oliwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Prezydencka warta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.06, 23:25 Nadludzie Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Prezydencka warta 22.03.06, 23:32 Przez dwa dni 10 lekarzy (m.in. internista, chirurg i anestezjolog), ********************************** Wyraźnie brakuje psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermitowski we Wrzeszczu? IP: *.gdynia.mm.pl 22.03.06, 23:48 Zawsze sądziłem, że Szpital MW przy ul. Polanki jest w Oliwie. Widać musieli przenieść Oliwę do Wrzeszcza. Może warto żeby przed wrzuceniem tekstu do netu ktoś sprawdzał teksty Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Równi i równiejsi ... 23.03.06, 00:59 Teraz już wszystko jasne ... Mój syn miał od kilku miesięcy wyznaczony na dzień 16 marca termin usunięcia trzeciego migdałka . Niestety przyplątała się jakaś infekcja i z zabiegu nici . Następny termin ... 8 sierpień ! Bo Szpital MW może wykonać tylko trzy takie zabiegi dziennie . A jak Pan Prezydent kichnie albo pierdnie to cały personel jest do jego dyspozycji 24 godziny na dobę . Zdrówka , życzę Panom Prezydentom ... P.S. Do Komendanta Szpitala MW . Może warto coś zrobić z Waszym laboratorium . Jedna "biedna" rejestratorka , w malutkim okienku . Wielka kolejka "szaraków" do rejestracji , a bez kolejki wpuszcza się poborowych i "zawodowych" ze skierowaniem z komisji lekarskiej . Wyrośnięte chłopy wchodzą bez kolejki , a ledwo dyszący dziadkowie sterczą w ogonku . Stałem z synem w tej kolejce prawie godzinę . Chcę też zapytać czy MW żałuje na ogrzewanie . Kosta tam u Was okrutna Komendancie . Mam wrażenie , że tą wizytą na badaniach "załatwiłem" syna . Sporo kaszlących , kichających i ten chłodek do kompletu . Może warto wydzielić jakieś pomieszczenie dla dzieci przychodzących na takie badania , aby nie musiały czekać razem z chorymi pod gabinetem . Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gda Szpital MW we Wrzeszczu? IP: 80.50.41.* 23.03.06, 07:35 Czy ta paniusia, która to namalowała mogłaby najpierw spojrzeć na mapę? Bo od takich bredni już na wstępie artykułu odechciewa się dalszej lektury. Coś ostatnio gazeta nawala z rozumem- ostatnio statek wpływał do stoczni w Gdyni, która była w Gdańsku... Braaawo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek Re: Prezydencka warta IP: 194.204.184.* 23.03.06, 08:31 A może tak zarezerwować dla nich łóżka w szpitalu na Srebrzysku? Zamknąć i nie wypuszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Porąbane komentarze, jak ich autorzy. IP: *.gdansk.gda.pl 23.03.06, 17:47 Prezydenta na koniec kolejki Odpowiedz Link Zgłoś