Gość: jasia37 IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.06, 07:41 szukam dobrej maniki.i pediki, w gdansku mozeci mi dac jakis typ dzieki pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: Dobra Kosmetyczka 10.05.06, 07:58 Siedem wątków niżej :) Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia37 Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.06, 10:43 zgadza sie ale to w gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasia37 Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.dip.t-dialin.net 10.05.06, 10:44 zgadza sie ale to w gdyni pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.futuro.pl 21.05.06, 18:16 Podnosze bo rowniez szukam dobrej, doswiadczonej pedicurzystki. Czy ktos sie orientuje, w ktorym gabinecie robia pedicure leczniczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mdorota11 Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.chello.pl 21.05.06, 19:32 ja polecam zakład na zaspie w pawilonach przy pilotów, wejście od strony kościoła. Ja wprawdzie robiłam sobie u tych pań depilację i oczyszczanie skóry, ale widzę, że do nich przychodzą właśnie na m i p stałe klientki. A ja ze swoich zabiegów jestem bardzo zadowolona. No i czysto. I niedrogo. Czy robią leczniczy nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.futuro.pl 21.05.06, 19:45 A moze pamietasz nazwe tego salonu albo nawet masz jakis kontakt do nich? Ktora z kosmetyczek moglabys polecic? Moze zauwazylas, ktora jest najbardziej oblegana przez klientki jesli chodzi o pedicure? Odpowiedz Link Zgłoś
rosaamanda Re: Dobra Kosmetyczka 10.11.14, 15:28 nie byłam na mini ani pedi, ale byłam na zabiegach na twarz tutaj www.centrum-odmladzania.pl polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosienka Re: Dobra Kosmetyczka IP: *.centertel.pl 14.11.14, 22:32 W gdańsku polecie na zaspie gabinet.Gosia ul.pilotów. Doświadczone dziewczyny gabinet jest tam od zawsze.w gdyni są fajne dziewczyny na zgody gabinet.twój salonik polecam Odpowiedz Link Zgłoś