laptopek 21.08.06, 20:50 moze ktos wie gdzie jest najtansza CHIVAS REGAL... 24 letnia czy jak to sie tam liczy ;) moze ktos bedzie przejezdzal kolo makro lub selgrosa, zerknie i mi napisze, pliiiiz.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edmund Re: gdzie kupic CHIVAS REGAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:35 chlopie, jak ladnych pare lat temu pracowalem w ochronie, to takiego Chivasa chlałem w krzaczorach raz na miesiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: be Re: gdzie kupic CHIVAS REGAL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 21:36 tylk w BOMIM -mozna dostac ta whisky/ jest pyszna/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: gdzie kupic CHIVAS REGAL IP: *.volta.net.pl 22.08.06, 11:23 w batorym , na samej górze, koło BOMI jest stoisko monopolowe i tam na pewno znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzy69 Re: gdzie kupic CHIVAS REGAL 22.08.06, 21:35 Szukaj w hipermarketach, na pewno jest tańsza niż w Bomi, chyba, że masz karty do Selgros lub Makro. F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laptopek Re: gdzie kupic CHIVAS REGAL IP: 213.192.66.* 23.08.06, 07:22 w makro jest 18-letnia, w selgrosie tylko 12-letnia hehehe w hipermarketach.... dobre, tam sa dziwnej urody alkohole. tak jak jest sklep z winami i sa tam wina z bardzo gornych polek myslalam ze ktos mi podpowie gdzie taki sklep z alkoholami jest w gdansku ew. gdynia -sopot Odpowiedz Link Zgłoś