monikaa13 15.09.06, 16:00 jakiego pediatrę polecacie w wejherwie prosze, zupełnie nei wiem gdzie mam pytać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoli30 Re: Jaki pediatra 26.09.06, 19:38 Polecam panią doktor Zytę Bekisz-Osowską, która przyjmuje w ośrodku zdrowia na osiedlu Kaszubskim. To dobra, doświadczona lekarka, leczyła mnie jako dziecko. Ja teraz nie mieszkam w Wejherowie, ale niedługo znowu będę i moje dziecko zapiszę właśnie do niej. Moja koleżanka chodzi do niej ze swoim synkiem i też uważa, że to dobra i sensowna lekarka, ją też leczyła w dzieciństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9673 Re: Jaki pediatra 27.09.06, 22:28 my nalezymy do doktor Cewinskiej w przychodni na puckiej, do końca nie jestem zadowolona, słyszałam że lepszy jest doktor Ruciński z tej przychodni. Niedawno jak Wii była chora wezwalismy prywatnie lekarza doktor Chuchała rewelaccja,w 100%polecam, tylko że przyjmuje tylko prywatnie na Kusocińskiego, pracuje w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
regikl Re: Jaki pediatra 29.09.06, 20:10 hej!Ja również polecam dr.Zyte Bekisz-Ossowska z "Kaszub"Słyszałam że dr.Borna z tej samej przychodni też jest dobrą lekarką Odpowiedz Link Zgłoś
sisi99 Re: Jaki pediatra 03.10.06, 11:33 na ul. Puckiej jest przychodnia mogę polecić dr. Leśniowską Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Jaki pediatra 09.10.06, 16:00 dzięki bardzo, cos mi sie wyjaśnilo, właśnie zależy mi na ośrodku na kaszubach więc fajnie że tam akurat polecacie dzięki bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek.z.o Re: Jaki pediatra 18.10.06, 09:58 potwierdzam co napisała aga, my też z dzieckiem chodzimy do prywatnego gabinetu dr Chuchały, jest świetna, tylko trzeba się do niej rejestrować telefonicznie Odpowiedz Link Zgłoś
michal_strogov Re: Jaki pediatra 04.11.06, 22:14 Hm...powiem tak: - odradzam lekarzy przyjmujących państwowo (zlewka totalna) - jeśli już to jedynie prywatnie Powiem krótko...korzystałem już z usług kilku pediatrów z Wejherowa...a obecnie dziecko powierzam lekarzowi z Łęczyc...dr Joryn...świetny fachowiec, oczytany, wiedza na każdy temat, a przede wszystkim skuteczny w leczeniu...np. kolki (dla wtajemniczonych wiadomo o co chodzi)...powiem tak...3 dni i po kolkach...polecam Odpowiedz Link Zgłoś
javert Re: Jaki pediatra 12.11.06, 10:35 Tylko jedna mała uwaga - Ja też słyszałam,że dr Joryn jet dobry, zadzwoniłam i zamówiłam wizytę domową do mojego maleńkiego wtedy dziecka, które miało gorączkę i wiecie co????? Pan doktor sie nie zjawił, nawet nie oddzwonił dlaczego (miał nasz numer). Zostawił nas i chore dziecko samym sobie. Obecnie nie mam zaufania w ogóle do pediatrów w moim otoczeniu, ale będę szukać dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
cornette Re: Jaki pediatra 11.11.06, 21:52 zdecydowanie dr Ossowską w przychodni "Kaszuby" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cornette Re: Jaki pediatra 11.11.06, 22:24 aaaa....na Puckiej to jedynie dr Ruciński, choć ma swój specyficzny sposób bycia jest na prawdę specjalistą w swojej dziedzinie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Jaki pediatra 12.11.06, 10:54 dzięki pasuje mi dr Osowska, a jak myślicie można do niej sie zapisac bez problemu, czy powiedzą mi ze ma komplet i prosze wybrac innego lekarza a jak jest u niej z wizytami prywatnymi i domowymi, wiadomo takiego malucha lepiej odwiedzac w domu czasem, jak z cena Odpowiedz Link Zgłoś
marcela1995 Re: Jaki pediatra 11.12.06, 17:09 Witam bardzo dobrym lekarzem jest drJORYN ,Moje dziecko dużo chorowało i pomógł mi bardzo , ponadto jest nie drogi i przyjezdza na telefon, czasami trzeba mu się przypomnieć. Dobry specjalista polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olanowak24 Re: Jaki pediatra 29.04.07, 06:08 Prywatnie polecam dr Joryna , wizyta u pacjenta z dojazdem 40zł, no i dr Chuchałę 50zł + (od kwietnie:) 20zł wizyta kontrolna jesli zajdzie potrzeba. Ogolnie nalezymy do przychodni na bukowej i dr Masłowskiej, tez ok. Aczkolwiek 95% kontaktów z lekarzami w naszym przypadku to wizyty prywatne z synkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna200007 Re: Jaki pediatra 17.05.07, 20:44 Moje dziecko należy do Pani Ossowskiej,ale pomogła nam i pomaga Pani doktór Czepułkowska.Jest bardzo dobrym specjalistą.Wizyta 50 zł w gabinecie .Polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynabobak Re: Jaki pediatra 10.06.07, 14:50 możesz podać jakieś namiar na doktor czepułowską? Odpowiedz Link Zgłoś
marty-naaa Re: Jaki pediatra 06.11.07, 13:09 Proszę o namiary do dr Joryna. Z góry dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamila-t Re: Jaki pediatra 31.07.08, 14:04 Odkopuję wątek :-) Jakiego pediatrę polecilibyście obecnie? Stoję przed wyborek i nie mam pojęcia kogo wybrać... Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Jaki pediatra 01.08.08, 14:50 Do dr Osowskiej oczywiście nie było miejsc więc mnie nie zapisali. Chodzę do dr Borny na Kaszuby, cóż mogę napisać. Lekarz dobry, wiedzę ma, ale jak to piszą zlewka totalna. Wizyta y niej trwa góra 5 minut, o nic nie pyta, nic nie mówi, trzeba wszystko wyciągać samemu. Chodzę do niej praktycznie tylko przy okazji szczepien. Polecam natomiast panią Chuchałę, przyjmuje prywatnie na Kusocińskiego, rewelacyjna kobieta ze świetnym podejściem do dzieci, widać, że to co robi sprawia jej ogromną przyjemność i bierze 50zł, a siedzi się u niej minimum pół godziny. Wszystko opowie, poradzi, wypyta, zbada całe dziecko, nie tylko gardło. Polecam. Innych nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
martyna200007 Re: Jaki pediatra 28.08.08, 19:32 Podaję telefon do p.Czepułkowskiej 602-759-052 a do joryna 501030615 Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: Jaki pediatra 30.08.08, 18:52 nie wiem czy to taki najlepszy pomysł, zeby podawac publicznie numery telefonów lekarzy Odpowiedz Link Zgłoś
tyna78 Re: Jaki pediatra 03.10.08, 21:20 Podnosze watek, niedlugo bede mama i musze wybrac lekarza dla maluszka, najblizej mi do przychodni na Puckiej. Orientujecie sie kto tam przyjmuje i oczywiscie kogo warto wybrac? dzieki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
biserka79 Re: Jaki pediatra 18.06.09, 18:14 Na pewno nie dr.Wawrzyniak jeśli chodzi o Pucką. I na pewno nie dr. Olszewską na Kaszubskim.... Odpowiedz Link Zgłoś