Dodaj do ulubionych

Jaki pediatra

15.09.06, 16:00
jakiego pediatrę polecacie w wejherwie prosze, zupełnie nei wiem gdzie mam
pytać
Obserwuj wątek
    • zoli30 Re: Jaki pediatra 26.09.06, 19:38
      Polecam panią doktor Zytę Bekisz-Osowską, która przyjmuje w ośrodku zdrowia na
      osiedlu Kaszubskim. To dobra, doświadczona lekarka, leczyła mnie jako dziecko.
      Ja teraz nie mieszkam w Wejherowie, ale niedługo znowu będę i moje dziecko
      zapiszę właśnie do niej. Moja koleżanka chodzi do niej ze swoim synkiem i też
      uważa, że to dobra i sensowna lekarka, ją też leczyła w dzieciństwie.
    • aga9673 Re: Jaki pediatra 27.09.06, 22:28
      my nalezymy do doktor Cewinskiej w przychodni na puckiej, do końca nie jestem
      zadowolona, słyszałam że lepszy jest doktor Ruciński z tej przychodni. Niedawno
      jak Wii była chora wezwalismy prywatnie lekarza doktor Chuchała rewelaccja,w
      100%polecam, tylko że przyjmuje tylko prywatnie na Kusocińskiego, pracuje w
      szpitalu.
    • regikl Re: Jaki pediatra 29.09.06, 20:10
      hej!Ja również polecam dr.Zyte Bekisz-Ossowska z "Kaszub"Słyszałam że dr.Borna
      z tej samej przychodni też jest dobrą lekarką
    • sisi99 Re: Jaki pediatra 03.10.06, 11:33
      na ul. Puckiej jest przychodnia
      mogę polecić dr. Leśniowską
    • monikaa13 Re: Jaki pediatra 09.10.06, 16:00
      dzięki bardzo, cos mi sie wyjaśnilo, właśnie zależy mi na ośrodku na kaszubach
      więc fajnie że tam akurat polecacie dzięki bardzo
      • wojtek.z.o Re: Jaki pediatra 18.10.06, 09:58
        potwierdzam co napisała aga, my też z dzieckiem chodzimy do prywatnego gabinetu
        dr Chuchały, jest świetna, tylko trzeba się do niej rejestrować telefonicznie
        • michal_strogov Re: Jaki pediatra 04.11.06, 22:14
          Hm...powiem tak:
          - odradzam lekarzy przyjmujących państwowo (zlewka totalna)
          - jeśli już to jedynie prywatnie
          Powiem krótko...korzystałem już z usług kilku pediatrów z Wejherowa...a obecnie
          dziecko powierzam lekarzowi z Łęczyc...dr Joryn...świetny fachowiec, oczytany,
          wiedza na każdy temat, a przede wszystkim skuteczny w leczeniu...np. kolki (dla
          wtajemniczonych wiadomo o co chodzi)...powiem tak...3 dni i po kolkach...polecam
          • javert Re: Jaki pediatra 12.11.06, 10:35
            Tylko jedna mała uwaga - Ja też słyszałam,że dr Joryn jet dobry, zadzwoniłam i
            zamówiłam wizytę domową do mojego maleńkiego wtedy dziecka, które miało
            gorączkę i wiecie co????? Pan doktor sie nie zjawił, nawet nie oddzwonił
            dlaczego (miał nasz numer). Zostawił nas i chore dziecko samym sobie. Obecnie
            nie mam zaufania w ogóle do pediatrów w moim otoczeniu, ale będę szukać dalej.
    • cornette Re: Jaki pediatra 11.11.06, 21:52
      zdecydowanie dr Ossowską w przychodni "Kaszuby" :-)
      • cornette Re: Jaki pediatra 11.11.06, 22:24
        aaaa....na Puckiej to jedynie dr Ruciński, choć ma swój specyficzny sposób
        bycia jest na prawdę specjalistą w swojej dziedzinie!!!
      • monikaa13 Re: Jaki pediatra 12.11.06, 10:54
        dzięki pasuje mi dr Osowska, a jak myślicie można do niej sie zapisac bez
        problemu, czy powiedzą mi ze ma komplet i prosze wybrac innego lekarza

a jak jest u niej z wizytami prywatnymi i domowymi, wiadomo takiego malucha
        lepiej odwiedzac w domu czasem, jak z cena
    • marcela1995 Re: Jaki pediatra 11.12.06, 17:09
      Witam bardzo dobrym lekarzem jest drJORYN ,Moje dziecko dużo chorowało i pomógł
      mi bardzo , ponadto jest nie drogi i przyjezdza na telefon, czasami trzeba mu
      się przypomnieć. Dobry specjalista polecam
      • olanowak24 Re: Jaki pediatra 29.04.07, 06:08
        Prywatnie polecam dr Joryna , wizyta u pacjenta z dojazdem 40zł, no i dr
        Chuchałę 50zł + (od kwietnie:) 20zł wizyta kontrolna jesli zajdzie potrzeba.
        Ogolnie nalezymy do przychodni na bukowej i dr Masłowskiej, tez ok. Aczkolwiek
        95% kontaktów z lekarzami w naszym przypadku to wizyty prywatne z synkiem.
        • martyna200007 Re: Jaki pediatra 17.05.07, 20:44
          Moje dziecko należy do Pani Ossowskiej,ale pomogła nam i pomaga Pani doktór
          Czepułkowska.Jest bardzo dobrym specjalistą.Wizyta 50 zł w gabinecie .Polecam !!!
          • katarzynabobak Re: Jaki pediatra 10.06.07, 14:50
            możesz podać jakieś namiar na doktor czepułowską?
            • marty-naaa Re: Jaki pediatra 06.11.07, 13:09
              Proszę o namiary do dr Joryna. Z góry dziękuję!!!
              • kamila-t Re: Jaki pediatra 31.07.08, 14:04
                Odkopuję wątek :-)
                Jakiego pediatrę polecilibyście obecnie? Stoję przed wyborek i nie mam pojęcia
                kogo wybrać...
                • monikaa13 Re: Jaki pediatra 01.08.08, 14:50
                  Do dr Osowskiej oczywiście nie było miejsc więc mnie nie zapisali.
                  Chodzę do dr Borny na Kaszuby, cóż mogę napisać. Lekarz dobry,
                  wiedzę ma, ale jak to piszą zlewka totalna. Wizyta y niej trwa góra
                  5 minut, o nic nie pyta, nic nie mówi, trzeba wszystko wyciągać
                  samemu. Chodzę do niej praktycznie tylko przy okazji szczepien.
                  Polecam natomiast panią Chuchałę, przyjmuje prywatnie na
                  Kusocińskiego, rewelacyjna kobieta ze świetnym podejściem do dzieci,
                  widać, że to co robi sprawia jej ogromną przyjemność i bierze 50zł,
                  a siedzi się u niej minimum pół godziny.
                  Wszystko opowie, poradzi, wypyta, zbada całe dziecko, nie tylko
                  gardło.
                  Polecam. Innych nie znam.
          • martyna200007 Re: Jaki pediatra 28.08.08, 19:32
            Podaję telefon do p.Czepułkowskiej 602-759-052 a do joryna 501030615
            • nann Re: Jaki pediatra 30.08.08, 18:52
              nie wiem czy to taki najlepszy pomysł, zeby podawac publicznie
              numery telefonów lekarzy
    • tyna78 Re: Jaki pediatra 03.10.08, 21:20
      Podnosze watek, niedlugo bede mama i musze wybrac lekarza dla maluszka,
      najblizej mi do przychodni na Puckiej. Orientujecie sie kto tam przyjmuje i
      oczywiscie kogo warto wybrac? dzieki za pomoc!
      • biserka79 Re: Jaki pediatra 18.06.09, 18:14
        Na pewno nie dr.Wawrzyniak jeśli chodzi o Pucką. I na pewno nie dr. Olszewską na
        Kaszubskim....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka