Dodaj do ulubionych

PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę

IP: *.such.nat.hnet.pl 17.09.06, 20:34
Gdanszczanie to nie ciemny lud panie Kurski, napewno odpowiednio pana docenią
za beczkę pomyj, którą pan systematycznie wylewa na nasze miasto.
Obserwuj wątek
    • Gość: Oskar Re: PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę IP: *.such.nat.hnet.pl 17.09.06, 21:38
      Gdańszczanie to Gdańszczanie. Za to kocham to miasto. Nie dadzą sobie robić
      kefiru z mózgu przez takich ludzi jak Kurski.
      • Gość: fokus Nie jestem zwolennikiem nabiału ;) IP: *.mlyniec.gda.pl 17.09.06, 22:41
        Nie jestem zwolennikiem nabiału ;)
        • Gość: Re Nawet adamowicz jest zdziwiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.06, 09:56
          Wybiórcza potrafi robić lepsze sondaże niż pomysłowość platformersów.Ale
          powiedziano że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu
          • Gość: absolwent tylko nie żubrys IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.09.06, 21:46
            "Pan" ŻUBRYS doprowadził do likwidacji mojej szkoły, dobrej szkoły - wolał
            stanowisko wiceprzewodniczacego Rady Miasta w zamian za likwidacje szkół
    • Gość: mat Pisuary i hipokryci pokroju kurskiego IP: *.aster.pl 17.09.06, 23:21
      nigdy nie zdobędą Gdańska - to zbyt piękne i dumne miasto, żeby zgodzić się na
      rządy takich miernot i nieudaczników.
    • drbob20 Re: PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę 18.09.06, 00:41
      PiS-dzielce, kartofle, kurskie, netzle, swolocz giertycha, tepole z SO lapy
      precz od Gdanska!!! won do wykopek, na kartofliska, bratac sie z menelami!
    • Gość: DrHc Nasze miasto jst za mądre na ten kraj IP: *.usuarios.retecal.es 18.09.06, 03:03
      dobrze, że chociażnas nie zaleją hordy pieniaczy, szuji i ćwierćinteligentów.
    • jww20 nasze miasto... jest 18.09.06, 03:34
      Dobre... złotousty poseł Cymański z Lepperem w złocistych ostrogach na barana.
      Musi boleć..

Myślałem, że Kurski będzie startował na wójta Szadółek? Nie? Szkoda...

Ciekawe, co będzie gdy obudzi się niepiśmienny elektorat PiSu?

• selecte Re: nasze miasto... jest 18.09.06, 23:47
        niepismienny elektorat pis - dzielcow postawi krzyzyk
    • grazynkajohn PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę 18.09.06, 07:55
      Boleję nad tym,że tak mądrych ludzi jak gdańszczanie nie ma w innych
      miastach.Uwielbiam Trójmiasto i jego mieszkańców,zawsze chętnie tam jeżdżę
      jeżeli czas mi na to pozwala.Kochani tak trzymać!
    • Gość: ergo PiS popiera Szczurka i Karnowskiego? IP: 194.204.184.* 18.09.06, 11:29
      ..podobno w Sopocie i Gdyni PiS poprze Karnola i Szczura? Tylko, czy to im nie
      zaszkodzi?
      • Gość: życzliwy Re: PiS popiera Szczurka i Karnowskiego? IP: *.chello.pl 18.09.06, 23:27
        kurski to najlepszy prezent dla po,
        jego kampania pomaga nawet sld,
        pis powini9en go wyusłać na madagaskar
        • Gość: typ Re: PiS popiera Szczurka i Karnowskiego? IP: *.chello.pl 18.09.06, 23:29
          nawet przejecie gdańskiej tvp mu nie pomoże
    • Gość: ONA PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.09.06, 21:43
      żubrys co innego móił co innego robił. NIE GŁOSUJECIE NA NIEGO
    • maruda.r PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę 19.09.06, 10:32

- Zastanawiałem się, skąd wzięło się tak wysokie poparcie - przyznaje Paweł
      Adamowicz, szef PO w Gdańsku. - I dochodzę do wniosku, że ludzie premiują nas za
      całą kadencję i widoczne w mieście inwestycje.

Zastanawiaj się dalej, to może wpadniesz, że jest to poparcie wynikające do
      niechęci do oszołomów z PiS-u.

• Gość: sortam PiS -"Bezprawie i Niesprawiedliwosc"chce gonić PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.06, 15:52
      Renia pokazała do czego są zdolni panowie z PiS!
      Podobnie w Kartuzach:
      Poseł J.Szczypińska (pielęgniarka ze Słupska) wyrzuciła z PiS 8 ideowych
      i mających swe zdanie członków.
      Nie zgadzali się z przywożeniem gotowej listy wyborczej w teczce!
      Ich miejsce zajmą knujący cwaniacy i karierowicze.
      To będą gorące wybory!!!
      pozdr
    • Gość: xx Re: PiS zakłada ostrogi, by gonić Platformę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 10:22
      a niech sobie zakłada ostrogi w nich na pewno lepiej się goni, przepraszam
      kłusuje po bezdrożach wiejskich, tam muszą szukać swojego elektoratu (choć
      przykro to stwierdzać)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka