Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 21:06
      hpot - to az tak widać, czym darze Vidma?-heh. O jejku, jakie to zycie jest
      cięzkie, tyle załamań. Może vidmo potrzebujesz kogos do towarzystwa? chętnie
      pojechałabym z Tobą rowerem na wycieczke...marzenia. Przeszłabym sie na
      spacerek teraz, ale sama nie pójde, musze miec jakiegos kompana na spacerki...
      Tymczasem kończe, ale będe zagladała czy ktos cos napisał. Oliwka
      • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 28.05.03, 22:27
        Dobrze jest o tym pomarzyć,
        co może się w życiu zdarzyć.
        Marzenie spełnić się może,
        gdy mu się ... no, ... dopomoże!

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 23:08
        Witaj Hpot i dzięki za te słowa. Są one balsamem na moje skołatane serce, a
        jednocześnie przywołują mnie do rozsądku.
        Powiem szczerze, że nie zauważyłem różnicy w traktowaniu Żaby czy Dava. Wierzę
        Ci jednak, bo czytasz to z perspektywy osoby trzeciej, i Twoja opinia jest
        niewątpliwie obiektywna. Postaram się to zmienić, tylko jak?
        Oliwka dostarcza tak wspaniałych tematów-np. Pomalowane paznokcie.Z takim
        tematem można dojechać do trzechsetnego postu.Nie napisała, na jaki kolor
        pomalowała, jakim lakierem. Krótko mówiąc zostawiła takie pole dla wyobraźni,
        że Lem ze swoim „Solaris” się chowa. Tak to jest...echhhh
        Oliwko jasne, że pojechałbym z Tobą na wycieczkę rowerową, ale nie wiem jak
        zniósłby to mój męski rower przy Twojej niewątpliwie atrakcyjnej damce. Czy
        jego koła nie rozpłynęłyby się ze szczęścia? Ale zaryzykowałbym jednak...
        Pozdrawiam Wszystkich „do jutra”
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 23:20
          Oczywiście - ja tez nie zauwazyłam róznicy, jak odnosze sie do Dava a jak do
          Vidma. Wszyscy jestesmy dobrymi przyjaciółmi. A teraz to ja sobie spadam do
          łózka, bo padam z nóg. Byłam na spacerze z kolezanką i jej chlopakiem, było
          dość miło. Do jutro.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 29.05.03, 18:09
      Witajcie! Piekna pogoda za oknem, sloneczko swieci, w
      sumie jest tylko +18, ale jest pieknie. Uwielbiam te
      swieza zielen drzew, krzewow, trawy (chociaz tu trawa
      jest zielona na okraglo), kwitnace kwiatki! Uwielbiam to!
      No i kolejny dzien sie zaczal, ale to juz czwartek,
      weekend tuz, tuz, a za tydzien w koncu ide na dluuuuuugo
      oczekiwany urlop. Szkoda, ze tylko dwa tygodnie, ale
      "lepszy rydz jak nic"! Trzymajcie sie slodko! Pozdrawiam!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 20:20
        Witajcie dziewczyny
        Żaba ja idę od poniedziałku, ale nie mam entuzjazmu...Dwa tygodnie...Tylko dwa
        i aż dwa.
        To wiosna Żabko,a wiesz, że wtedy wszystko się budzi-dosłownie wszystko.W
        przyrodzie to jest najbardziej widoczne, bo ona jest szczera,nie potrafi
        oszukiwać. Ludzie zaś starają się ukrywać wszystko ukrywać...A szczególnie to,
        co najpiękniejsze. No może tylko, nastolatkowie nie,ale to jest w ich wykonaniu
        demonstracja siły-taki "papierowy tygrys".
        Oliwka napisała, że poszła z przyjaciółmi na spacer, ale chyba nie jest do
        końca zadowolona-i ja to rozumiem;-))
        Pozdrawiam wszystkich czytających-baj,baj
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 29.05.03, 22:27
          Vidmo, szkoda, ze nie cieszysz sie z urlopu...ale moze
          jak poczujesz "smak" urlopu to bedzie lepiej. Ja wlasnie
          wrocilam ze spacerku z kolezanka z pracy, wykorzystalysmy
          nasz lunch, no i wracac nam sie nie chcialo! Jak pieknie
          ! I jak cieplo! Dzisiaj wyplata. To tez mi humor
          poprawia. Podoba mi sie tutejszy system, rowno co dwa
          tygodnie czek na biurku lezy. Dwa razy do roku to nawet i
          trzy czeki wpadna! To sa moje ulubione miesiace ;)
          Pozdrawiam!
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 15:04
            Ja dzis wyjezdzam do Włodawy, i do Okuninki nad Białe jezioro... Wreszcie sie
            pokapie i poopalam, chociaz jestem juz troszke brązowa, po tych wycieczkach na
            rowerze na wieś. Nie będe pisała przez weekend, bo nie będe miała dostepu do
            komputera, to może i dobrze, nalezy mi sie troche odpoczynku, a przy kompie nie
            da sie odpocząć. Pozdrawiam/oliwka
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.03, 23:38
      MIŁEGO WEEKENDU,dziewczyny
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 07:55
        Cześć Przyjacielu! Zdaje się że Dziewczyny wyjechały, więc ja dotrzymam Ci
        towarzystwa.
        Dzisiaj,tj. za ok. godz. odbieram ,,przesyłkę" z Gdańska.potem zakupy i trochę
        sportu,oczywiście jak
        pogoda dopisze ( ma być burza) Co Ty Będziesz robić? Napisz!
        Do ,,potem"-dav.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 10:29
          Witaj Dav
          Napisałeś Przesyłkę w cudzysłowu czy będziesz miał gości z Gdańska?
          Ja posprzątałem chatę i będę odpoczywał przy telewizorze. Przed południem ma
          być przemówienie Busha z Krakowa,chcę posłuchać, co ma Polakom do powiedzenia
          jak Cię to interesuje to Tv-Polonia tez chyba będzie transmitowała.
          W Gdańsku ciepło, ale słoneczko nie wyraźne burzy chyba nie będzie-mam nadzieję.
          Pozdrawiam do potem...
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 16:02

Cześć, witam ponownie! Jak zwykle Masz rację,z tym że nie gości.Mój teść wrócił
            z ,,urlopu".Jest rencistą,
            więc nie wiem czy słowo ,,urlop" jest na miejscu.Miał być o 10.15, przyjechał o
            14.00! Cztery godziny czekania w 32-dwu stopniowym upale.Wczoraj natomiast
            sześć bitych godzin biegania z moimi Paniami
            po ,,ciuchach".Znasz Kobiety,Te ,,małe" są bardziej szalone niż te ,,duże"!
            Dość powiedzieć, że po
            dwóch dniach ,,wolnego" mam na razie dość, ale przeżyję! Na ,,Buscha" się
            nie ,,załapałem",ale na pewno
            będzie coś wieczorem na TVN. Teraz idę zjeść obiadek.
            Do potem-dav.
            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 31.05.03, 18:28
              Witajcie chlopaki! Dopiero co wstalismy, jest 9:00 :) Wy obiadek a my sniadanko!
              Zycze milego wypoczynku w weekend! Oj glodna jestem. Ide jesc.
              • gatto2pl Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 18:52
                ...to jest niesamowite...az milo czytac..
                szkoda, ze dopiero wczoraj ( w pracy :-))) nabralo mnie aby wejsc
                wlasnie tutaj...widze, ze jest rowniez kilka osob z CT
                (Cafè Trojmiasto)...cale szczescie,ze jestescie...bo do tej pory
                tylko watek Gdanszczan na Obczyznie byl mi milym:-))
                Pozdrawiam serdecznie...i tak TRZYMAC!
                ciao
                gatto2pl

• dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 20:22
                  Cześć! Nie udało się, burza szaleje aż miło.Po obiedzie ,,strzeliłem" sobie
                  drzemkę,obudziły mnie grzmoty.
                  Teraz będę oglądał ,,Opole". Podobał mi się wczorajszy występ,,Marcinka" i
                  koncet ,,40 na 40",może dzisiaj będzie ruwnież OK.? Gatto, dzięki za miłe
                  słowa, a Tobie żabko życzę miłego, pogodnego dnia.
                  Pozdrawiam-dav.
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 20:32
                    Witaj Gatto,i dzięki za miłe słówka. Ja staram się trzymać i dziewczyny też
                    (Oliwka i Żaba),ale przekonaj jeszcze do tego Dava.On nie może zrozumieć, że
                    bez niego jestem 2:1 do tyłu,z dziewczynami....
                    Dav to taki upał był u was?To faktycznie gorączka.
                    Jeżeli chodzi o zakupy to znam te sprawy. Kobietki, nie zależnie od wieku maja
                    to do siebie, że żadna przeszkoda nie istnieje w tej materii. Ale żeby być
                    obiektywnym to powiem, że też mamy swoje królestwa. Na przykład mecze piłki
                    nożnej. Wczoraj zaczął się festiwal opolski i Daniec jak zwykle znakomicie to
                    zilustował.Jak nie oglądałeś to żałuj. Jaja nie z tej ziemi...
                    Żabko zawsze mnie nurtuje pytanie, kto ma lepiej. My jak idziemy spać, czy Ty
                    jak wstajesz...
                    Staje się to powoli moim problemem...kurde.
                    Napisz jak spędziłaś pierwszy dzień weekendu,i oczywiście pozdrówka dla
                    pozostałej części rodzinki.Paaaa
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 20:35
                      Dav jak ja pisałem to już zdążyłes się dopisać.Lubię burzę....Pozdrawiam Cie
                      serdecznie-Teścia też..
                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 22:53
                        Witaj Vidmo,Przyjacielu! Dzięki za pozdrowienia, napewno pozdrowię!
                        Oglądałeś ,,Sex-misję"?
                        Wiem,wiem,głupie pytanie.
                        -,,Nas dwóch, konkurencji praktycznie żadnej...", Klasyka! Myślę że 2:1 nie
                        jest złym układem,oczywiście
                        do momentu gdy mąż lub przyjaciel nie zacznie czytać ,,wpisów", wtedy może
                        być ,,ciepło",he,he,he!
                        Przestało grzmieć,teraz oddychamy czystym,rześkim,górskim powietrzem,jest
                        naprawdę przyjemnie.
                        Pozdrawiam-dav.
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.03, 23:29
                          Dav myślisz, że mąż mógłby dać mi po gębie za zaloty, ale czyj mąż, jeżeli już
                          to zaloty są wirtualne to i „po gębie” może być tylko wirtualnie...
                          Tak w ogóle to tylko podrywam Oliwkę jak zauważyłeś, ale ona na moje wirtualne
                          i jednośladowe (czyt. Rowerowe) zaloty nie zwraca uwagi-wcale,a wcale...
                          Jeszcze jedno powiem Ci Dav, pożera mnie ciekawość.Nie mogę znaleźć sobie
                          miejsca i słońce jest ciemniejsze niż zwykle,obiad mi nie smakował (sam
                          ugotowałem-za słony).Powodem mojej frustracji jest niezaspokojona ciekawość z
                          kim Oliwka spędza weekend...I jeszcze noc przede mną (koszmarna pewnie...)No
                          nic muszę przetrwać do poniedzałku,może do niedzieli wieczorem?
                          Jedyne pocieszenie to to, że mam jeszcze was...Ciebie i Żabkę.ehhhhhh....sokoły
                          Śpiewa Violetta Villas lubię ją...Idę posłuchać.
                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.05.03, 23:59

Cześć! Vidmo,virtualnie też boli (Matrix,he,he),słońce jest ciemniejsze?
                            Dzisiaj było zaćmienie,więc to napewno ,,to"
                            Co do reszty-nie mam pojęcia! Zapytaj Oliwki,jutro pewnie ,,zawita". Pozdrawim
                            i do jutra-dav.

• Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 01.06.03, 08:29
      A u mnie ciagle sobota wieczor. Obejrzelismy sobie Opole przez internet. Musze
      przyznac, ze podobalo mi sie. Ide poczytac sobie jeszcze polskie gazetki. No to
      pa! Dobranoc i dzien dobry :)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 17:21
        Żabko Ty jeszcze pewnie smacznie śpisz,a u nas dzionek się kończy.Słonko
        kładzie swoją zmęczoną główkę na poduszce horyzontu,nie ma pierzynki-niebo
        czyściutkie.
        U nas w tv podali że w prowincji Ontario znowu stwierdzono sars,diabli nadali
        wszystkie te nowości XXI w.Uważaj na siebie i swoich najbliższych.
        Dav pewnie wyjechałeś,pogoda ładna...aaaa zapomniałem Teść jest u Ciebie,ale to
        nic możesz coś napisać i tak nie pozanam po piśmie że coś chlapnąłeś.hehe
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 01.06.03, 18:00
          Cześć, witam.Masz rację,Vidmo,cały dzień prażyliśmy się na basenie,nie będę
          opisywał jaka to frajda przy 32-dwu stopniowej temp.
          Co do teścia, to nie jest On u mnie, tylko u Siebie.Mieszka
          tutaj ,,kupę"lat.Dostałem oczywiście flaszeczkę (Wódka Gańska)
          ale teściu niestety nie może, miał nie dawno wylew,lecz mam tutaj jeszcze
          szwagra, więc flaszeczka się na pewno nie zmarnuje!
          Pozdrawiam serdecznie-dav.
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 01.06.03, 19:24
            Dzisiaj Dzien Dziecka! Sto lat! Buziaki! A my wlasnie idziemy na spacerek. Nie
            ma takich upalow, ale jest bardzo bardzo przyjemnie. No to papapapapapapapapa!
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.06.03, 20:51
              Cześć Wam! Weekend spedziłam WSPANIALE. Teraz mam czerwone ramiona, chyba zbyt
              długo sie opalałam... Ale mam nadzieje, że nic poważniejszego sie nie stanie,
              np. skóra mi nie zejdzie :( Kupiłam sobie dzis świetny strój kapielowy. Ma
              trójkatne miseczki i majteczki sa zawiązywane na sznureczek, miał byc z
              początku ciemno brązowy, ale zdecydowałam sie na niebiesko-zółty, oczywiście po
              konsultacji "z innymi osobami".
              Od dzis do 8 czerwca są dni Siedlec, a więc każdego dnia i nocy imprezy.
              Ciekawe czy znajde czas na wyjście gdzieś ze znajomymi? Nad Białym jeziorem
              zamówiłam już domek od 18-22 czerwca, och - nie doczekam sie już chyba...
              Tymczasem pozdrawiam Was - Vidmo, Żaba i Dav :) Dobranoc
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.03, 21:39
                Nieeeee!!!Chcę zobaczyć ten stróóóóójjjj!!!!!
                ...te trójkątne miseczki,i te majteczki w kropeczki...mniam,mniam
                • hpot Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 02.06.03, 14:27
                  Witam Was po raz 2. A może Vidmo chciałby zobaczyc, jak Oliwka wyglada w tym
                  stroju, a nie sam strój? Powtarzam, że czytam rególarnie każdy wpis :-)

hpot
                  • hpot Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 02.06.03, 14:34
                    hpot napisał:

> Witam Was po raz 2. A może Vidmo chciałby zobaczyc, jak Oliwka wyglada w tym
                    > stroju, a nie sam strój? Powtarzam, że czytam rególarnie każdy wpis :-)
                    >
                    > hpot

Hpot - ja Ci zaraz dam! :) Może Vidmo chciał zobaczyć tylko strój, a Ty go
                    łapiesz za słówka :) Pogoda u mnie sliczna, ale mi jest bardzo zimno, nie wiem
                    czemu... Ja to w ogóle jestem straszny zmarźluch, wyjdzie na to, że w lato bede
                    musiała chodzic w swetrach... Ale wiecie co? nie lubie sie chwalic, ale tem mój
                    strój naprawde mi sie bardzo, ale to bardzo podoba :) A jak ja w nim wygladam
                    cudnie, ba - "niebo w gębie" - haha... Tymczasem ide załozyc cos cieplejszego,
                    bo paraduje po domu w spodenkach i bluzeczce, a jest mi zimno.

Cześć
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 02.06.03, 06:56
      Oj glowa mnie boli. Chyba ide spac. Dzisiaj sobie pieklismy kielbaski na
      grillu. Dobre byly, ale teraz pic sie chce. Skoro mowa o jedzeniu...Mamy tutaj
      kilka polskich sklepow z wlasnymi wyrobami, i mamy piekarnie, dobre wszystko
      jest, ale powiem Wam, ze to nie to samo co w Polsce. Pozdrawiam! Pa!Pa! Milego
      dnia zycze.
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 15:04
      Słuchajcie, cos mi tu nie pasuje. Hpot, kim Ty jestes? Dl/aczego niby piszesz
      za mnie? Chciałabym abys to wytłumaczył! Napisałabym więcej, ale bardzo sie
      spiesze!!!!!!!!!!!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 16:38
        Witajcie moi mili!!!
        Żabko już wygłosiłem swoją teorię na temat pieczonych kiełbasek, i jestem
        przekonany że po grillowych kielbaskach ma prawo boleć głowa. Ma też prawo
        chcieć się pić (moja polonistka ze szkoły padłaby jak by przeczytała to
        zdanie). Podejrzewam najwyklejszą kacówkę,co?
        Oliwko nie ważne czy Hpot się podszywa czy nie, chyba jest ciut zazdrosny,
        hehehe. Ale i tak mu odpowiem w kwestii tego stroju kąpielowego.
        Otóż Hpot chcę Ci powiedzieć że ciekawość jest rzeczywiście moją słabą stroną
        (bardzo słabą).Chciałbym zobaczyć i Oliwkę i strój-ale osobno!!!Pozdrówka
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 16:46
          Cześć Wam! Od godziny kiedy Hpot sie podał za mnie nic mi nie wychodziło...
          nawet zbiłam jedna szklanke! Co do mojego stroju, to chyba Żabka powinna
          wiedziec najlepiej jak on wyglada - w końcu tez kobieta :D. I Vidmo - majteczki
          nie są w kropeczki tylko w paseczki. A Żabka - powiedz mi (napisz) w jakiej
          dzielnicy mieszkam w Vancouver (dobrze napisałam?). Tymczasem żegnam, i juz sie
          troche uspokoiłam.... Oliwka
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 02.06.03, 19:04
            Oliwko, uwarzam , ze bardzo dobre kolory wybralas. Dobrze
            zes nie wybrala tego drugiego koloru! I fason tez super!
            Wiem, wiem o czym mowa. My kobiety...hihihihi! ;) Pracuje
            w Downtown Vancouver, a mieszkam troszke dalej, trzeba
            samochodem jechac jakies 30-35 minut. Czy faktycznie
            wybierasz sie do Vancouver?
            A tak w ogole to jest super, nareszcie LATO!
            Vidmo, hmmm....kac to chyba nie byl, no bylo winko
            poprzedniej nocy, ale po lampce wina? Po jednej? Czy to
            mozliwe? Chyba, ze sie starzeje....hehehehe!
            No nic, musze troszke popracowac, mam sporo roboty.
            No to pa! Sciskam wszystkich!
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 20:08
              Miałam zamiar poejechac z rodziną do Vancouwer, ale chyba jeszcze nie w te
              lato. Może jak nazbieram dośc pieniedzy to za rok... Mam tam rodzine z Polski,
              więc mieszkac miałabym gdzie. A drugi problem po kosztach to oczywiście wiza,
              nie wiem czy bym ja dostała. Kilka osób z mojej rodziny starały sie, ale nie
              dostały.
              Wiecie jaki mam teraz widok za oknem? własnie rozstawia sie wesołe miasteczko,
              i znów bedzie leciała muzyka do północy, a ja nie bede mogła spac... No cóz,
              zapowiada się swietna zabawa dla dzieciaków. Tymczasem lece, może na jakis
              spacerek? Żabko - mam prosbe, napisz mi, która jest dokładnie w V. godzina,
              kiedy u nas jest np. 7:00 :D Ok, ide na spacerek, dotlenie sie troche...
              Pozdrawiam Was bardzoooooo mocno.
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.03, 21:47
                dobranoc wszystkim,idę spać.
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 02.06.03, 23:52
                Oliwka, musisz zawsze odjac 9 godzin. Wlasnie teraz u
                mnie jest prawie 15:00, a u Was to juz polnoc. Szkoda, ze
                nie dasz razy wpasc do Vancouver. Ale wiem jak to jest.
                Sama przechodzilam przez to. Jak staralam sie najpierw
                przyjechac tutaj jako turystka to mi odmowili! No i
                finansowo to tez kosztuje. No to spijcie smacznie! I do
                jutra!
    • Gość: vdmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 17:03
      Witajcie wszyscy czytający!!!!
      Nie wiecie gdzie są nasze dziewczyny?Gdzie one się podziewają?
      ...aaa wiem!!!Polują na 300 posta....
      To ja też zapoluę...
      ps.
      Michu nie czytaj moich postów pocichu....hehehe
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.06.03, 17:51
        I juz jestem w pracy....pogoda pieeeeeeeeeeeekna! Lato na
        calego. Pogoda wplywa na nastroj czlowieka! Pozdrawiam
        cieplo, slonecznie i radosnie! PA!
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 19:30
          Witaj Żabko-w Gdańsku też słoneczny wieczór i ciepło.Za kilkanaście dni koniec
          roku szkolnego.Wybrzeże gdańskie(i nie tylko gdańskie) zqaludni się
          wczasowiczami.Nie mam pojęcia co oni widzą w kilkugodzinnym wylegiwaniu się na
          gorącej jak patelnia plaży,i do tego w niesamowitym tłoku.Brrrrrrrrr.
          Wolę Oliwki wieś,niż wszystkie plaże świata....
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.06.03, 21:08
            U mnie pogoda ładna. Jest juz wieczór, chłodny dość... Ja zaraz zrobie sobie
            herbate, zjem surowy kalafior i przeczytam jakąś książke, zaczne czytac :)
            Tymczasem ide załozyc skarpetki :P Papa
            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.06.03, 21:34
              Vidmo, i dlatego, z tego wlasnie powodu (patelnia i tlok
              na plazy), ale i nie tylko, wybieralam wakacje na wsi u
              mojej rodziny. Z przyjemnoscia tam jezdzilam. Udalo mi
              sie ich raz odwiedzic odkad mieszkam w Vancouver, ale mam
              nadzieje, ze juz niedlugo znow mi sie to uda. Moze za
              rok? Pozyjemy, zobaczymy :)
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 21:56
                Oliwko powiedz co czytasz,a powiem Ci kimjesteś...hehehe
                Mówisz że zimno u was,ubierzesz skarpetki i... na fotel bujany.
                Żabko mieszkam od linii brzegowej Baltyku ok. 8 km. i wcale,a wcale nie tęsknię
                za morzem (za patelnia plażową).
                Tak po za tym to ciekawe kto napisze tego posta,mógłbym ja napisać dwa post pod
                rząd ale to byłoby nie uczciwe.Pozdrawiam
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.06.03, 22:07
                  UDALO MI SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem 300!!!!!!
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.03, 22:32
                    Moje gratulki,Żabko.To ja jestem 301 oki?Chyba mi się należało,co?
                    No dobra idę spać milutkich snów ...
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 14:58
                      Koncze czytać "Samotność w sieci" potem mam zamiar zacząć " Zaklinacz koni",
                      długo ta ksiazka lezy u mnie w domu, i choba czas sie za nią wziąć. Dzis jade
                      na wieś. Pozdrawiam/oliwka
                      • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 04.06.03, 21:42
                        303 - taki numer ma ten wpis. I ma cos wspólnego z
                        Siedlcami. 303 to nr słynnej polskiej eskadry (dywiz-
                        jonu) z czasów "bitwy o Anglię". Jednym z asów tego
                        dywizjonu był siedlecki pilot BOHDAN ARCT. Po wojnie
                        zasłynął jako autor książek o tamtych wydarzeniach.

W Siedlcach pogoda "afrykańska", brak jedynie baobabów i
                        innych lwów. Z drugiej strony jak we Włoszech - zycie
                        toczy się wieczorem na ulicach w ogródkach knajpkowych.
                        Słuchajcie, podejrzanie pachnie wakacjami (jeżeli ktoś
                        je ma).
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.03, 22:24
                          To prawda że 303 to nazwa polskiego dywizjonu,304 też był.Bohdan Arct latał w
                          tym dywizjonie.Jednym z bardziej znanych dowódców był Ernest Skalski
                          późniejszy generał-pilot WP(nie wirtualnej polski).W tym dywizjonie (?) latał
                          też Mieczysław Pawlikowski,znany aktor chyba pierwszy powojenny odtwórca roli
                          Zagłoby.No tyle narazie historii...
                          Oliwko miłego pobytu na wsi dużo słoneczka,opal się na brąz (a dziewczyny
                          lubią brąz)Pozdrawiam wszystkich
                          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.06.03, 22:54
                            Witajcie kochani! I tu UPALY! I trzeba siedziec w pracy.
                            Ale nic to. Jeszcze 2 dni ( a w sumie tylko jutro) i mam
                            urlop, nie dlugi , ale jest! Tak, tak Kolec, dobrze
                            wywachales wakacje. U Was juz 23:00, spijcie dobrze, ja
                            jeszcze mam przed soba 2 i 1/2 godzinki pracy, potem do
                            domku, obiadek, dzisiaj w menu: zupka ogorkowa :) a jutro
                            pieczony schabik i kapustka kiszona i
                            ziemniaczki....mniam...uwielbiam polskie obiadki. Oj
                            chyba glodna jestem. Pozdrawiam Was! Pa!pa!
                            • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 04.06.03, 23:09
                              Miła Żabko, aby Ci nie było smutno, że ty jeszcze
                              musisz, a my już nie - postanawiam nie iść jeszcze spać
                              przez co najmniej 2 godziny. A potem życzę smacznego -
                              obiadu!
                              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 04.06.03, 23:50
                                No to juz prawie polnoc. Kolec, lepiej idz spac, bo pewno
                                jutro bedziesz musial wstac wczesnie i bedziesz
                                niewyspany. Tak wlasnie mysle i mysle (he!he! jeszcze
                                moge myslec, to nie tak zle ze mna :)) i jak Wyscie
                                pracowali to ja spalam tak wiec w sumie chyba jest
                                sprawiedliwie, co?
                          • rispetto Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 05.06.03, 08:16
                            Zbuntowało się moje serce niedoszłego pilota :-) Ernest Skalski, to jeżeli mnie
                            pamięć nie myli dziennikarz, a nasz superas myśliwski miał na imię Stanisław :-)
                            Cytat z wiem.onet.pl: polski generał brygady, czołowy polski as myśliwski II
                            wojny światowej (24 zwycięstwa). Po klęsce wrześniowej walczył we Francji. Od
                            jesieni 1940 w Anglii dowodził kolejno: eskadrą w dywizjonie 306 i 316,
                            dywizjonem 317, eskadrą tzw. Cyrkiem Skalskiego w Tunezji, dywizjonem 601 na
                            Malcie i w końcu polskim 133. skrzydłem myśliwskim.
                            Zobaczcie sami, ile razy można jeszcze o nim wspomnieć ! 306, 316, 317, 601 ...
                            Pozdrawiam
                            Paweł
                            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 12:53
                              Witaj Paweł,
                              Zaraz poleję miodziku na Twoje zbuntowane serducho.
                              Oczywiście masz rację, Ernest to imię dziennikarza.Pilot miał na imię
                              Stanisław.Dzięki za sprostowanie.
                              Ja zacytowałem to nazwisko z zakamarków pamięci,i współczesność pomieszała mi
                              się z historią…I to z jedna z najpiękniejszych jej kart.Pozdrawiam Cię
                              serdecznie…
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 05.06.03, 07:58
      Dzien dobry! Czy ktos juz wstal? Chyba jeszcze nie. No nic, a ja ide spac. No
      to dobranoc. Pozdrawiam. Odezwe sie jak bede juz w pracy.
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:08
        Ja o 7:58 byłam juz grubo na nogach... U mnie pogoda bardzo ładna, goraco.
        Zjadłam sobie własnie loda śmietankowego z polewa tofii... mniam mniam...ile to
        kalorii? Wolę nie mysleć. Pozdrawiam Was serdecznie :)
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 13:15
          Cześć Oliwko,myślałem że jesteś na wsi...
          U nas też pogoda śliczna,40 st.Upał nie możliwy...
          Z lodami to uważaj, są wagotwórcze...hehe,no chyba że potem na rowerek.Ale w
          taki upał?Lepiej do wody.Pozdrówka...na Twoje rączki dla całych Siedlec.
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 13:09
        Ja już Ciebie Żabko powitam, a to, dlatego że jak piszę te słowa to w Polsce
        jest g.13. Pamiętam jak napisałaś, że jest 9 godzin różnicy, więc u was jest
        dopiero 4.Czyli powolutku zbliża się pora wstawania. Jeżeli już się obudzisz i
        zajrzysz na nasze forum, to wiedz, że w Polsce jest ktoś, kto życzy Ci miłego
        dzionka.
        Wiesz chciałem się popisać znajomością historii polskiego lotnictwa, hehehe.
        Nie wyszło, Paweł utarł mi nosa, ale przyjmuję to z pokorą.
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 13:12
          A kto to jest Paweł?
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 13:18
            ...forumowicz.
            • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 05.06.03, 15:08
              Tak dla pełnej jasności notatka o naszym asie. Dla Pawła
              słowa uznania za znajomość materii lotniczej.

warbirds.mega.com.pl/piloci/arct.htm
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 15:20
                Czesc Wam kochani! Jest tak gorąco, że mozna popcorn robić bez oleju pod
                słoncem... Duszno mi, wypiłam chyba z 3 l. wody. Ide na balkon sie opalac.
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 05.06.03, 20:01
                  No i juz jestem w pracy, dziekuje za mily dzionek, bo
                  faktycznie mam, tyle ,ze mnostwo roboty. Musze sporo
                  spraw dokonczyc zanim rozpoczne totalne leniuchowanie.
                  Tutaj tez 30 stopni jak nie wiecej, nad woda jest chlodniej.
                  Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. Pa!
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 20:17
                    Witajcie !
                    Zazdroszczę Oliwce, jak to nazwać...no cierpliwości w leżeniu na słońcu.
                    Dobra,dobra wiem ile kobieta potrafi znieść aby ładnie wyglądać...
                    Leżenie na "patelni" balkonu jest pestka w porównaniu z tym ilecierpienia jest
                    w klinice chirurgii plastycznej,nawet pod opieką tak przystojnego lekarza jak
                    dr.Lubicz.Pozdrówka
                    • Gość: OLIWKA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:10
                      Vidmo, nie badz taki pewien, że lubie leżeć bezczynnie na słońcu. Moja siostra -
                      tak. Ona lubi sie opalac, ale ja nie moge wleżeć 5 min. bez ruchu. Ja
                      wolałabym pochodzić po jakis lekkich szlakach w górach, albo popływac, ach tak -
                      jestem spod znaku ryby, i musze przyznać, że dobrze pływam :) uwielbiam to
                      robic! Och - i jeszcze kocham grać w siatke, mam "bardzo fajnego" Trenera :)
                      ale ja już chyba kiedys wspominałam o Nim? Dzis pojechałam nad siedlecka
                      muchawke (na pewno wie gdzie to jest) moje kolezanki nienormalne wskoczyły tam
                      bez strojów kapielowych, tylko w bieliźnie ale ja zachowałam swój honor i
                      opalałam sie w moim słynnym stroju w paseczki na molu... Woda w prawdzie
                      brudna, ale dało sie wytrzymać. Jakis facet (ok. 26 lat) namawiał mnie abym z
                      nim pobiegała w koło zalewu, roześmiałam mu się (kolec wie jaki ten zalew jest
                      duży). Jestem cała lepiąc - hihi, ale zaraz sie wykapie :) nawet juz lece sie
                      kapac... Pozdrawiam Żabe, Vidma i kolca. Papatki
                    • Gość: OLIWKA Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.06.03, 21:11
                      Vidmo, nie badz taki pewien, że lubie leżeć bezczynnie na słońcu. Moja siostra -
                      tak. Ona lubi sie opalac, ale ja nie moge wleżeć 5 min. bez ruchu. Ja
                      wolałabym pochodzić po jakis lekkich szlakach w górach, albo popływac, ach tak -
                      jestem spod znaku ryby, i musze przyznać, że dobrze pływam :) uwielbiam to
                      robic! Och - i jeszcze kocham grać w siatke, mam "bardzo fajnego" Trenera :)
                      ale ja już chyba kiedys wspominałam o Nim? Dzis pojechałam nad siedlecka
                      muchawke (na pewno wie gdzie to jest) moje kolezanki nienormalne wskoczyły tam
                      bez strojów kapielowych, tylko w bieliźnie ale ja zachowałam swój honor i
                      opalałam sie w moim słynnym stroju w paseczki na molu... Woda w prawdzie
                      brudna, ale dało sie wytrzymać. Jakis facet (ok. 26 lat) namawiał mnie abym z
                      nim pobiegała w koło zalewu, roześmiałam mu się (kolec wie jaki ten zalew jest
                      duży). Jestem cała lepiąc - hihi, ale zaraz sie wykapie :) nawet juz lece sie
                      kapac... Pozdrawiam Żabe, Vidma i kolca. Papatki
                      PS Dava tez pozdrawiam, choc juz nas nie odwiedza.
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.03, 23:06
                        Oliwko, ale się zawiodłem, doczytałem jak Twoje koleżanki wskoczyły do wody
                        bez strojów kąpielowych. Wyobraź sobie, że czułem jak rumieńce występują mi na
                        policzkach (nie ze wstydu,bynajmniej), natężyłem uwagę i…nic. Okazało się, że
                        były w bieliźnie, kurcze!!! Ale i tak żałuję, że mnie tam nie było.
                        Ja to ja, co tam odżałowałem już,ale Kolec…hmmm był tak blisko i też nie
                        widział,hehehehe
                        Ciekawe porabia Żaba, chyba już z pracy wróciła? Może obiadek jak przystało…
                        pracującej kobietce? Żabko ukochaj synka od…całego Gdańska…
                        No właśnie co z Davem, znowu przerwa w pisaniu…też specjalne pozdrowienia dla
                        niego.
                        Dobranocka wszystkim….
                        Iskiereczka z popielnika mruga, właśnie czas zakończyć ten upalny dzionek.
                        Do jutra…
                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 14:23
                          Och tak, moje kolezanki są zwariowane. Już za moment śa wakacje. Trzebaby było
                          kogos ciekawego poznać... Może w tym roku sie uda - hehe. Tymczasem ide zjeść
                          obiadek - a dziś w menu: makaron z polewą truskawkową, mniem! Do poczytania!
                          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 20:53
                            Witaj Oliwko i wszyscy
                            Coś dziś dzień kiedy nie ma natchnienia do pisania,widać to po naszym forum.
                            Ja też jestem taki jakiś,nawet trudno mi to określić,bez humoru...
                            Miłych snów, może jutro będzie lepiej....
                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.06.03, 21:54
                              Vidmo - może ja OLIWKA mogłabym Ci jakos humor poprawic? Moze poprawi Ci "mój
                              usmiech specjalnie dla CIEBIE"? Nie, to co bys chciał - hihi. Ja jestem bardzo
                              zmeczona. Dobranoc Wam kochani!
                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.03, 22:17
                                Oliwko już samym faktem, że się wpisałaś, poprawiłaś mi humor. Do tego jeszcze
                                uśmiech specjalny, to już całkiem jestem rozklejony…
                                I chciałbym jeszcze nooooo…eeee pomarzyć dobra rzecz.
                                No to by było na tyle. Dobrej nocki Oliwko, miłych snów.
                                Acha pamiętaj nie wstawaj lewą nóżką…tylko zawsze prawą. Paaaaa
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 07.06.03, 05:50
      Ojejku! Dzisiaj to byla patelnia. Juz rano jak sie obudzilam w ten piekny
      pierwszy dzien moich wakacji bylo 27! W poludnie bylo nie do wytrzymania!
      Pomimo tego dzine rowniez byl taki sobie, a to dlatego, ze 10 godzin spedzilam
      w szpitalu! Nie, nie, ze mna wszystko jest okay, ale poszlam jako tlumacz i
      kierowca. Co prawda mieli klimatyzacje, ale ja nie cierpie szpitali! Tylko raz
      w swoim zyciu bylam w szpitalu i to tylko gdy Mateusz sie urodzil. Pozdrawiam
      Was bardzo cieplo. Trzymajcie sie!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 08:52
        Witaj Żabko, u nas poranek,słoneczny.Po południu mają być burze.
        Dziś referendum unijne...
        Wybiorę się głosowac.Zakreślę tak.
        Hmm,szpital to chyba nikigo nie cieszy.Wizyta jako odwiedzający-też nie.To
        zawsze kojarzy się z cierpieniem.
        Narodziny to rzeczywiście jedyny chyba radosny moment szpitalnego życia...
        Chyba nawet dla kobiety,która jednak w pewien sposób cierpi.Tak mi się
        wydaje,nigdy nie byłem kobietką-i całe szczęście.
        Jak zwykle pozdrowionka dla Mateuszka,może coś napisze jako Żabka-junior?
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 07.06.03, 09:02
          Hej Vidmo, zabka-junior juz spi! Wykapal sie w wannie z ogromna iloscia piany,
          wypil mleko i zasnal w 3 sekundy :) Czas i na mnie. Jestem padnieta...
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 11:17
            ...to śpijcie miłych snów.Jak się obudzi to niech napisze...
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.06.03, 13:58
              Cześc Zabko i Vidmo. Co bys jeszcze chciał Vidmo, może jakos potrafie spełnic
              Twoje marzenie? Dzis jestem dla kilku osób złota rybka. Podajcie mi 3
              zyczenia :) Ja ide teraz wziąć cos ciepłego (wiecie jaki ze mnie zmarźluch?) i
              jade z rodzina i znajomymi na wieś, zapowiada sie duże ognisko, "HULAJ DUSZO
              PUKI MOŻESZ"... Końcówka chyba nie była taka? Okay - ide sie spakowac, bo mnie
              jeszcze nie wezna! Pozdrawiam gorąco Żabke, żabke-junior'a i Vidma
              oczywiście :D Papapapa
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.03, 17:59
                Hulaj duszo,piekła nie ma…tak jest
                Jeżeli chodzi o złotą rybkę, to ona te życzenia spełniała za to, że rybak ją
                wypuścił. To jak widzisz nie jest bezinteresowne. I żeby być z bajką do końca
                wporządku , to powiedz czego Ty oczekujesz od rybaka-vidmo, w zamian za
                spełnienie trzech życzeń?
                Ja z kolei wiem że jesteś rybą kobietą , a ja słabym rybakiem…
                Jak silny byłby mężczyzna, gdyby Bóg stworzył go z żebra Ewy…
                Miłego pobytu na wsi….
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:17
                  Vidmo, dlaczego Ci jestm smutno? A co do tej rybki (czyli rybki-oliwki) to jest
                  ona "bezinteresowna", lubi dawać bardziej niz przyjmować, taka jest prawda.
                  Choc dostwac tez lubi... :) Na wsi było bardzo wesoło, ale noc była gorsza,
                  sniły mi sie jakieś koszmary. Teraz ide sie wykapać i wpadne potem. Pozdrawiam
                  Was i Ciebie.
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 21:07
                    Nareszcie Oliwko,tęskiniłem za wami…
                    Ja też wolę dawać, to jest przyjemniejsze.Dużo nie piszę bo strona
                    straszniepewnie zamula.
                    Jest to pewnie spowodowane referendum.Serwer gazety jest przeciążony
                    informacjami na ten temat .do jutra.miłych snów
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 22:23
                      Jakbym kiedys nie mogła sie dostac (przez to obciązenie) na forum to napisze
                      do Ciebie. Ja jestem padnieta. Jutro musze sobie przywieźć skądś nowe łózko, bo
                      na moim wstaje rano w bólem kregosłupa i reszty... Ciekawe co sie dzieje z
                      Żabą? O Davie juz nawet nie wspominam, On to juz chyba nam przepadł. Czyzbysmy
                      zostali sami? chyba tak - przynajmniej na jakis czas, gdy Żabka nie wróci z
                      urlopu. A teraz pozdrawiam CIE bardzo bardzo gorąco i ide zrobic sobie herbate,
                      potem umyje zabki i jeszcze co nie co i do mojego łózka. To moja ostatnia noc z
                      nim (z łózkiem). Dobranoc Vidmo, miłych snów.
                      PS zauwazyłam, że teraz Ty sie wcisnołes miedzy mnie? :)Vidmo - dasz mi Twój
                      e'mail? Jakbym kiedys nie mogła sie dostac (przez to obciązenie) na forum to
                      napisze do Ciebie, jak oczywiście nie sprawi Ci to kłopotu? Pozdrawiam/oliwka

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 23:04
                        Aaa witaj wieczorową porą Oliwko…
                        Już jest lepiej z wejściem na portal gazety. Mówisz, że nie dobre łóżeczko…
                        może dla tego, że sama śpisz,hę?
                        Boli Cię „kręgosłup i reszta”, a co to jest ta „reszta”?
                        No tak ja się wcisnąłem z Twojej winy, bo odpowiadałem na Twój przedostatni
                        list.
                        Żaba jest na urlopie? Nie wiedziałem…dav chyba już zaprzestał pisania.
                        (stachu34@poczta.gazeta.pl) możesz pisać nie tylko wtedy jak jest ciasno na
                        forum.
                        Miłych snów, paaaaaaa
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 19:02
      Witajcie
      Czyż moje oczy mnie zawodzą?Przez 24h nikt się nie wpisał?To niedowiary...
      Dziewczyny gdzie jestescie?
      No Żaba to pewno śpi,bo u nich jeszcze nocka...chyba?
      Oliwka na wsi...chyba?
      ...a może siedzą w pierwszych w Polsce komisjach unijnych?
      Poczekam na te dzieuchy,i tu jezcze zajrzę...
      Tak jakoś mi dziwnie na serduchu...chyba tęsknie...
      Masz babo placek,i co mi przyszło...
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.06.03, 19:20
        Przepraszam CIE vidmo, że wcisnełam sie miedzy Ciebie, mam nadzieje, że nie
        jest Ci za ciasno? ;)
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.03, 23:06
          ...ja już drugi raz się wcisnąłem-przepraszam.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 09.06.03, 09:15
      To ja! Zajadam sie lodami....to wszystko przez Oliwke ;) ktora ostatnio o
      lodach wspominala na forum i narobila mi smaku! Juz polnoc minela, Wy pewno juz
      nie spicie. Weekend tutaj sie konczy, niektorzy ida do pracy, a niektorzy beda
      leniuchowac...he!he! Wczoraj z Mateuszem spedzilismy popoludnie i wczesny
      wieczor u sasiada zza plotu, ktorego to corka obchodzila 5-te urodziny, dzisiaj
      za to syn drugiego sasiada z drugiej strony wpadl do nas, no i bylo istne
      szalenstwo-wariatkowo! Ale przynajmniej Mateusz sie wyszalal i zasnal w 5
      minut! Za to jutro jedziemy z calym jego przedszkolem do ZOO. Tez bedzie
      wariatkowo. No nic, ide spac. Musze nabrac sily i energii na jutrzejszy dzien w
      ZOO z 40-stka dzieci, malpami, sloniami, hipciami, misiami, etc, etc. Cale
      szczescie, ze nie musze ich wszystkich pilnowac tylko Mateusza :)))))))
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 14:55
        Co do Vidma - no nie wiem czy dlatego źle mi sie spi, bo sama spie... A ja juz
        w ogóle kiedys wspominałam, że sama śpię? A masz jakis lek "na to" Vidmo? Tylko
        mi nie pisz, żebym wyszła za mąż! :) U mnie zapowiada sie mały deszczyk, to
        dobrze, mam już dosyc tego upału! Pozdrawiam Was ;) i puszczam oczko...
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.03, 15:19
          Witajcie dziewczyny!!!!
          No nieeeee,czy wy chcecie utyć?Lody….Ile to kalorii?Żabko czy nie sądzisz, że
          to Mateuszek powinien zjeść dwa? Gdyby wiedział, że ma takiego sojusznika we
          mnie,to na pewno polubiłby mnie.Tak w ogóle to życzę duuuużo wrażeń z
          wycieczki do zoo, a przedewszystkim niezadobrej pogody. Bo jak gorąco to nie
          chce się chodzić,ale bez deszczu.
          Oliwko a nie pisałaś, że sama śpisz? Nie wiem,to skąd mi się to wzięło. Ale
          teraz wiem na pewno, że sama. Jest na to rada żebyś nie spała sama. Weź np.
          jakiegoś miśka…pluszowego, no może nie koniecznie pluszowego.
          Pozdrówka…paaaa

• Gość: oliwka do vidma Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 16:08
            Vidmo - omówimy z tym "miskiem" na osobności - hehe. Pozdrawiam
            • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 09.06.03, 21:53
              Vidmo, nie strasz dziewczyn, ze od lodów przytyją. Pewni
              naukowcy (oczywiscie amerykańscy) twierdzą, ze nie jest
              tak źle. Zimne potrawy wymagają więcej energii, aby
              je "podgrzać" w organiźmie do właściwej temperatury.

Z tego opowiadają Żabka i Olivka wynika, że zanim loda
              zjedzą to juz go spalą. Przeciez one ciągle gdzieś się
              wybierają, przedsiębiorą - ognisko, rowery, kąpiel
              w Muchawce, party u sąsiada, zoo w towarzystwie 40
              małych ludków. Toż to istny strumień nieustannej energii.

Nad Zalewem istotnie jest gęsto i ciasno od różnych
              bikini. Obwód zalewu to ca. 3 km - można pobiegać czemu
              nie, gdyby nie te bikiniaste przeszkody. Aczkolwiek
              Olivki na pewno w tym tłumie nie można przegapić, jak
              sądzę. Mam pecha, bo ostatnio jestem zbyt zajęty, aby
              nad ten siedlecki zalew wpadać. Na razie wpadłem tu i
              pozdrawiam wszystkich "europejsko" (tak chyba obecnie
              wypada, no nie?)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 10.06.03, 08:41
      No i w ZOO bylo OK. POgoda idealna, wysokie chmury, zero deszczu ale i
      praktycznie zero slonca. I bardzo dobrze, bo tam faktycznie byloby nie do
      wytrzymania. CO poza tym? Po tej stronie oceanu nic specjalnego sie nie dzieje.
      DObrze jest na urlopie, przynajmniej sie wyspie. Ogladamy i sluchamy wiesci
      jakie dochodza do nas z Polski. Jestesmy w miare na bierzaco. Pozdrawiam i do
      nastepnego posta!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 09:19
        Witajcie moi mili
        Kolec mówisz że zanim dziewczyna zje loda to już go spala?To jest całkiem
        możliwe,hmm...Pamiętam jak taka jedna na mnie patrzyła to cały płonąłem...
        Już pisałem w jednym poście że żałuję że nie widzialem stroju kąpielowego
        Oliwki,ale ja to ja Ty byłeś blisko i też nie widzialeś.Trudno.U nas na plaży
        też jest dużo strojów kąpielowych,a też nie oglądam.Natomiast w Chałupach jest
        znaczny niedobór...Też nie sprawdzam tego jaki wielki...Może warto zacząć?
        Żabko ja tak dawno nie byłem w Zoo...ale nie mam 40 "bąbli"(a szkoda...) z
        którymi mógłbym pójść.Narazicho...

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:00
          U mnie nudno. Przeniosłam sie z lodów na czereśnie i truskawki. Teraz wcinam
          bordowe, ogromne czereśnie. Truskaweczki na potem... :) W czwartek byc może
          będe nad Muchawka (tam gdzie byłam ostatnio w moim stroju), pojade ze znajomymi
          na rowerze. Ja tez bym poszła do zoo, boniu, chyba z wiek tam niebyłam...
          Pozdrawiam Was!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 14:27
      Jestem wsciekła! Pewien chłopak (brat mojego szwagra) doprowadza mnie do
      szału!!!!!!!!!!! Ale musze sie uspokoić, gniew źle wpływa na urode! Jeju - jacy
      ludzie potrafia być wkurzający. Nie mam słów. Głowa mi peka! Ale niebede Wam
      zawracała głowy, takimi bzdetami. oliwka
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:17
        ...chyba się zaleca,co? ;) (tu puszczam oczko)
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 15:20
          Że kto sie załeca?
          • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 10.06.03, 17:29
            Jak to kto? Brat szwagra, no nie?
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 19:58
              Jaki brat szwagra,ten chłopak od którego Cię głowa boli,Oliwko...
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 20:00
                ...no tak brat szwagra,masz rację Kolec,przepraszam.
                A brat szwagra to nie rodzina,co?
                Ma prawo się zalecać;)
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 20:47
                  Kolec, Vidmo - dajcie spokój z tym bratem szwagra. Ja dziekuje bardzo za takie
                  zalecanie się! Ja sie z nim pokłuciłam, raz na zawsze. Jest uparty i ...,
                  szkoda gadac. A wiesz Vidmo, że sniłes mi się dzis? Jasne, ze nie wiesz :) Ale
                  cos było, ze wymawiałam w snie vidmo,vidmo :)... troche pamietam ze snu, ale
                  nie powiem co!!! Namalowałam dziś dwa obrazy i juz sie uspokoiłam. Ciekawe co
                  Żabka porabia. Macie jakies plany na wyjazd w lato? Ja cos planuje... ale co z
                  tego wyjdzie? Juto z rana (ok. 10:00) jade sobie na rowerze na wieś, poopalam
                  sie, wykapie w stawie i przyjade. Pozdrawiam GORĄCO!!! Oliwka
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 21:23
      Choc ostatni wpis był Vidma godzine i dwadzieście minut temu to mi sie juz za
      Wami tęskni :) Ciagle zagladam na forum, czy przypadkiem ktos nie wpadł... To
      już chyba uzależnienie od tego Naszego watku. Nie wiem, zajrze jeszcze kilka
      razy i poloże sie do łózku, poczytam książke, pt. "Zaklinacz Koni" i
      pójde "kimac". Pozdrawiam/Ania (oliwka)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 22:24
        Ojojoj,Oliwko ale zadałaś mi cierpienie,naprawdę nie wiesz jak Ci się śniłem?
        Hmm,ogólnie jestem do wszystkich życzliwy i o wszystkich myślę pozytywnie,więc
        myślę że nie śniłem Ci sie w postaci jakiegoś potwora...
        Wyobraźcie sobie zadzwonili do mnie z pracy że jestem niezbędny,hehehehe ale
        bajer,i muszę iść jutro na jeden dzień do roboty.Pisałem że jestem na
        urlopie,tak?W związku z tym chyba zmienię swój nick na "niezbędnik"hehehuuhe
        Żabka zmęczona wrażeniami z ZOO smacznie jeszcze spi.Może też jej się śnił
        jakis sympatyczny zwierzaczek...
        Pozdrawiam wszystkich i idę spać.Bęę jutro popołudniu...
        Miłej wycieczki rowerowej,Oliwko,tylko uważaj na siebie...
        ps.
        W TVN24 podali że na jakimś jęziorze,kąpiącą się młodą kobietę zaatakował
        łabędź,wyobraźcie sobie.Nie dała rady sie wyswobodzić i utonęła,horror warty
        scenariusza Hitskocka(ajajaj jak to sie pisze).
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 08:26
          Cześć kochani! O nie Vidmo, napewno nie sniłes mi sie jako "potwór", bo był
          przyjemny sen, bo rano byłam jakos dziewnie "promienna" :) A co do
          Twojej "niezbedności" to zgadzam sie z Twoimi kolegami z pracy, tak samo w
          pracy jak i na Naszym wątku jestes niezbedny! A co do tej mojej wycieczki, to
          nie wiem jak to bedzie. Będe jechała sama, a tam jest dość duzy las, troche sie
          boje przez niego sama jechac. Ale moze jakos mi sie uda, bez zbednych urazów,
          np. przez łabedzia czy dzika? Nie ma ochoty któreś z Was ze mna pojechać? :(
          Za jakis czas, w sumie to juz za kilka dni wyjezdzam nad Białe jezioro, jak
          macie ochote abym Wam przysłała pocztówke poczta, to podajcie mi swój adres,
          przyslijcie mi na: a_n_i_a_jl@o2.pl
          Teraz ide zjeść sniadanko i sie wykapie. Wpadne potem. Całuski
          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.06.03, 08:39
            Oliwka, wlasnie wyslalam Ci swoj adres na Twoj adres. Pozdrawiam!
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.06.03, 08:36
          ja juz mam zwierzaczka,ale nie snil mi sie tylko po prostu spal obok mnie. hi!
          hi!hi! a propo dzisiaj mija nasza nie-powiem-ktora rocznica slubu!
          Kolejny dzien urlopu mam za soba, dzisiaj w sumie nic nie robilismy,
          spedzilismy praktycznie caly dzien na podworku. byla cisza, sasiedzi w pracy,
          nikt trawy nie kosil...
          mam jedno pytanie: Oliwka i Vidmo czy Wy sie znaliscie wczesniej czy w sumie
          nawiazaliscie kontakt poprzez Forum?
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 09:04
      Nie Zabko, poznałam Vidma 15 marca 2003 r. o godzinie 11:04. A dlaczego pytasz?
      Oliwka
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.06.03, 09:24
        tak tylko sie spytalam. z ciekawosci. ;-)
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 09:37
          No tak, mniej więcej w tym samym czasie poznałam Dava, ale On juz pewnie tu
          niezajrzy... a szkoda. Pozdrawiam :)
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.06.03, 10:15
      rany julek! to juz po 1:00! ide spac. trzymajcie sie! milego dnia zycze!
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 10:22
        Dobranoc Zabko. Śpij i snij dobrze
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.06.03, 10:24
          dziekuje! powiem Wam, ze to forum to naprawde wciaga....no nic. wylaczam
          komputer bo inaczej to nie odejde. milego dnia zycze!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 17:14
      Vidmo, Vidmo miałes bys popołudniu... martwie sie, czyzby Cie jeszcze dłużej w
      pracy zatrzymali? Cos Cie za bardzo wykorzystuja, ja im pokaże, wyrywac kogos z
      urlopu! :) No ale jak byłes bezzbedny, to juz troche inna sprawa. Żabka tak
      sie kładła i kładła spac i nie wiadomo czy sie do tej pory połozyła? Hi hi -
      wiecie co? oraz częściej mysle o Davie, zastanawiam sie czy On ma faktycznie
      bardzo duzo pracy czy znudziło mu sie pisanie? Bo mnie to sie zaczyna z kazdym
      wpisem coraz bardziej podobac! A Wam? Pospiewałabym sobie troche, la la la, ale
      z podkładem :) Ktos ma ochote mi akompaniowac (tak to sie pisze?, język mi sie
      łamie). Wiecie co mam dzis na głowie? Te moje słynne "pajaczki", szukałam w
      necie czy jest jakies zdjecie na ich temat, ale niestety... Żabka chyba wie jak
      to cos wygląda? Dzis chodziłam sobie po mieście i znalazłam świetny strój
      kapielowy, był taki cudny, brązowy w paseczki, krój podobny do mojego, bardzo
      ładny, cena tez niezła... Ale nic dziwnego, za taki kaplecik to i tak nie duzo.
      Musze go pokazac mojej siostrze, Ona sobie jeszcze nie kupiła, a szukała.
      Niechce mi sie jescze kończyc, więc popisze nawet jakies głupoty, jak Wam to
      nie przeszkadza? Moi rodzice chca sprzedac samochó, Ford Focus Sedan, a chca
      kupic Forda Focusa Headchbeak (tak sie pisze?). Ale mi sie bardzo podobaja
      samochody z tz. "du**" :) a ten cały Headchbeak ma ściata. Teraz objadam sie
      czereśniami, choc wiem, że potem bedzie mnie od nich bolał brzuch, ale dalej je
      jem, dziwne... Ok - nie mam wolnych rak, więc kończe. Całuski/oliwka

PS Żabciu, dziekuje za adres, przysle Ci pocztówke :)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 19:38
        Witajcie Dziewczyny!!!
        Ale sobie pogadałyście, od 8 do 10.No,no tyle czasu…Żabka już chyba zasypiała
        przy klawiaturze. To tak jest z kobietkami…
        Idę oglądać mecz, może wygrają …pa
        Po meczu zajrzę
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 20:06
          Ty Vidmo, ale sie rozpisałes... Chyba na mecz sie speszyłes? Mnie boli bardzo
          głowa, kreci mi sie w niej. Musze iść do lekarza, czy przypadkiem w anemie nie
          wpadłam... Dziennie jem tylko z 2 kanapki i jakis owoc złapie w biegu. Jakos
          nie mam czasu na jedzenie, a to bardzo nie dobrze. Nawet teraz jak siedze, jest
          mi nie dobrze. Ide sie połozyc. Zajrze później, jak nasi (czy kto tam gra)
          wygrają, to moze Vidmo bedzie miałam dobry humor i sie rozpisze.

PS Jak pisał z Nami Dav, a Żabki jeszcze nie było, to byłam tylko ja i dwóch
          facetów koło mnie, teraz jest jeden facet i dwie dziewczyny, no no trzeba
          uważac na to co sie pisze... to juz nie sa żarty :)
          Pozdrawiam czule
          • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.06.03, 20:40
            Olivko dziekuje za ponowne zaproszenie, az mi wstyd ze tylko Was czytalam nie
            odzywajac sie. Tyle juz tu wpisow, ze czasem musze sie cofac w tyl i czytac
            niektore posty od nowa bo sie zaczynam gubic. Doszly do Was nowe fajne osoby a
            watek nabral takiego tempa ze ani sie obejrze a juz bedzie 500:)))
            Olivko, dbaj o siebie, takie ledwo co na sniadanie a pozniej nic to sie zle
            odbije na Twoim zdrowiu :( Przysiadz czasem choc na jakis pozywny obiadek i
            salatke.
            Chlopaki, moze by zorganizowac opieke dla Olivki?;))) zeby kazdy po kolei
            pilnowal Ją z jedzeniem i odpoczynkiem bo przeciez musi miec sily aby pisac
            tutaj :)))
            Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do przeczytania :)))
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 21:29
              Oliwko, ale mnie zmartwiłaś…Nie bardzo wiem jak mam Ci pomóc? Robiłbym Ci
              kanapeczki i wysyłał pocztą, ale na takich wirtualnym jedzonku to wcale już
              byś nie wytrzymała. Mogę Cię tylko prosić jedz troszkę więcej mięska a nie
              same słodkości w postaci lodów tudzież truskawek ze śmietanką. Jak nam Ciebie
              zabraknie to ja wpadnę w depresję, będziesz mnie miała na sumieniu.
              Zaczęła się druga połowa przegrywamy 0:2, i nie liczyłem na wygraną…
              Oliwko Dav podał adres mailowy w jednym z postów napisz do niego może Ciebie
              posłucha. Ja pisałem i nic.
              Widzę, że nas Orissa odwiedziła…witam serdecznie. No tak martwimy się Oliwką,
              tyle możemy zrobić, to tylko to, aby zdopingować ją do jedzenia.
              Jeżeli chodzi o pilnowanie Oliwki, to powiem szczerze, że chętnie bym
              popilnował, ale był bym „żelaznym” strażnikiem. Po kilku dniach przybyłoby
              kilka kilo, ale co wtedy z tym słynnym strojem kąpielowym?
              Pozdrawiam was, po meczu zajrzę…
              • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.06.03, 22:02
                Vidmo, no i mamy 3:0 :((( W sumie to ja zludzen nie mialam i obstawialam 2:0
                (przegralam drinka z sasiadem). I masz racje, Oliwka powinna przestac sie
                karmic truskaweczkami z bita smietanka, zamiast tego porzadny obiad!
                Pozniej zerkne jeszcze do Was, narazie papa:))
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 22:28
                Ej - nie przesadzacie? :) Miło, ze sie martwicie, ale moja waga jest w nomie, a
                lodów juz nie jem bo mnie zaczyna od nich bolez gardło. Chyba faktycznie musze
                sie za siebie wziąc, ale jak każdemu tak i mi szkoda czasu na siedzenie i
                jedzenie, dlatego biore cos co mam pod ręka i wsuwam szybciutko. Mimo to i tak
                musze sie wybrac do lekarza. Anemia w mojej rodzinie to chyba dośc częsty
                przypadek... Vidmo - chętnie bym posmakowała "kanapeczek" od Ciebie, ale
                wirtualnie to chyba nie jest możliwe... :( Oglądałam mecz do końca, choc nie
                przepadam za piłka nożna. Byłam z Toba Vidmo ducham, jak Szwecja strzelała nam
                po kolei bramki... Wyobrażałam sobie jak siedzisz z pusza browaru i drzesz sie
                na Naszych... :) Ja w pewnym sensie tez sie darłam, az sasiedzi cos rzucali z
                balkonów, jakies doniczki czy cos takiego... jutro mają wszystko posprzatać! ;)
                Teraz to kłade sie juz spac, bo padam z nóg. Posłucham oczywiście Tracy
                Chapman. Orisso, bardzo sie ciesze, że przyjełaś zaproszenie :)
                BUŻKA ;)
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.06.03, 22:37
      Zapomniałam, zyczyć Wam miłej nocki!
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 13:23
      Czemu nikt nic nie pisze? U mnie bardzo gorąco, tęsknie za ciepłym letnim
      desczem.
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 19:10
      Słuchajcie, chyba lubicie mnie straszyć? Czemu nikt nic nie pisze przez tyle
      czasu? Vidmo ma urlop, Żabka chyba teraz w pracy? Cóż - ja bede tu zaglądała,
      jak nic nie napiszecie to bede miała o czym myślec w nocy... Papa/oliwka
      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 12.06.03, 19:33
        Oliwko, ja tez jestem od tygodnia na urlopie. Codziennie albo cos robimy albo
        gdzies jedziemy. Dzisiaj szykujemy sie na nasza kilkudniowa wyprawe. Jutro z
        samego rana ruszamy. Wrocimy dopiero w poniedzialek. Tak wiec przez te 4 dni
        nie bede miala skad pisac. Ale jak wroce to na pewno od razu napisze. Vidmo, a
        gdzie Ty sie podziewasz? No to na razie! Sprobuje jeszcze pozniej tutaj zawitac.
        A na razie milego wieczoru zycze~
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 19:39
          Kochana Żabciu - dziekuje Ci ze wpadłas choc na momencik! Nareszcie mam do
          kogo "buźke" otworzyc :) No, miłego zycze wyjazdu, bede sama z Vidmem - haha ;)
          Oczywiście nie ciesze sie, dlatego że wyjezdzasz, wrecz przeciwnie... Ale nie
          bede Cie namawiała, abys zbierała przenosny komputer na wypad z rodzinka, to
          byłaby juz przesada. Mam tylko nadzieje, ze Vidmo w tym samym momencie nie
          wyjedzie co Ty, bo chyba bym tu sama zwariowała. Pozdrawiam/oliwka
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 20:35
            Witajcie Dziewczyny .Jak to miło że ktoś o kogoś się martwi…
            Rano musiałem wcześnie wyjść, miałem coś ważnego załatwić. wróciłem o 20.
            Jestem piekielnie zmęczony. muszę odpocząć. Może później napiszę.
            Ten upał wykańcza…Paaaa
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 20:54
              Mnie ten upał tez wykańcza. Dlatego pewnie boli mnie głowa cały czas. Jutro
              wybieram sie na masaz, mam nadzieje, że ten masazysta ma wolny moment, bo nie
              wytrzymam. Wszystko mnie boli, musi mi to wymasować, nie ma wyjście ;)
              Przeszłabym sie na spacerek i własnie sie tam wybieram, jest jeszcze widno wiec
              nikt mnie nie ukradnie (mam nadzieje). Paaaa
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.06.03, 22:02
      Żabka pewnie sie pakuje i wyrusza w podróż. Tymczasem dobranoc Vidmo, niech Ci
      sie przysnie ;)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.03, 22:26
        Witaj Oliwko.
        Jak ten masażysta będzie przystojny? Może zaistnieć taka sytuacja, że tak
        szybko nie zechce zakończyć ten masaż…jeszcze jak zacznie wszystko masować to
        w ogóle może mu zająć to sporo czasu… zazdroszczę mu jutrzejszego dnia.
        Żabka wyjeżdża to życzę dużo ładnej pogody niech wróci opalona wiosennym
        słoneczkiem.
        Mateuszek niech się zdrowo wyhasa…Tak w ogóle to miłego odpoczynku Żabko dla
        całej rodzinki.Czekamy na Ciebie,już z niecierpliwością...
        Nie zapomnij wziąć ze sobą stroju kąpielowego, Oliwka może Ci coś doradzić,
        jest specjalistką w tej materii.
        Pozdrawiam Was dziewczynki…Paaaa
        …. Jeszcze coś, powiem wam w sekrecie, że właściwie marzę o tym, aby przyśniła
        mi się Oliwka. W swoim sławnym stroju i pajączkach….
        • maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.06.03, 00:40
          Witam! Jako że dośc aktywnie uczestniczę w wątku Gdańsk pozdrawia Siedlce,
          muszę pozdrowić serdecznie olivkę, vidmo dava i wszystkich z tego wątku, bardzo
          żałuję że dopiero teraz się włączam(po 3 miesiącach) ale lepiej późno niż
          wcale,mój ojciec pochodzi z Podlasia (Łosice) więc tym bardziej jest mi miło
          korespondować z wszystkimi mieszkańcami Podlasia. Obiecuję też przeczytać
          wszystkie wiadomości z tego wątku żeby wczuć się w klimat na razie przeczytałem
          ok 30:) To na początek tyle chyba i tak się rozgadałem...
          Do następnego razu

Matti
          p.s. moja ksywa jest przez jedno a ale niestety login na gazecie był już zajęty.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 13.06.03, 07:58
      uffffffffffffff.........spakowani. rany julek, czlowiek jedzie na 4 dni, a
      bagazu jakbysmy jechali na 100 dni! dzisiaj nie bede dlugo siedziec, bo jutro
      wstajemy wczesnie. przenosnego komputerka nie biore, jade na wakacje, tam nie
      ma i TV, tylko szum fali oceanu za oknem. Oliwka, kartke wysle, powinnas ja
      dostac najdalej za 2 tygodnie. Vidmo, a co w Gdansku sie dzieje? Witam Matti :)
      i pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie! Do poniedzialku/wtorku! Bede tesknic
      za Wami!
      • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 13.06.03, 09:44
        Udanego wypadu urlopowego nad ocean, ale zaraz nad który?
        Przeciez tam chyba są co najmniej dwa. Miłych wrażeń -
        unikaj słonecznych porażeń.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 10:24
          Witajcie!!
          W Gdańsku troszkę chłodniej, urlop mi się kończy i zazdroszczę Ci Żabko tego
          wyjazdu.
          Miłego wypoczynku, jak wrócisz to zaraz napisz jak było….

• Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 13.06.03, 11:18
            Dzis rano w Siedlcach padał deszcz, co było sensacją nie
            lada (nie padalo od nie wiem kiedy). Nagle to wszystko
            co niby miało byc zielone zrobiło się naprawdę zielone.

Wysyp truskawek i czereści, ceny nie przekraczają 4 zł -
            można poszaleć.

Nad zalewem kwitnie życie towarzyskie do późnych godzin
            wieczornych. Jest kilka ogródków piwnych, w tym jeden
            indiański wigwam (chyba tak się pisze).

To co rzuca się w oczy facetom, to nie tylko laseczki
            w bikini nad zalewem, ale generalnie moda na stringi
            wśród pań. Widoczki na ulicach niejednokrotnie zachwyca-
            jące.

Pachnie wakacjami i coraz więcej rowerzystów obojga płci
            rączo pomyka ulicami.

Marzy mi sie urlop, ale póki co pozostaje w sferze
            marzeń. Chociaż przyszły tydzień będzie trochę ulgowy,
            w czwartek święto z procesją, piątek przeleci i już
            sob/niedz. Może wybrać by się nad Białe? Nigdy tam
            jeszcze nie byłem.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 13:18
              Kolec,widać tam było Oliwkę?Musi być nad zalewem,bo nie ma jej na forum...
              • kasia_jp Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.06.03, 13:56
                Czesć wszystkim wiernym forumowiczom i czytelnikom. Ja tu wpadłam tylko na
                momencik, żeby poinformować Vidmo, że Oliwka raczej na pewno nie była wczoraj
                nad Zalewem (wiem co mówię, jestem w końcu jej siostrą), myślałam, że przyjdzie
                do mnie ale nie przyszła. Chyba muszę ją trochę nakrzyczeć. No i o tym stroju
                kąpielowym co to widziała dla mnie w sklepie też mi nie powiedziała. A ja
                dowiaduję się o tym z forum... No to nieźle się porobiło...Oj ta Ania...
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 14:21
                  Kochanie, mylisz sie, byłam wczoraj bardzo bardzo blisko zalewu, ale nie miałam
                  kostiumy więc poszłam sobie stamtąd. A co do tego stroju, ktory widziałam, to
                  był bardzo podobny do tego, ktory przymierzałas wczesniej, ten, który był tak
                  mocno wyciety ;), kosztował chyba ok. 200 zł. Jakas podobno dobra firma.
                  Pójdziemy tam jutro, pokaże Ci, jak oczywiście pamietam gdzie to jest, bo wiesz
                  jak ostatnio z moja pamiecia do tych sklepów. Ja musze Kasiu pójśc do tego
                  butiku i kupic sobie bluzke biała, bo nie chce od Ciebie ciagle pozyczać.
                  Aha - widziałam bardzo ładna koszule jak dla Radka, jutro Ci pokaże.
                  Wsuwam teraz pierozki od mojej babci, tak, te które tak bardzo smakuje mojej
                  siostrze. Vidmo kazał mi więcej jeść to jem... :) Tylko ciekawe jak bede
                  wygladał za kilka tygodni, w kostium sie nie zmieszcze... Wpadnij jeszcze
                  Kasiu. Pozdrawiam Was
                  PS fajnie by było jakbym sie przysniła dla Vidma :). A tak na marginesie to ten
                  masazysta to mój brat rodzony. Pozdrawiam/oliwka
                  PS2 Ja Kasia moze dzis do Ciebie wpadne, jak znajde troche czasu.
                  • kasia_jp Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.06.03, 14:24
                    A ciekawe czym Ty tak barzdo jesteś zajęta ? A z czym są te pierogi od TWOJEJ
                    babci ? Przyniosłabys trochę M-ka
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 14:33
                      Kaśka - tylko nie M-ka!!! A co tych pierogów, to BYŁY pyszne, ale juz ich nie
                      ma - haha. Babcia dała mi troche, zlitowała sie kiedy zobaczyła jak marnie
                      wyglądam... A byłam zajeta różżżżznymi sprawami. Długo by pisac, bo np.
                      czekałam na wpis Vidma, a to zajeło mi bardzo duzo czasu ;) Ale dzis tylko mam
                      spotkanie o 17:00 z moimi przyjaciółkami a potem jade do Weronika. O kurcze,
                      chyba dzis tez nie znajde czasu... przepraszam. Musze cos wykabinować. Całuski
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 17:32
                        Witaj Kasiu, jak miło Cię poznać…i cieszę się że jesteś siostrą Oliwki-Ani.
                        Słuchaj ona jest nie możliwa…cały czas się objada…a potem mówi „chyba mam
                        anemię”.
                        Trzeba jej uświadomić, że faktycznie może ów słynny strój kąpielowy powędrować
                        na jakąś aukcję ( jak będzie to dam na początek 250 zł).
                        Jeżeli chodzi o ten stój z wystawy, to rzeczywiście zapowiadała że Tobie
                        powie, ale znając kobiety nie można wykluczyć faktu że on może być ładniejszy
                        i przez zwykłą zazdrość zataiła to przed Tobą. Chociaż znam Anie już trzy
                        miesiące i nie sprawia takiego wrażenia…nieee, na pewno nie. Musiała zapomnieć.
                        Oliwko a nad zalewem nie ma takiego miejsca, gdzie można się kapać bez
                        kostiumu? Jeżeli nie, to rzeczywiście raczej w naszym kraju trudno publicznie
                        kąpać się bez stroju.. Bo wiesz w Nowej Gwinei to nie byłoby z tym problemu,
                        chociaż ? Tam są krokodylki i inne sympatyczne zwierzaczki.
                        Z tym masażystą to też różnie bywa. Znałem jedną dziewczynę, grała w tenisa
                        (rekreacyjnie), ale z trenerem bo była początkująca. Jak weszła na kort to
                        zupełnie traciła głowę, poruszała się tam ( na tym korcie) z taką gracją, aż
                        miałem wrażenie że oglądam balet. Mówiłem jej „ty chyba się zakochałaś”, a
                        ona „co ty to mój brat”. A potem pobrali się i żyją długo i szczęśliwie.
                        hehehehe, ładny to był brat…ale za to przystojny. Teraz gra ze swoimi synkami.
                        No dobra, rozpisałem się jak „Sienkiewicz”, ale jak Sienkiewicz Nobla nie
                        dostanę….
                        Paaaa,do wieczorka
                        • Gość: kasia_jp Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 22:15
                          Ja też sie cieszę, że Cię poznałam. Ania cały czas zerka mi przez ramię i
                          patrzy co piszę. Bawi sie w cenzora. Ale to tylko dzisiaj, bo akurat jestem u
                          niej. Ale w poniedziałek będę w pracy to sobie będę mogła spokojnie poczytać i
                          czasami popisać, O.K.? No to na razie, pa, pa
                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 22:41
                          Jest już dośc późno, zaraz pójdę po pokoju, pościelę sobie łóżko, wypiję
                          herbatę i wykąpię się. Minie noc, zapewne bez żadnych snów. Wstanę jutro ok.
                          9:00, umyję się, ubiorę, zjem sniadanie (lekkie, bo podobno bardzo się
                          objadam), posłucham muzyki, wypuszczę psa na spacer i pójde na umówione
                          spotkanie z Kasią. Gdy wrócę z miasta (pewnie padnięta, przez ten gorąc),
                          zrobię co trzeba i pójde na masaż do mojego autentycznego brata. Zapewniam, że
                          po kilku miesiącach nie wyjde za niego i nie zajde w ciążę, jak ta dziewczyna z
                          kortów. Potem będzie już wieczór, obiecałam mojej przyjaciółce, że wpadnę do
                          Niej, mam zamiar dotrzymać obietnicy. Znów bedzie nudna noc, nie różniąca sie
                          od innych, poza tym, że jutro może wypiję szklankę wody mineralnej a nie
                          herbate... Niedziela zapowiada się podobie, choć bardzo chciałabym pojechać nad
                          zalew, może mi się uda znaleźć czas? Hmmm - rower jest wporządku, koła
                          nieprzebite, kierownica trzyma się reszty, mogę spokojnie wyruszyć. Tylko muszę
                          skdś wykąbinować olejek do opalania i kogoś kto mi posmaruje plecy, być może
                          koleżanki dadzą sie namówic? Mam teraz kiepski nastrój, słucham smutnej
                          piosenki, siedzę sama. Ale juz noc, zaraz zasnę i rano będzie juz o.k. Dzis
                          moja bliska koleżanka opowiedziała mi o głównej ulicy w Gdańsku. Szczerze,
                          chciałam tam być gdy mi opowiadała. Ona umie opowiadać, mówiła o wszystkich
                          lampach, knajpach czy sklepikach. Zapewniała, że gdybym weszła do jednego nie
                          chciałabym z niego wychodzić. Cóz... mam nadzieję, że kiedys będe mogła
                          odwiedzić Trójmiasto. Może nawet w te lato? Nie wiem, to nie zależy tylko ode
                          mnie. Jestem zmęczona, pójde już spać. Dobranoc i pozdrawiam Was, a może
                          powinnam napisać"pozdrawiam Cie Vidmo", bo Żabka wyjechała? Inaczej: Pozdrawiam
                          Cie Vidmo i Wszystkich czytających. Tak chyba będzie sprawiedliwie? Ania
                          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.03, 23:11
                            Witajcie Dziewczyny wieczorową porą…
                            Kasiu przecież możesz zawsze pisać, nie tylko „nie raz”. Będzie nam wszystkim
                            miło.
                            Ciekawe co ma na myśli Oliwka pisząc że będzie nudna noc? Hmmmm…Ciekawe J)
                            Skąd, Oliwko Twoja koleżanka zna tak dokładnie Gdańsk? Dobra nie ważne.
                            Ja chciałbym Ciebie zapewnić że w Gdańsku jest wiele ciekawszych miejsc niż
                            sklepy…A takie centrum typowo handlowe to jest moim zdanie w Gdyni.Tam
                            przejdziesz ul.Świętojańską i już wiesz co można ładnego kupić.
                            Gdynia to bogate miasto. Zamożność widać na każdym kroku. W Gdańsku to widać
                            majestat minionych wieków. Najpiękniejsza ul.Długa z królem mórz
                            Neptunem,która wcale nie jest długa. Przepiękny bulwar nad Motławą Długie
                            Pobrzeże, które znowu nie jest długie. W ogóle to kocham to miasto, tu się
                            urodziłem i tu pewnie….a tam.
                            No dobra kończę, bo p.Sienkiewicz się obrazi.. Miłych snów dziewczyny….
                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 08:55
                              No własnie Vidmo, lepiej nie kończ tamtego zdania!!! Moja koleżanka często bywa
                              w Gdańsku, ma tam bliska rodzina i jest chyba dobrze zorientowana. Co do tych
                              sklepów, to nie chodziło mi tylko o nie. Dałam tylko taki przykła. Szczerze
                              mówiąc, to wcale nie rajcuje mnie bardzo długie chodzenie po sklepach.
                              Zaczynaja mnie bolec nogi. A kiedy wiem, że i tak sobie nic nie kupie, bo nic
                              mi nie jest potrzebne, to wręcz nie cierpie łazic po sklepach. Noc była
                              ciekawa, przez cały czas grała mi muzyka, zapomniałam wyłaczyc... Wstałam,
                              umyłam sie i zaraz wychodze. Mam nadzieję, że nie obudzę Kasi, ale chyba nieee.
                              Pogoda jest sliczna, aż szkoda marnowac czas na "pocenie sie" wśród ulic. Lrce,
                              tylko co ja mam na siebie włożyc? Żabka by mi cos doradziła... Pozdrawiam Cie.
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 15:12
      Byłam na mieście. Pogoda kiepska, zimno mi było, jest duży wiatr. Kupiłam sobie
      koszule z któtkim rekawkiem. Dziś ok. 19:00 jade nad zalew z Kasia i jeszcze
      moze kims... ;) Chciałabym być teraz, np. w Mielnie, albo właśnie w Gdańsku.
      Pozdrawiam
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 19:58
        Witaj Oliwko!
        Przepraszam że dopiero teraz odpowiadam,ale miałem gości, i nie wypadało w tym
        wypadku żebym zajmował się kompem.Nie mogłem doczekać się aż sobie pójdą,bo
        chciałem tu zajrzeć.Nie ładnie z mojej strony że tak mówię...
        W Gda też chłodno,a wogóle to taki jakiś smutny dzień...nie wiem dlaczego.
        Później jeszcze coś napiszę...Paaaa
        ps.
        Jak ktoś się chce dopisać,to proszę to zrobić z numerkiem postu 401, bo 400
        jest zarezerwowany dla Oliwki!!!!!
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 20:48
          Dziękuje Ci Vidmo, że zarezerwowałes go dla mnie :), ja w takimm razie
          ogłaszam, że ten 400 jest mój i Twój. Wróciłam z zalewu i czuje sie dośc
          fajnie... Z tymi Twoimi gośćmi to faktycznie "zabawna" sprawa (dobrze mi
          znana). Uch - teraz tylko marzę o czymś do jedzenia, bo jestem głodna jak wilk.
          A tak wracając do tego Gdańska. Jak sie tam wybiore, to chyba bede musiała
          sobie znaleźć jakiegos przewodnika? Duże miasto a ja taka mała... ;) Zajrzę
          później, tylko cos przekąsze. Pozdrawiam Cie!
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 21:41
      ... to ja uroczyście rozpoczynam piątą setkę naszego forum.
      Oliwko dostałaś kartkę? Pytam bo sama nic nie mówisz...
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 21:47
        Jaką kartke? Chodzi Ci od Zabki?
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 22:21
          Nie, e-mail
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:26
            Przeciez ja Ci Vidmo napisałam meila, ze dostałam kartke. Napisałam tez, że ja
            postaram sie tak nie wygladac jak ten facet na zdjęciu ;) Dzikuję
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:27
            Przeciez ja Ci Vidmo napisałam meila, ze dostałam kartke. Napisałam tez, że ja
            postaram sie tak nie wygladac jak ten facet na zdjęciu ;) Dziękuje
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 22:33
              ... napsałem drugą.Nie doszła?
              Acha w wiadomości jest link który trzeba kliknąć,a atedy otworzy się
              karteczka,taka ozdobna.
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:35
                Nie, nic do mnie nie doszło... Ale zaraz sprawdze jeszcze raz.
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.06.03, 22:38
                  Nic nie ma :(
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 22:49
                    To gdzie ona poszła?Może ktoś ją dostał i zastanawia się skąd i co to jest.
                    Trudno...
                    Chyba już pora spać,Oliwko jak myślisz?
                    Nie mam dziś nastroju...
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.03, 22:58
      Dobrej nocki Oliwko i miłych snów.
      Do jutra...
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 08:22
        Cześć Oliwko
        Już wstałem i byłem w kościele,choć mminęła dopiero 8. Dzionek wstał
        słoneczny, aczkolwiek chłodny.Chyba pójdę zrobić sobie śniadanko...
        Napisz kiedy wybiersz się do Gdańska...
        Pozdrówka i życzę Ci miłego dnia...
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.06.03, 10:01
          Cześć Vidmo!
          Ja wstałam jakąś godzinke temu i cały ten czas przesiedziałam w wannie...
          Kartka do mnie nie doszła, wyslij mi ją jeszcze raz, bo umre z ciekawości,
          plisssssss. Ja jeszcze nie wiem, na która pójdę do kościoła. Pogoda u mnie
          przecięta. Vidmo - co zjadłeś na sniadanie, bo ja sie tak zastanawiam co by tu
          zjeść i nic mi go głowy nie przychodzi. Pozdrawiam
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.03, 15:30
            Oliwko ja tej karteczki nie jestem w stanie odtworzyć. Ona była jedna jedyna w
            swoim rodzaju, z dedykacją. Nie mam pojęcia co się stało że nie doszła.
            Widzisz ilu masz w Gdańsku przyjaciół, Ela też Ci pomoże jak będziesz w
            Gdańsku, że nie wspomnę o sobie. O śniadanku nie będę pisał, bo już jestem po
            obiadku, (wołowinka w sosie), i na razie odpoczywam….

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka