Dodaj do ulubionych

Solidarność jajkami w Media Markt

10.10.06, 13:12
heh jajcarze, może to zemsta za dawną reklamę mediamarkt w niemieckiej TV
Obserwuj wątek
    • mackopl Solidarność jajkami w Media Markt 10.10.06, 13:15
      Zlikwidowac wszystkie związki bo to tylko szkodzi!!!
      • Gość: związkowiec Re: Solidarność jajkami w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:06
        Pewnie zlikwidować zwiazki, starszych ludzi wysłać do domów starców bo tez sa
        juz nie potrzebni.
        Życzę powodzenia. Ciekawe co powiesz jak osiagniesz pewien wiek i wyrzuca Cię z
        pracy, bo "będziesz za mało wydajny".
        Ci ludzie w Media Mark chcieli tylko podwyższki o kilka zł. do swoich 860 zł
        brutto.
    • Gość: nuczek Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.chello.pl 10.10.06, 17:20
      Z chęcią bym coś na ten temat usłyszał.
      Nawiasem mówiąc lubię robić zakupy w media Markt.
      • Gość: związkowiec Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:14
        Widzisz pracownicy w Media Markt zarabiaja najniższe wynagrodzenie tj. 860 zł
        brutto (daje to około 600 zł na rekę). Więc zebrała sie grupa ludzi, która
        postanowiła poprosic o podwyższki i poprawę warunków pracy.
        Postanowili założyć zwiazki zawodowe aby mięc lepszą pozycje w negocjacjach.
        Pracodawca, który dowiedział sie, że w Media Markt powstały związki zawodowe
        zwolinił dyscyplinarnie przewodniczącego.
        Dlatego protestowaliśmy przeciw takiemu postepowaniu.
        Więcej na temat historii w Media Markt znajdzie na stronie
        www.solidarnosc.gda.pl
        • Gość: Robert Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: 62.233.233.* 10.10.06, 21:35
          Ty imbecylu czy ty wogóle wiesz jakie są stawki w MM Gdańsk czy stałeś tam
          tylko dlatego bo zapłacili ci delegację??? Jesteście jak wrzód na dupie każdej
          dobrze funkcjonującej firmy!!!
          • Gość: związkowiec Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.pzuzycie.pl 11.10.06, 08:33
            Nikt mi nie zapłacił za to, że tam byłem. A ton Twojej wypowiedzi wskazuje, że
            masz niewiele do powiedzenia skoro jedyne na co Cię stać to próba obrażania
            mnie.
    • Gość: też dyr Solidarność jajkami w Media Markt IP: *.centertel.pl 10.10.06, 17:48
      trochę sobie p.dyrektor sam zrobił kuku, zwalniać ludzi też trzeba umieć
    • Gość: Piotruś Solidarność jajkami w Media Markt IP: 83.238.226.* 10.10.06, 19:48
      A można wiedzieć co się działo, bo trochę nie doinformowany jestem : )
    • marcowsky Radzikowski -kuku sobie zrobiliscie! 10.10.06, 19:49
      łamiac prawo!Brawo Solidarnosc nie bedzie jakis dyrektor decydowal czy maj byc
      czy nie maj byc zwiazki zawodowe w zakladzie pracy!Od tym decydyje ustawa a nie
      jakis Radzikowski!
    • Gość: poracownik MM nasr.. na Media Markt i osikać moczem... IP: *.promax.media.pl 10.10.06, 20:40
      Totalny bojkot tego sklepiku to najlepszy sposób palantów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka