plaszcz 10.10.06, 13:12 heh jajcarze, może to zemsta za dawną reklamę mediamarkt w niemieckiej TV Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mackopl Solidarność jajkami w Media Markt 10.10.06, 13:15 Zlikwidowac wszystkie związki bo to tylko szkodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związkowiec Re: Solidarność jajkami w Media Markt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:06 Pewnie zlikwidować zwiazki, starszych ludzi wysłać do domów starców bo tez sa juz nie potrzebni. Życzę powodzenia. Ciekawe co powiesz jak osiagniesz pewien wiek i wyrzuca Cię z pracy, bo "będziesz za mało wydajny". Ci ludzie w Media Mark chcieli tylko podwyższki o kilka zł. do swoich 860 zł brutto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuczek Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.chello.pl 10.10.06, 17:20 Z chęcią bym coś na ten temat usłyszał. Nawiasem mówiąc lubię robić zakupy w media Markt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związkowiec Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 19:14 Widzisz pracownicy w Media Markt zarabiaja najniższe wynagrodzenie tj. 860 zł brutto (daje to około 600 zł na rekę). Więc zebrała sie grupa ludzi, która postanowiła poprosic o podwyższki i poprawę warunków pracy. Postanowili założyć zwiazki zawodowe aby mięc lepszą pozycje w negocjacjach. Pracodawca, który dowiedział sie, że w Media Markt powstały związki zawodowe zwolinił dyscyplinarnie przewodniczącego. Dlatego protestowaliśmy przeciw takiemu postepowaniu. Więcej na temat historii w Media Markt znajdzie na stronie www.solidarnosc.gda.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: 62.233.233.* 10.10.06, 21:35 Ty imbecylu czy ty wogóle wiesz jakie są stawki w MM Gdańsk czy stałeś tam tylko dlatego bo zapłacili ci delegację??? Jesteście jak wrzód na dupie każdej dobrze funkcjonującej firmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: związkowiec Re: Ktoś mi powie czy na tym klient zyska? IP: *.pzuzycie.pl 11.10.06, 08:33 Nikt mi nie zapłacił za to, że tam byłem. A ton Twojej wypowiedzi wskazuje, że masz niewiele do powiedzenia skoro jedyne na co Cię stać to próba obrażania mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też dyr Solidarność jajkami w Media Markt IP: *.centertel.pl 10.10.06, 17:48 trochę sobie p.dyrektor sam zrobił kuku, zwalniać ludzi też trzeba umieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotruś Solidarność jajkami w Media Markt IP: 83.238.226.* 10.10.06, 19:48 A można wiedzieć co się działo, bo trochę nie doinformowany jestem : ) Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky Radzikowski -kuku sobie zrobiliscie! 10.10.06, 19:49 łamiac prawo!Brawo Solidarnosc nie bedzie jakis dyrektor decydowal czy maj byc czy nie maj byc zwiazki zawodowe w zakladzie pracy!Od tym decydyje ustawa a nie jakis Radzikowski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poracownik MM nasr.. na Media Markt i osikać moczem... IP: *.promax.media.pl 10.10.06, 20:40 Totalny bojkot tego sklepiku to najlepszy sposób palantów Odpowiedz Link Zgłoś