Gość: KRÓLIK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.03.03, 22:32 kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem zakrzyczany. PZDR. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doraa Re: Wojna na grobie Kotana 28.03.03, 03:19 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > <a href="kiosk.onet.pl/art.asp? DB=162&ITEM=1115677&KAT=239"target="_blan > k">kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239</a> > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK Wróć - artykuł przeczytałam wcale nie jest wesoło, ale odeślij mnie do swoich wniosków, albo przeoczyłam, albo nie było ich na tutejszym forum. doraa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Wojna na grobie Kotana dla Dory IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 04:41 Po jego śmierci napisałem że była na własne życzenie i skomentowałem autko że drogie itp.Coś tam jeszcze wspomniałem o finansach "że krzywdy nie miał" gdyż grabie do siebie grabią i z tego artykułu wnioskuję że się nie myliłwm patrz własne konto,brak rozliczeń finansowych,braki w kasie,budowanie prywatnych inwestycji rękoma podopiecznych z materiałów organizacji . PZDR KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Wojna na grobie Kotana dla Dory IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 05:21 Jeżeli chcesz klepnij w wyszukiwarce KRÓLIK przez duże K.Postów jest ok. 700,przeczytaj od 241 do 246 a poznasz moje zdanie na temat społecznikowania. PZDR. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
ppp67 warto przyjżeć się takim społeczni jak Koczurowska 04.05.03, 20:18 Kotański stworzył stowarzyszenie Monar - stowarzyszenie powinno prowadzić działalność non profit - Koczurowska robi ze stowarzyszenia firmę ( mniejsze ryzyko) ...masz forsę jesteś leczony .... co na to prawo????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Mendowski + Koczurowska IP: *.onhill.gda.pl 06.05.03, 17:11 hehehehe - trzymajcie się monarowcy kotańskiego ... serdeczne pozdrowienia dla Córki Kotańskiego ... walcz o to aby nie zmarnowano osiągnięć Twojego Ojca Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: warto przyjżeć się takim społeczni jak Koczur 07.05.03, 02:40 Jakie...Prawo!!!???... Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Wojna na grobie Kotana 28.03.03, 07:06 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > k">kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239</a> > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK Pamiętam Twój post. Trochę mnie zniesmaczył, chociaż go nie komentowałem. Po przeczytaniu wskazanego artykułu stawierdzam, że istnieje ślad MOŻLIWOŚCI ciągnięcia osobistych korzyści. Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, które teraz z zapałem walczą o zawłaszczenie Monaru. Wygląda na to, że altruizm nie jest naszą powszechną cechą. Szkoda,że swój post kończę takim smutnym wnioskiem, w taki piękny poranek. Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.2p.ll / 192.168.2.* 28.03.03, 12:28 Wyrażając taka opinię powinieneś podpisywać się Fiut, a nie Filut. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Wojna na grobie Kotana 28.03.03, 17:32 Gość portalu: c napisał(a): > Wyrażając taka opinię powinieneś podpisywać się Fiut, a nie Filut. Propozycja interesująca. Dziękuję za bezinteresowne podarowanie mi swojej ksywy podwórkowej. Jak cię teraz wołają kumple spod kiosku? Pozdrawiam Fiut PS Potrafisz wyartykułować jakieś poglądy, czy tylko bleblasz jak wyżej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.2p.ll / 192.168.2.* 01.04.03, 11:11 Pod budką z piwem nazywają mnie Zenek Krzywe Oczko. Potrfiłbym oczywiście wyartykułować uzasadnienie poprzedniego twierdzena, jednakże szkoda czasu na dyskusję z ekstremą. Pozdrawiam i życzę szybkiej zmiany poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Wojna na grobie Kotana 02.04.03, 08:25 Gość portalu: c napisał(a): > Pod budką z piwem nazywają mnie Zenek Krzywe Oczko. > > Potrfiłbym oczywiście wyartykułować uzasadnienie poprzedniego twierdzena, > jednakże szkoda czasu na dyskusję z ekstremą. > > Pozdrawiam i życzę szybkiej zmiany poglądów. > Swój podląd na sprawę wyraziłem pod wpływem treści artykułu, który przeczytałem skuszony postem KRÓLIKa. Doświadczenie życiowe podpowiada mi, że gdy jest przepychanka do "prezydium" to jest to zwykle pchanie się do koryta. Takie sytuacje mnie wqr..ają, szczególnie gdy zamieszanie odbywa się pod pięknie brzmiącymi hasłami. Taki jest też mój pogląd na opisaną w artykule aktualną sytuację. Nie licz więc Krzywe Oczko na ich zmianę. Jak się, Zenusiu, dopatrzyłeś we mnie ekstremy? I czegóż ta moja ektremalność dotyczy? Bo ja q..rwa nie wiem, a chciałbym! Z uwagi na stratę czasu, którą mogłaby spowodować "dyskusja z ekstremą", nie liczę na Twoją wyczerpująca wypowiedź. Zadufki Twego pokroju mają zawsze jedynie słuszne poglądy, reszta to ekstrema albo i gorzej! Pozdrawiam i życzę pogody ducha oraz mniej nerwowości w korespondencji postowej Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.2p.ll / 192.168.2.* 01.04.03, 11:32 Chcąc wyjaśnić rzecz do końca. Nie podoba mi się i uważam za bezzasadne Twoje twierdzenie: ..."Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, które teraz z zapałem walczą o zawłaszczenie Monaru" ... To jest bzdura, kolego. Jakie masz podstawy do takich stwierdzeń ? Maila niejakiego Królika. Jeżeli to jest dla Ciebie wystarczająca podstawa to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 Re: Wojna na grobie Kotana 22.04.03, 20:19 a co ... Królik to co ...od razu go wdeptać w ziemię...bo myśli inaczej ... albo widzi więcej.... hehehe ... chcecie urządzić polowanie na Królika??? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 Re: Wojna na grobie Kotana 22.04.03, 20:24 Filut - nie przejmuj się... i tak by Cię utłukli jakby Cię dopadli ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.2p.ll / 192.168.2.* 01.04.03, 11:31 Chcąc wyjaśnić rzecz do końca. Nie podoba mi się i uważam za bezzasadne Twoje twierdzenie: ..."Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, które teraz z zapałem walczą o zawłaszczenie Monaru" ... To jest bzdura, kolego. Jakie masz podstawy do takich stwierdzeń ? Maila niejakiego Królika. Jeżeli to jest dla Ciebie wystarczająca podstawa to pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Wojna na grobie Kotana 02.04.03, 08:28 Gość portalu: c napisał(a): > > Chcąc wyjaśnić rzecz do końca. > > Nie podoba mi się i uważam za bezzasadne Twoje twierdzenie: > > ..."Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, które teraz z zapałem walczą o > zawłaszczenie Monaru" ... > > To jest bzdura, kolego. > > Jakie masz podstawy do takich stwierdzeń ? > Maila niejakiego Królika. > Jeżeli to jest dla Ciebie wystarczająca podstawa to pozdrawiam. > > Dziękuję za pozdrowienia. Nerwusek jesteś - dwa identyczne posty! Również Cię pozdrawiam Fil vel Fiut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 30.04.03, 20:08 Gość portalu: c napisał(a): > > Chcąc wyjaśnić rzecz do końca. > > Nie podoba mi się i uważam za bezzasadne Twoje twierdzenie: > > ..."Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, które teraz z zapałem walczą o > zawłaszczenie Monaru" ... > > To jest bzdura, kolego. > > Jakie masz podstawy do takich stwierdzeń ? > Maila niejakiego Królika. > Jeżeli to jest dla Ciebie wystarczająca podstawa to pozdrawiam. > > a co ???????? zjeśc królika ???? po co komu taki indywidualista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 Re: Wojna na grobie Kotana 22.04.03, 20:23 styl w jakim rozmawiasz świadczy o Tobie... nie daj Boże takich terapeutów... jednym słowem ktoś kto naczej myśli.. jest do zabicia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Wojna na grobie Kotana dla Filuta IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 17:04 Tu nie trzeba pamiętać ,maszyna to robi,zawsze można sprawdzić,a czy niesmaczne rzecz gustu .Spostrzeżenia na pewno prawdziwe. PZDR. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryska Re: Wojna na grobie Kotana dla Filuta IP: *.onhill.gda.pl 28.03.03, 23:32 Koczurowskiej narkomani są potrzebni do robienia biznesu - hehehe - money.... money.....money.....ona wie jak załatwia się innych..... Maryska Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > > > Tu nie trzeba pamiętać ,maszyna to robi,zawsze można sprawdzić,a czy niesmaczne > > rzecz gustu .Spostrzeżenia na pewno prawdziwe. > PZDR. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryska Koczurowskiej narkomani są potrzebni do robienia k IP: *.onhill.gda.pl 28.03.03, 23:35 Koczurowskiej narkomani są potrzebni do robienia biznesu - hehehe - money.... money.....money.....ona wie jak załatwia się innych..... Maryska Odpowiedz Link Zgłoś
micic Re: Wojna na grobie Kotana 08.04.03, 11:15 filut napisał: > Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > > k">kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239</a> > > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > > zakrzyczany. > > PZDR. KRÓLIK > > Pamiętam Twój post. Trochę mnie zniesmaczył, chociaż go nie komentowałem. > Po przeczytaniu wskazanego artykułu stawierdzam, że istnieje ślad MOŻLIWOŚCI > ciągnięcia osobistych korzyści. Nie mam tu na myśli Kotana, ale te harpie, > które teraz z zapałem walczą o zawłaszczenie Monaru. Wygląda na to, że > altruizm nie jest naszą powszechną cechą. > Szkoda,że swój post kończę takim smutnym wnioskiem, w taki piękny poranek. > Pozdrawiam > Fil uważam, że Kotański uczynił bardzo dużo dla ludzi zagubionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.03, 23:22 aaa Odpowiedz Link Zgłoś
micic Koczurowska i Mendowski to jest to 29.03.03, 00:16 oni wiedzą jak się robi kasiorę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.03, 22:47 / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.03, 01:29 Gość portalu: . napisał(a): > / Odpowiedz Link Zgłoś
osa5 Koczurowska i Monar 30.03.03, 13:25 czy obecny monar działa jako organizacja pozarządowa pomagająca narkomanom nie zawsze za pieniądze czy też jest to firma, która pomaga tylko za pieniądze... jak to się ma do ustawy o stowarzyszeniach, których ideą naczelną jest niesienie pomocy nie zawsze za pieniądze.... dlaczego w monarze nie ma grup wsparcia społecznego, które pomagają sobie bez pieniędzy... Moim zdaniem Monar pod kierownictwem Koczurowskie nie ma nic wspólnego z tym co powinno się dziać w organizacji pozarządowej ...Obecnie Monar to bezpieczny sposób robienia biznesu na ludzkim nieszczęściu... Warto też powiedzieć, że skuteczność działania Monaru - w kwestii leczenia narkomanów - to tylko 7% wyleczonych... może więcej byłoby wyleczonych bez działania takiego Monaru jaki chce stworzyć Koczurowska..... Osa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: Koczurowska i Monar IP: *.2p.ll / 192.168.2.* 01.04.03, 11:25 "Spiewać każdy może ...", jednakże jeżeli ktoś fałszuje to mimo wszystko nie powinien. Twoje wypowiedzi na temat p. Koczurowskiej i Monaru przypomina skądinąd znane wypowiedzi niejakiego p. A. Leppera pt. "Balcerowicz musi odejść". Wydaje się, że klub parlamentarny Samoobrony byłby lepszym miejscem od forum gazeta.pl dla Ciebie. Tam na pewno znalezłabyś / znalazłbyś zarówno zrozumienie, wsparcie, lepszych słuchaczy a także z całą pewnością naśladowców (tam liczą się dobre hasła - uzasadnienie nie ma żadnego znaczenia). Życząc politcznej kariery u boku A.L. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Koczurowska i Monar IP: *.onhill.gda.pl 01.04.03, 21:18 no cóż - styl jaki Pan/Pani prezentuje jest gorszy niż lepperowski POZDRAWIAM I ŻYCZĘ WIĘCEJ WRAŻLIWOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: Koczurowska i Monar IP: *.onhill.gda.pl 01.04.03, 21:41 Gość portalu: c napisał(a): > "Spiewać każdy może ...", jednakże jeżeli ktoś fałszuje to mimo wszystko nie > powinien. > > Twoje wypowiedzi na temat p. Koczurowskiej i Monaru przypomina skądinąd znane > wypowiedzi niejakiego p. A. Leppera pt. "Balcerowicz musi odejść". > > Wydaje się, że klub parlamentarny Samoobrony byłby lepszym miejscem od forum > gazeta.pl dla Ciebie. Tam na pewno znalezłabyś / znalazłbyś zarówno > zrozumienie, wsparcie, lepszych słuchaczy a także z całą pewnością naśladowców > (tam liczą się dobre hasła - uzasadnienie nie ma żadnego znaczenia). > > Życząc politcznej kariery u boku A.L. > > Pozdrawiam GOŚCIU c - to co napisałaś/napisałeś napewno świadczy o Tobie, że jesteś lepsza/lepszy od Leppera... do tego drugiego mam więcej szacunku...bo jest bardziej wrażliwy Pozdrawiam i życzę więcej wrażliwości Odpowiedz Link Zgłoś
micic Kotański naprawdę pomagał ale teraz Monar .... 03.04.03, 01:12 a teraz Monar nie ma miejsca dla córki Kotańskiego, która razem z ojcem pracowała na rzecz narkomanów... dziewczyna musi zakładać nową fundację aby uczcić pamięć ojca - wielkiego społecznika - szkoda, że nowa przewodnicząca pierwsze co zrobiła to wykurzyła córkę Kotańskiego z firmy.... wieka szkoda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Kotański naprawdę pomagał ale teraz Monar ... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 16:35 to prawda - Kotański był wielkim społecznikiem, nauczył córke dużej wrażliwości ... a obecna przewodnicząca .. no cóż fakty mówią za siebie... ciekawa jestem czy pomoze narkomanowi bez kasy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 18:25 Jeżeli chcesz klepnij w wyszukiwarce KRÓLIK przez duże K.Postów jest ok. 700,przeczytaj od 241 do 246 a poznasz moje zdanie na temat społecznikowa Moi Drodzy. Z uwagą przeczytałem Wasze posty ale sens się wypaczył.Bardzo proszę przeczytajcie zgodnie z moją sugestią powyżej i wtedy proszę o opinie. PZDR. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 15:11 Kotański wiele zrobił dobrego ... jego córka też.... wyrzucenie przez Koczurowską córki Kotańskiego z Monaru jest po prostu świństwem ... a rozdanie osobistych listów Kotańskiego komu popadnie kryminałem Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
osa5 Re: Wojna na grobie Kotana 06.04.03, 10:45 Mirku - też tak uważam... niszczyć pamięć tak wspaniałego człowieka jak Kotański - zastanawiam się nad tym - dlaczego Koczurowska tak postępuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysza Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 07.04.03, 20:31 osa5 napisała: > Mirku - też tak uważam... niszczyć pamięć tak wspaniałego człowieka jak > Kotański - zastanawiam się nad tym - dlaczego Koczurowska tak postępuje ...nie wszystkie organizacje pozarządowe kierują się dobrem innych - przykład fundacji Niemieckie Pojednanie - zarząd wypłaca sobie wysokie nagrody... pozdrawiam mysza Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 pytanie do Koczurowskiej... 13.04.03, 13:01 Pani Jolu ... czy Mendowski znowu zbiera podpisy pod aktem protestu....i co Pani mu w zamian za to, tym razem zafunduje..... pozdrawiam Gość portalu: Mirek napisał(a): > Kotański wiele zrobił dobrego ... jego córka też.... wyrzucenie przez > Koczurowską córki Kotańskiego z Monaru jest po prostu świństwem ... a rozdanie > osobistych listów Kotańskiego komu popadnie kryminałem > Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
kkb5 Re: Wojna na grobie Kotana 09.04.03, 00:09 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > <a href="kiosk.onet.pl/art.asp? DB=162&ITEM=1115677&KAT=239"target="_blan > k">kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239</a> > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK ... niestety .. zakrzyczenie to stara metoda załatwiania ludzi bardziej odważnych.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kkb5 Re: Wojna na grobie Kotana 11.04.03, 14:14 po wypowiedziach prasowych Pani Koczurowskiej - gdzie mówi o tym, że Monar jest firmą (Trybuna, kwiecień) pragnę się zapytać: czy Monarjest firmą czy organizacją pozarządową???? i czy Pani Koczurowska pomoże narkomanowi, który nie ma pieniędzy ani kasa chorych nie ma na niego pieniędzy????? ... ciekawe na co są w takim razie przeznaczane pieniądze darczyńców????? ... jeśli organizacje pozarządowe stają się tylko firmą.... to może powinien ktoś skontrolować takie organizacje pozarządowe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xyz33 Zarząd Monaru - Koczurowska i Mendowski 17.04.03, 19:56 Kotański pomagał ludziom nie patrząc na ich stan portfela - pytam was czy mOnar to organizacja pozarządowa czy firma biznesowa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lepper Re: Zarząd Monaru - Koczurowska i Mendowski IP: *.onhill.gda.pl 22.04.03, 20:02 czy te oczy mogą kłamać .... Odpowiedz Link Zgłoś
aaniia Re: Zarząd Monaru - Koczurowska i Mendowski 17.05.03, 20:04 hej Mendowski - a masz wlasną żonę i własne dzieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [[[[ Re: Zarząd Monaru - Koczurowska i Mendowski IP: *.onhill.gda.pl 20.05.03, 19:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Zarząd Monaru - Koczurowska i Mendowski IP: *.onhill.gda.pl 23.05.03, 03:44 mogą mogą ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????????? Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 25.04.03, 18:33 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK GDZIE JEST KRÓLIK????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.03, 18:50 Jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 25.04.03, 19:57 to dobrze, że jesteś, dobrze, że Cię nie utłukli )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 17.05.03, 18:40 to wszystko to tylko dla publiki tak naprawdę tym społecznikom chodzi o kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 18.05.03, 16:30 i co tam słychać ??? monar już jest firmą prywatną??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehehe Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 19.05.03, 19:46 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK ... Królik .. nie tylko Ty ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :::: Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 27.05.03, 22:45 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK a ja prawie zabita... pozdrawiam niepokornych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 29.05.03, 20:45 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK ale sobie koczurowska z mendowskim laurkę wystawili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 07.06.03, 13:41 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK i co.. karawana jedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$ Re: Wojna na grobie Kotana IP: *.onhill.gda.pl 07.06.03, 14:32 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > kiosk.onet.pl/art.asp?DB=162&ITEM=1115677&KAT=239 > Bez komentarza proponuję przeczytać.Kiedyś za podobne wnioski zostałem > zakrzyczany. > PZDR. KRÓLIK koczurowska i mendowski w zarządzie monaru - dobry duet Odpowiedz Link Zgłoś