Gość: ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:16 Tusk wedlug sondazu PBSu miel byc prezydentem ale zostal nim Kaczynski. Kto tu jeszcze sie zajmuje sondazami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zoppopopter Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radzie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:33 BNS przecież całą kampanię robi w ciągu ostatniego tygodnia, więc badanie PBS-u zrobiono przed startem jego kampanii. Obecni radni(dwóch), którzy startują z listy BNS w poprzednich wyborach sami zdobyli 5 % głosów. Więc nic nie jest przesądzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocianin Sondaż dla PO jest jak zwykle zaniżony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:41 Sadzę że PO w Sopocie będzie miało 70 % poparcia a PIS 10 % poparcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicked Re: Sondaż dla PO jest jak zwykle zaniżony IP: *.interecho.com 08.11.06, 08:00 no raczej sie skonczy tak, ze obydwa bloki PO i Samorzadnosc i PiS Z BNS beda mialy po ok. polowie. Takie sa prawa polaryzacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Sondaż dla PO jest jak zwykle zaniżony IP: 195.117.155.* 08.11.06, 10:26 Tak jak prezydent Tusk- też miał 70% poparcia. Sopocianie wiedzą co robią, tak łatwo Karnowskiemu wygrać nie dadzą. Czy to prawda, że córka prezesa PBSu startuje z PO? to może wiele tłumaczyć. Ulica mówi co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bps Re: Sondaż dla PO jest jak zwykle zaniżony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:49 Córa ludzi z BPSu startuje z listy "Samorządności", wydzwania również po domach, żeby na nią głosowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul BPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 17:13 do mnie też dzwonili, żeby głosowa na kaje, córkę prezesa BPSu, czy to nie przegięcie? Najpierw dzwonią i pytają kto jeszcze nie wie na kogo oddac głos, a chwilę później propozycja..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.MojRadny.pl www.MojRadny.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:53 W Gdansku 12 listopada 2006 takze wybierzemy ludzi godnych naszego zaufania! www.MojRadny.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanick Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radzie.. IP: 212.160.206.* 08.11.06, 10:36 A ja myślę, że notowania "Samorządności Sopot" są niedoszacowane, bo nie jest to partia polityczna, tylko koalicja obywatelska, gdzie liczą się nazwiska i osoby, a nie kolor partyjny. Dlatego sopocianie pójdą i będą głosować na tych, których znają i którzy już coś dla Sopotu zrobili: Wieczesława Augustyniaka, Wojciecha Fułka, Józefa Golca, Marii Targońskiej, Bogdana Mirtowskiego, Piotra Bagińskiego. Ja w swoim okręgu głosuję z kolei na Lecha Michalczewskiego z "Samorządności" - nikt nie zrobił tyle dla niepełnosprawnych, co on. Brawo Lechu, masz mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michalcz Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 12:47 Czy to córka Julia wystawia laurkę ojcu? Tak to pachnie, ja o nim nie słyszałem, ale z Julką chodziłem do szkoły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:28 Myślę, że bardzo dużo ludzi którzy głosowali na Kaczyńskiego teraz żałuje. Nasze państwo od dawna nie miało tak złych notowań za granicą jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:33 Panie Jacku życzę wytrwałości Panu i Pana radnych w walce o dalsze głosy. Większość starszych ludzi boi się rządów PISu - teraz wiemy że Pan zduduje dla nas dom w którym będziemy mogli spotykać się i radośnie doczekać sędziwego wieku.Dla nas ludzi starszych jest to wyzwolenie gdy będziemy mogli dalej się uczyć na naszym uniwersytecie. Życzę jak największej wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.chello.pl 08.11.06, 13:36 Studjuje czwarty rok w Sopocie i widzę jak się miasto zmienia . Tam gdzie mieszkam jest nadal szaro. Młodzi ludzie także dobrze się tu czują, gdy mamy czas jest gdzie wyjść. Koledzy ,którzy mieszkają w akademiku w Gdańsku także tu spędzają każdą wolną chwilę. Jest świetnie i tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KDW Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.interecho.com 08.11.06, 15:28 dobra,dobra 2 wpisy z tego samego adresu - 3 minuty roznicy. Gratuluje zwolennikom Karnowskiego podszywania sie pod emerytow i studentow. Powodzenia, robcie tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Też za Kurskim Ja też jestem za Jackiem Kurskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 01:02 Panie Jacku, proszę nie dawać się. Karnowski to słabiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek krajnoch Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radzie.. IP: 212.160.206.* 08.11.06, 15:11 A ja boję się tych krzykaczy z pisu. Ta kampania wyborcza ze szczekaczkami, z agresją w tle, z kandydatem, co zawzięcie kłóci się z sąsiadami i ma prawo jazdy odebrane za jazdę po pijaku, to był przedsmak tego, co mogłoby być, gdyby w Sopocie były rządy pisu. Strach się bać! Dlatego trzeba iść do wyborów i głosować, żeby później nie narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KDW Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.interecho.com 08.11.06, 15:31 To racja ale byle nie na Krnowskiego. Dosc juz wyprzedawania gruntow i mieszkan komunalnych w przetargach ktore wygrywaja znajmoi z "towarzystwa". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.chello.pl 08.11.06, 18:38 do KDW - naucz się pisać nazwisko prezydenta. Zamiast szukać brudów u prezydenta, popatrz na swoją listę. Ilu na niej jest mężczyzn w sile wieku którzy nigdy nigdzie nie pracowali, aby zdobyć piniądze oszukali koleżanki ze studiów. A może to nieprawda???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KDW Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.interecho.com 08.11.06, 21:21 Jasne, ze nie prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.interecho.com 09.11.06, 00:38 Ci chłopcy Kurskiego, z PISu już wstydu nie mają. Nie dość, że w żywe oczy okłamują ludzi, rzucając oszczerstwa bez pokrycia, to jescze przedstawili tak socjalistyczny program dla Sopotu, że przebili Edwarda Gierka. A skład osobowy tej gromady jest tak szemrany, że szanujący się ludzie wstydziliby się tak rzenującego towarzystwa. Ja wiem, że według Waszej i Waszego mentora Kurskiego, teorii, ciemny naród wszystko kupi, ale nie obrażajcie Sopocian. Zostawcie nas w spokoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopcy pisu Re: Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radz IP: *.interecho.com 09.11.06, 08:25 Pozdrawiamy chlopcow Karnowskiego wiec. Jestescie chorzy z nienawisci - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.Głogowski GDAŃSK Ludzie Karnowskiego walczą o większość w radzie.. IP: *.cable.satra.pl 09.11.06, 16:09 Zyczę wszystkim szanownym wyborcom owocnego wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś