sodoma4 19.04.06, 21:57 Najwyższy czas, aby GW przedstawiła swój stosunek, co do żądań ŚKŻ . A może, GW interesuje się tylko ludźmi, którzy nagłaśniają żądania ŚKŻ ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po_godzinach proponuję: 19.04.06, 22:00 przedstawić swój problem tu: listy@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: proponuję: 19.04.06, 22:06 Dziękuję za podpowiedź. Chciałem usłyszeć opinię forum na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 Re: A co ma z tym wspólnego Najwyższy Czas? 20.04.06, 01:35 bo tam michalkiewicz pisze Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Ptasia grypa cie chwyta? Masz goraczke, czy 20.04.06, 01:40 cie juz przy urodzeniu porabalo? Niedotlenienie? Porod kleszczowy? Nie wiem, czy na tym etapie zidiocenia cos do ciebie dotrze, ale uprzejmie informuje, ze GW nie jest rzadem ani parlamentem polskim. Jej Naczelna nie jest takze polskim prezydentem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly.5 Re: Ptasia grypa cie chwyta? Masz goraczke, czy 20.04.06, 01:45 a jak ty gabrycha sie zapatrujesz na SKZ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kropek_oxford Myslisz, obrzezany, ze kazdy musi byc Zydem? 20.04.06, 01:58 Mnie osobiscie wisza, Brytanii sie nie czepiaja. Oni nigdy mocnego nie rusza, tylko jakies niewazne w swiecie biedoty :)) Odpowiedz Link Zgłoś