llucciolla 03.01.07, 18:42 29.01 na koncert Edyty Geppert i Kroke zaprasza Teatr Muzyczny. Bilety w cenie 40 i 50 zł. Czy ktoś się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.z Re: Edyta Geppert i Kroke w Gdyni 04.01.07, 12:38 Mogę tylko gorąco polecić. Koncert (jedyny jaki był w Warszawie) widziałem w teatrze Roma. Było fantastycznie. Sporo odniesień do kultury żydowskiej a przy okazji można zobaczyć, iż Pani Geppert na scenie potrafi się poruszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
llucciolla Re: Edyta Geppert i Kroke w Gdyni 04.01.07, 15:06 Ups, chyba niechcący wprowadziłam Was w błąd. Dowiedziałam się właśnie w Teatrze, że niestety z braku sponsora jest to koncert bez Kroke, czyli tradycyjny recital Edyty Geppert. Niemniej, serdecznie polecam wszystkim fanom i niefanom, którzy znają artystkę tylko z kilku piosenek. Będzie okazja, żeby przekonać się, że Edyta Geppert ma genialne poczucie humoru i nie śpiewa samych smętów. PS. Koncert w Warszawie nie był jedyny. Wtedy była tylko premiera tego spektaklu, a na ten rok planowana jest trasa po największych miastach Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
llucciolla Re: Edyta Geppert w Gdyni 03.02.07, 15:52 i jak? był ktoś? Edyta Geppert po raz kolejny udowodniła, że jest Artystką przez duże A Odpowiedz Link Zgłoś