Dodaj do ulubionych

SLD-owska Telewizja w Gdańsku

IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.04.03, 18:44
Telewizja Gdańsk jest bardzo walizeniarska w stosunku do SLD. Wystarczy, że ktoś z SLD sobie pryknie - a już jest tam ktoś z kamerą. Oczywiście opozycja jest skrzętnie pomijana. Myślę, że moje odczucia nie są odosobnione - a jak wy myslicie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: BB Re: SLD-owska Telewizja w Gdańsku IP: 195.117.137.* 05.04.03, 18:57
      Cóż telewizja panstwowa jest obecnie "dzierżawiona" przez SLD więc jest SLD-
      owska. Może więc faktycznie byłoby lepiej gdyby grupa trzymająca "wadze" ją
      sprywatyzowała. Wiadomo kto by ja kupił, ale wtedy SLD pokazywalo by siebie za
      własne pieniądze.
    • windyga Re: SLD-owska Telewizja w Gdańsku 05.04.03, 18:58
      Dzis zapowiedziano, ze przed komisje Rywina wezwany zostal na przyszla sobote
      Longin Pastusiak. Z bilingow wynika, ze latem ub. roku 100 razy (!) rozmawial z
      Rywinem. Posel LP twierdzi ze Rywina nie zna w ogole, ze to jego syn pewnie tak
      intensywnie dzwonil, bo pracuje u Lwa. Fajne, co?
    • Gość: telewidz Re: SLD-owska Telewizja w Gdańsku IP: 62.233.169.* 05.04.03, 19:08
      Ideał to media bez zabarwień politycznych bo inaczej to się mija z celem.
      • Gość: tiwi Re: SLD-owska Telewizja w Gdańsku IP: *.gdynia.mm.pl 05.04.03, 19:24
        Wlasciwie jest u nas taka telwewija chocby TVN. A poza tym wszelkie inne, tyle
        ze obcojezyczne i o Polsce raczej malo mowia...
    • Gość: lesio Re: SLD-owska Telewizja w Gdańsku IP: Cerber:* / 192.168.0.* 06.04.03, 10:17
      pojecie - telewizja apolityczna, nie istnieje. Kazdy czlowiek majacy odrobine
      oleju w glowie, ma jakies sympatie polityczne, ktorymi stara sie chociaz
      troche dzielic z innymi. Ludzie pracujacy w TV, odrobine oleju posiadaja, mimo
      iz czsami sprawjaja odwrotne wrazenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka