mesilla1 14.01.07, 00:24 Szukam kosmetyczki/ gabinetu w którym wykonuje sie zabieg mikrodermabrazji. czy ktoś z was wie gdzie i dobrze to robią? najlepiej salon w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: mikrodermabrazja!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 14.01.07, 15:27 takie zabiegi robią w Sopocie w "krzywym domu " na Monciaku. Ale najpierw zapytaj o wszystko lekarza, bo mozesz narobić sobie duzo złego na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: mikrodermabrazja!!!!!!!! IP: *.such.nat.hnet.pl 15.01.07, 13:27 salon Maryla ul. Jagiellońska, niedaleko rynku na Przymorzu, profesjonalnie i przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikol Re: mikrodermabrazja!!!!!!!! IP: *.rev.pro-internet.pl 23.03.07, 08:44 polecam gabinet Kosmedica w sopocie. mialam tam kilka zabiegow mikrodermabrazjii i jestem bardzo zadowolona, zniknaly mi przebarwienia i nierownosci na skorze, teraz wyglada naprawde ladnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiakowa Re: mikrodermabrazja!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 15:27 nie ma to jak MIEJSKA FARMA PIĘKNOŚCI w Gdyni na świętojańskiej Odpowiedz Link Zgłoś
papiezyca84 Re: mikrodermabrazja!!!!!!!! 26.03.07, 10:20 O rany, kobity wprawiacie mnie w kompleksy. Pierwszy raz czytam/słyszę takie słowo! Odpowiedz Link Zgłoś