Gość: eyea IP: *.nsm.pl 20.04.03, 22:05 Dzisiaj widziałam wielu uśmiechniętych pogodnych szczęśliwych ludzi.Czy zauważyliście to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ali Re: refleksja IP: *.pestar.com.pl 20.04.03, 22:21 a ja widziałem w sobotę ludzi którzy od listopada ne mieli wypłaty, pracują na budowie po 10 godzin i to pod ciągłą presją cholerycznego pracodawcy, mają 2 przerwy na posiłek po 15 minut. 0 7 już pracują a o 17 jeszcze wymyśla im zajęcia i przetrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowany Re: refleksja IP: *.nsm.pl 21.04.03, 08:35 A jakby tak przeprowadzić akcję "Bezpieczny pracownik w 3mieście"!Chyba że za te nadgodziny pracodawca uczciwie tobie płaci a ty na nie wyrażasz zgodę wtedy odwołujemy akcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyplata to po co pracuja? IP: *.proxy.aol.com 23.04.03, 09:26 Gość portalu: ali napisał(a): > a ja widziałem w sobotę ludzi którzy od listopada ne mieli wypłaty, pracują na > budowie po 10 godzin i to pod ciągłą presją cholerycznego pracodawcy, mają 2 > przerwy na posiłek po 15 minut. 0 7 już pracują a o 17 jeszcze wymyśla im > zajęcia i przetrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: to po co pracuja? IP: *.pestar.com.pl / 192.168.3.* 26.04.03, 00:08 a gdzie dostaną pracę ??? łudzą się,że może im zapłaci. obiecuje, no bo mu też nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: refleksja 23.04.03, 09:54 Gość portalu: eyea napisał(a): > Dzisiaj widziałam wielu uśmiechniętych pogodnych szczęśliwych ludzi.Czy > zauważyliście to samo? Ja tez widzialam :) Rano jak spojrzalam w lustro, gdy promienie slonca przeswietlaly mnie doslownie na wylot i mojego synka ktory z radoscia szedl dzis rano do szkoly :))) Ela Odpowiedz Link Zgłoś