paddinktun 20.02.07, 12:11 uslugi fryzjersko-kosmetyczne moglyby zostac wyodrebnione na gorze analogicznie do sluzby zdrowia? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalinowski11 Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo, mieszkalnic 20.02.07, 12:48 Nie. Kiedyś był już wątek na podobny temat i "wywalczyliśmy" "Trójmiejską służbę zdrowia" oraz "Sport". Administracja nie jest raczej przychylna takim pomysłom i obawiam się, że musimy się zadowolić stanem obecnym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paddinktun Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.07, 14:08 To bardzo ciekawe, bo na f. Krakowa doszlo do 10 wyodrebnien tematycznych. Czy tam maja inna administracje? Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo 20.02.07, 14:36 Pewnie taką samą... jak chcesz zawsze możesz spróbować... forum@agora.pl Moim osobistym zdaniem o ile np. forum szkolnictwo by było dobrym pomysłem (chociaż z drugiej strony czy jest na forum aż tak dużo postów na ten temat aby zakładać oddzielne podforum)to forum o usługach fryzjersko - kosmetycznych jest lekką przesadą :) Na tej samej zasadzie możemy powołać forum komunikacyjne, forum bary i restauracje, fora dzielnicowe itd. Uważam, że mnożenie podforów (?) nie jest dobrym pomysłem, zwłaszcza że Forum G-S-G nie jest jakoś bardzo licznie odwiedzanym forum. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:02 kalinowski11 napisał: > Pewnie taką samą... jak chcesz zawsze możesz spróbować... forum@agora.pl > Moim osobistym zdaniem o ile np. forum szkolnictwo by było dobrym pomysłem > (chociaż z drugiej strony czy jest na forum aż tak dużo postów na ten temat aby > zakładać oddzielne podforum)to forum o usługach fryzjersko - kosmetycznych jest > lekką przesadą :) Na tej samej zasadzie możemy powołać forum komunikacyjne, > forum bary i restauracje, fora dzielnicowe itd. Uważam, że mnożenie podforów (? > ) > nie jest dobrym pomysłem, zwłaszcza że Forum G-S-G nie jest jakoś bardzo liczni > e > odwiedzanym forum. Pozdrawiam. Do głowy by mi nie przyszło, ze ktos może potraktowac fora fryzjerstwo czy depilacja na serio. Paddinktun ( jezeli pomyliłam to przepraszam za literówke) Ty tak na powaznie?????????? Kalinowskiemu cierpliwości zycze. z sympatią %% Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo 20.02.07, 19:18 Skoro Cie to nie interesuje to przynajmniej nie przeszkadzaj. Ja uwazam, ze tu panuje chaos, ktory mozna uporzadkowac. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
paddinktun Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo 20.02.07, 19:31 Z tego, ze kogos podpuszczasz to powodu do dumy specjalnie miec nie powinnas. Tak mi sie wydaje. Zwlaszcza, ze nie uzylas "perskiego oka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: %% Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:00 paddinktun napęczniał i nasmarował: Skoro Cie to nie interesuje to przynajmniej nie przeszkadzaj. Ja uwazam, ze tu panuje chaos, ktory mozna uporzadkowac. Tyle. + jeszcze to: Z tego, ze kogos podpuszczasz to powodu do dumy specjalnie miec nie powinnas. Tak mi sie wydaje. Zwlaszcza, ze nie uzylas "perskiego oka". łomatkozcórkom, balonik urósł, ale zeby az tak? Ja rozumiem, ze można nie posiadac poczucia humoru, ale jeszcze dodatkowo żeby rozsądku brakowało???? To proponuję zebyś w ramach porzadków zażadał osobnych forów na temat: -przedszkoli -złobków -kursów wszelkiego rodzaju -wyprzedaze w 3city -sprzedaz w 3 city -zakupy w 3 city -towarzyskich -patriotycznych -politycznych -remontów -usług -dzików -UG -cukierni -ekologicznej zywności I oczywiście, że nie mam nic przeciwko takim tematom. I oczywiście nie wynika z tego, ze skoro pewne watki sie powtarzaja, czy beda powtarzac, to trzeba dla nich od razu forum szykowac. I oczywiście można samemu także załozyc forum na interesujący temat. I oczywiście to wszystko było na powaznie. Albo nie, bo nie wiem co bedzie bardziej przemawiało do Ciebie :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 100CZNIA!!!!!!!!!! Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo IP: *.chello.pl 20.02.07, 20:17 a komentarze do regionalnego sportu dalej lądują na ogólnopolskim forum PIŁKA NOŻNA:) "..JA TU WIDZĘ NIEZŁY BURDEL!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Panie Kalinowski czy szkolnictwo 20.02.07, 21:16 Gość portalu: 100CZNIA!!!!!!!!!! napisał(a): > a komentarze do regionalnego sportu dalej lądują na ogólnopolskim forum > PIŁKA NOŻNA:) > "..JA TU WIDZĘ NIEZŁY BURDEL!!! Temat zgłoszony, odpowiedź jest... postarają się to naprawić... Obywatelski nacisk wskazany... forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś