Dodaj do ulubionych

Ciężko zerwać z Tele2

19.04.07, 14:48

O decyzji Tele2 poinformowała panią Lilianę. - Przecież to kpiny! - komentuje
postawę firmy kobieta. - Znają mój numer telefonu. Skoro umowa została
rozwiązana, powinni do mnie już dawno zadzwonić.

No cóż, w końcu Tele2 to oczko w głowie prezes UKE Streżyńskiej. Nie ma co się
dziwić, że są aroganccy i pewni siebie.

Obserwuj wątek
    • Gość: PRECZ z TELE 2 Rachunki przestały przychodzić po ponad roku !!! IP: *.ny325.east.verizon.net 20.04.07, 03:23
      Tak bardzo chcieli pieniędzy od emerytki ,chociaż powiadomiła TELE 2 o
      rezygnacji z usług.Ta firma powinna zapłacić wielomilionową karę za swoje
      obyczaje .
      • azx Gangsterskie ścierwa.Ostrzegam bo na TPSA narzekał 09.05.07, 22:47
        em ale takiego chamstwa jak w tym Tele2 to nigdzie nie widziałem.
        • Gość: leo Re: Gangsterskie ścierwa.Ostrzegam bo na TPSA nar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 12:31
          Mój Ojciec odmówił podpisania umowy pani akwizytor Kruszyńskiej i dowiedział
          się, że jest starym sku...em.
          Bez komentarza.
    • e-teacher Ciężko zerwać z Tele2 20.04.07, 08:02
      Przedstawiciele Tele 2 nachodzili mnie na przełomie stycznia i lutego.Trudno
      było pozbyć sie ich z domu(nie mam zwyczaju rozmawiać z ludźmi na klatce
      schodowej,więc w dobrej wierze ich wpuściłam).Byli aroganccy i
      napastliwi,chwilami żałowałam,że zamknęłam psa w pokoju.Doszliśmy z sąsiadami
      do wniosku,że przy następnych nieproszonych wizytach wezwiemy policję.NICZEGO
      NIE PODPISYWAĆ TELE 2 - oto wniosek.
    • Gość: Antysemita [...] IP: *.chello.pl 20.04.07, 08:49
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: slawek Ciężko zerwać z Tele2 IP: 82.139.34.* 09.05.07, 22:11
      Gdyby ta pani przeczytala dokaldnie dokumenty to by wiedziala,ze poczta glosowa
      i identyfikacja nr nie jest dostepna w tele2. Ale tacy sa wlasnie ludzie !!!
      bezmyslni!!!! Dla nich liczy sie tylko ze TANIEJ !!! Nie czytaja tego co podpisuja
    • Gość: ala Ciężko zerwać z Tele2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.07, 08:07
      tele 2 jest jeszcze gorsze od Telekomunikacji.Mam kilku znajomych którzy tez
      mają problem z ta nieodpowiedzialna firmą
    • Gość: nie-TELE2 Re: Ciężko zerwać z Tele2 IP: *.chello.pl 10.05.07, 09:51
      Nie zgadzam sie, UKE pomoglo nam mediacja i nieuczciwa promocja TELE2 musiala zostac zlikwidowana.
      Bez insynuacji prosze, wszystkim nam potrzeba taki urzedow (i prezesow) jak UKE. To rodzynek w
      obecnym ukladzie!
      Najpewniej dostarczyc pismo na Marynarska (tam jest biuro obslugi klientow) i dostac potwierdzenie na
      kopii - to dziala, sprawdzilem.
      A w 'promocjach' trzeba czytac drobny druczek.
    • Gość: roima Ciężko zerwać z Tele2 IP: *.eranet.pl 18.10.07, 20:14
      28 sierpnia dostałem modem z tele2. Podłączyłem – chodzi. 1 września internet padł, po wielokrotnych telefonicznych monitach przyszli panowie magicy i stwierdzili „ padnięty modem”.
      Jest 18 październik a internetu nie ma i już mam dość tele2. Zgodnie z ich regulaminem mam prawo do natychmiastowego wypowiedzenia umowy {brak internetu przez 30 dni}. Zobaczymy jak mi pójdzie ale chyba nie będzie to takie proste
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka