Dodaj do ulubionych

Prokom kontra Anwil w półfinale play-off

IP: *.multicon.pl 19.04.07, 16:59
Gratulacje dla Prokomu wspanialy profesjonalny klub. Same wspaniale decycje:
pierwsza kluczowa zatrudnienie nadal zgranego trenera, ktorego znajomosc
jezyka angielskiego jest na poziomie III klasy szkoly podstawowej, nastepnie
kuriozalna decyzja pozbycia sie Hamiltona, z kolei olanie propozycji
Jagodnika. I teraz zbieramy piekne owoce, klub z budzetem ponad dwukrotnie
wyzszym od rywali przystepuje do najwazniejszych meczy w sezonie praktycznie
z jednym rozgrywajacym / ktory w zasadzie nie jest rozgrywajacym/. Nie chce
byc zlym prorokiem ale fart Kijka moze w koncu nie wystarczyc. Brawo panowie
bawcie sie tak dalej!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: andy Re: Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: *.chello.pl 19.04.07, 22:19
      moze wlasnie musi sie COS stac by COS gruchnelo...
      Tylko nie zdobycie majstra moze wplynac na dymisje Kijowego euGeniusza,ale
      wtedy jest przyjaciel Richard moze przykrecic kurek i skonczy sie wielki klub o
      europejskich aspiracjach - to czarny scenariusz
      Faktem jest ze nie ma mistrza - nie ma Euroligi...a czerwonoskorzy strasznie
      sie czaja na zwyciestwo w polifinale...
      • Gość: kuba Panie Kubicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:19
        Nie podoba mi się Pana styl. "Nieoficjalnie mówi się", "Mówi nam, osoba z klubu"
        czy jak w poprzednich artykułach "nasz informator"... PANIE!!!!!!!!!!! wolność
        słowa wolnością słowa, ale są granice dobrego stylu i smaku. Niech Pan pisze
        rzeczowo i stwierdza fakty, a nie przekazuje plot (już nie po raz pierwszy).

M.in. dlatego nie lubię czytać Pana artykułów. NIE interesują mnie ploty i WIEM,
        że dużo nieprawdy było w Pana art po wyrzuceniu Hamiltona i Winnickiego. Znawca.
        • Gość: Prok Re: Panie Kubicki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:47
          "W dniu dzisiejszym po przyjeździe z USA Rashid Atkins przeszedł dodatkowe
          konsultacje dr Pawła Cieśli. Lekarz drużyny stwierdził przewlekle zapalenie
          wiązadła rzepki, przy którego leczeniu niezbędny jest zabieg operacyjny.
          Koszykarz będzie operowany na początku maja w USA. W związku z powyższym
          Amerykanin nie wystąpi już w barwach Prokomu Trefla w bieżącym sezonie."

TAKIE INFORMACJE SA DOSTęPNE NA STRONIE PROKOMU, FACHOWO, RZECZOWO - BRAWO.
          Rozumiem, że Pan chce pisać dużo, ale nie tak, nie jedna baba drugiej babie. NIE
          INTERESUJE MNIE CO się mówi nieoficjalnie, co MóWIą "ANONIMOWI INFORMATORZY" CZY
          "KTOŚ Z KLUBU". Interesuje mnie co mówi Kijewski, Pacesas i każdy inny ale nie KTOŚ!
    • Gość: Martynka Re: Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: *.satfilm.net.pl 20.04.07, 08:27
      Anwil też chce wygrać i brak rozgrywającego w Prokomie / pod warunkiem, że
      Thomas bedzie gral coraz lepiej / to szansa... Let's go ANWIL!!!
      • Gość: Marko Re: Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 08:34
        Martynko, Thomas NIE MOZE ZAGRAC, tylko pod takim warunkiem mają szansę moim zdaniem
        • Gość: lewelof Re: Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: 80.53.217.* 20.04.07, 10:19
          Sadze ze ty zbierasz dane podobnie jak autor artykulu zastanow sie jak by to
          moglo nastapic zeby bez rozgrywajacego stal sie cod pozatym z rozgrywajacym i
          tak dostali raz lanie i to bardzo stabilnie bez wysilku zatem zamiast stawiac
          taka teze zastanowilbym sie co powiesz jak bedzie 4:2 dla Anwilu
    • Gość: Quasi Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: 212.191.80.* 20.04.07, 14:52
      Ten artykuł to miał być zapowiedzią półfinałów czy rozprawą nad zdrowiem
      Atkinsa!? Co to ma być?
    • Gość: luck Jak dobrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 09:13
      Jak dobrze, że w końcu ( w oponiedziałek) napisał któś inny, a nie pan kubicki g
      • Gość: mo Re: Jak dobrze IP: *.idk.com.pl 23.04.07, 11:33
        luck, wygłupiłeś się strasznie. Artykuł jest red. Kubickiego, widziałem w
        papierowej Wyborczej. Czyli czepiasz się, a nawet nie wiesz kogo :) Ale lipa...
    • Gość: mo Re: Prokom kontra Anwil w półfinale play-off IP: *.idk.com.pl 23.04.07, 11:32
      luck, wygłupiłeś się strasznie. Artykuł jest red. Kubickiego, widziałem w
      papierowej Wyborczej. Czyli czepiasz się, a nawet nie wiesz kogo :) Lipa...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka