darula 12.05.07, 22:43 Gdzie robicie przeglady waszych samochodow? Szukam dobrego nieautoryzowanego serwisu (kasa!), najlepiej w Gdansku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: darula Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.chello.pl 13.05.07, 11:36 Dostalem dwa namiary na ponoc dobre warsztaty: Auto-Orunia - gdzies na Orunii:-) Centrum na Hallera 132 Zna ktos te firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autos Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.chello.pl 13.05.07, 23:05 Danford koło skm Gdańsk Oliwa, dobre ceny, uczciwy szef Odpowiedz Link Zgłoś
zgred.polarny Re: Dobry serwis samochodowy 29.06.15, 07:29 Firma Janisz występuje w każdym "reanimowanym" starym wątku. Nowa metoda kryptoreklamy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek589 Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.15, 09:09 W KG AUTOSERVICE. Jakoś tak się do nich kiedyś przekonałem i tak jeżdżę i z przeglądem i z naprawami. W sumie jak dotąd wg mnie najlepsi. W Gdyni oczywiście :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.15, 08:31 Autoryzowany nie koniecznie oznacza większą kasę, plus masz zawszę gwarancję jakości. Zobacz, naprawiając auto u mietka w garażu nie dostajesz żadnej gwarancji, że będzie to wykonane odpowiednio. Ja dopiero przekonałem się do autoryzowanych serwisów, posiadając flotę samochodów w firmie. Nie ma problemu z terminowością, są auta zastępcze itp. Nie mówiąc już o tym, że auto z serwisu wyjeżdża umyte i posprzątane - nie ma opcji na to, że gdzieś jest uwalone smarem czy innym specyfikiem. Jeżeli chodzi o auta z grupy Vag, to mogę polecić fota-groblewski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy88q Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.15, 11:05 Lepiej przejedź się do Gdańska tam jest serwis Auto Fit, na miejscu mają stację kontroli i naprawdę dobry serwis. Kumpel tam pracuje jako mechanik. Zobacz sam www.autofit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy88q Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 29.11.15, 11:06 miałem na myśli Gdynię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WaldemarKnyrek Re: Dobry serwis samochodowy IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.16, 14:15 W Gdańsku nigdy przeglądu nie robiłem, ale w Gdynii tutaj autofit.pl/ mają bardzo dobre ceny, warto się przejechać. Odpowiedz Link Zgłoś