Dodaj do ulubionych

rozbity Jeep

22.05.07, 19:55
Czy ktoś wie czyją własnością jest rozbity Jeep stojący na miejscach
parkingowych nr 21, 22 ?? Jeśli tak to bardzo proszę o informację lub
przekazanie właścicielowi że jesli nie zabierze swojego samochodu do czwartku
to zostanie odholowany na jego koszt na płatny parking.
Obserwuj wątek
    • psztym rozbity Jeep 23.05.07, 10:05
      hmmm....jeep należy do pani-super-blondynki, która jeździ równie nieumiejętnie
      jak parkuje. Cóż... wychodzi na to,że pani z dowcipów o kobietach-kierowcach
      jednak istnieje i to w bloku obok. Strach się bać! Nie wiem gdzie dokładnie
      mieszka owa pani ale jak zobaczę to zwrócę uwagę (sam z odholowaniem auta bym
      do czwartku nie czekał)
      • pretor1972 Re: rozbity Jeep 23.05.07, 10:22
        dzięki za info. z odholowaniem poczekam. nie zalezy mi na sasiedzkich sfarach
        ale jeśli Pani Super Blondi ;-) nie zabierze do jutra tego wraku to będę
        zmuszony :-). pzdr
    • kamila.stefanowicz Re: rozbity Jeep 23.05.07, 13:08
      jeśli to ten jeep co skosił na myśliwskiej ostatnio latarnię i znak drogowy to
      chyba jakiś pan nim "frunął"
      też bym wolała żeby oduczył się parkować na cudzych miejscach, bo jak parkuje
      tak jak jeździ...
      • paula10002 Re: rozbity Jeep 23.05.07, 15:44
        kilka razy zdarzyło mi się widzieć jak pan/pani zaparkowała tegoż jeepa...raz
        to nawet na trzech miesjcach parkingowych się zmieścił/a :)
        • marekjp Re: rozbity Jeep 23.05.07, 21:14
          Jeździ też boordową Alfą 166.
    • moria8 Ale z was kurwa debile 24.05.07, 14:44
      teraz przegieliscie - i mam nadzieję że mnie "admin" wykasuje z tego bloga dla
      wścipskich kretynów.

Wiecie kto czym i jak jeżdzi - brakuje tylko kamer w łazienkach i sortowania
      śmieci.

Jesteście zwykłe prostaki! Te komentarze o wygladzie włascicielki samochodu są
      żenujące!!!! Zwykłe zboki i prostaki!

Boże gdzie ja kupiłem mieszkanie!!!!!

Nie wiem co wam przeszkadza samochód - strtujecie w konkursie "Osada Roku".
      Komuś stało się nieszczeście - zadrapał samochód w wy - zwykłe prostaki -
      jeszcze byście mu dowalili.

Uprzedzam, że ja nie życzę sobie żadnych komentarzy na temat mojego wyglądu,
      czym jeżdzę, co jem, w co się ubieram etc.

To że pozwalam sobie na taką reakcję (nieuprawnioną w normalnych
      okolicznosciach) - jest spowodowane waszą chorą reakcją na czyjeś "potkniecie".
      • jakub.chojnacki Re: Ale z was kurwa debile 24.05.07, 15:26
        hehe, w sumie to jestem zdziwiony twoim komentarzem. Zawsze taki zabawny,
        opanowany, kulturka i dowcip wysokich lotów. A tu proszę zmieszałeś wszystkich z
        błotem. Otóż obrażasz np. mnie, bo nie czuję się wścipskim kretynem. Nie idzie
        to też w parze z twoją oceną zachowania forumowiczów względem "Blondyny". Nie
        odnajduje też żadnych zboczeń w komentarzach sąsiadów. Samochód przeszkadza bo
        zajmuje 2 miejsca sąsiadowi "zadrapanym" samochodem. Bynajmiej czyjeś
        nieszczęście nie uprawnia go do łamania porządku, który dla niektórych "o
        zgrozo", staramy się wprowadzić. Na koniec dodam, iż reakcja polegająca na
        obelżywej ocenie nieznanych Ci w najmniejszym stopniu osób nie jest uprawniona w
        żadnej sytuacji i moze jedynie świadczyć na twoją niekorzyść. Pozdrawiam serdecznie
        • jakub.chojnacki Re: Ale z was kurwa debile 24.05.07, 15:28
          zapomniałem dodać, że "kurwa debilem" też się jakoś nie czuje za bałdzo.
      • kamila.stefanowicz Re: Ale z was kurwa debile 24.05.07, 16:40
        moria ty to chyba faktycznie pomyliłeś adres; powinieneś sobie "kupić" izolatkę
        na Srebrzysku, bo chyba dopadła cię jakaś forumowa schizofrenia:))) i tu cytuję
        "k... debilu"
        • pretor1972 Re: żenujący komentarz 24.05.07, 16:51
          fakt, żenada. zgadzam się z przedmówcą/ czynią. ciekawe jak reagował by moria8
          gdyby ta Pani zajmowała by od tygodnia jej miejsce parkingowe. Moja reakcja jak
          i sąsiadów jest więcej niż spokojna. I zgadzam się - nie zaglądaj tu więcej i
          nie pisz . To forum nie potrzebuje "takich" osobników.
          • paula10002 :)) 25.05.07, 09:24
            Moira8 -zawsze taki elokwentny, "zabawny" i sarkastyczny- wysiadł :)) I dobrze.
            Nie dopatrzyłam się żadnych niestosownych komentarzy prócz tego jego autorstwa.
            A z panią "blondyną" mijałam się na drodze kilkakrotnie i raczej nie ma jej za
            co chwalić ani współczuć. Przyczyna-skutek ino.Jej umiejętnosci to nie mój
            problem na szczęście, za to zostawianie swojego wraka na dwóch miejscach
            parkingowych do niej nie należących jest wkurzające nawet dla mnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka