Dodaj do ulubionych

MULTIMEDIA

IP: *.ltk.com.pl 06.06.03, 12:32
Czy ktoś z Gdańszczan może coś powiedzieć o kablówce pod nazwą Multimedia z
Gdyni.Weszli na lubelski rynek,dokonali ogromnego spustoszenia,wpakowali
jakieś g....programy (telezakupy,ruski trawe,TV Trwam,zabrali MTV,podnieśli
cenę abonamentu)To tylko bardzo skrótowo.Czy u Was w Trójmieście też tacy do
niczego?A może może macie dobre zdanie.W Lublinie wszyscy abonenci
psioczą.Gdyby można było przeklinać,na pewno sypały by się najbardziej
wulgarne obelgi.
Obserwuj wątek
    • Gość: gschab Re: MULTIMEDIA IP: *.gdynia.mm.pl 06.06.03, 21:50
      Najpierw byli w Gdyni (są zreszta do tej pory)W porównaniu z innymi kablówkami
      odznaczają się niską ceną i niezłą ofertę programową. Jasne ze jest trochę
      chłamu ale gdy mam 41 programów polskojęzycznych to zawsze mogę coś wybrać.
      Oprócz tego mam od nich sztywne łącze do internetu. W sumie za pełen pakiet
      programów + internet płacę miesięcznie 103 zł. Nie wiem jak u was ale dla
      trójmiasta jest to cena konkurencyjna.
      • Gość: asia Re: MULTIMEDIA IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.03, 16:54
        ja tez place 103.90 za pelny pakiet. uwazam ze to troche duzo. cena za internet
        jest jeszcze dostepna, ale za tą beznadziejną TV. nie wiesz przypadkiem czy
        mozna wykupic u nich tylko internet po tej samej cenie tzn. 64 zł? lub
        przynajmniej z najmniejsza i tajtansza oferta programowa?
        pzdr
        • Gość: gschab Re: MULTIMEDIA IP: *.gdynia.mm.pl 07.06.03, 18:58
          Przyznaję, że nie wiem ale najgorsze jest to, że fajne programy - discovery
          tvn 24 itd są w najdroższym pakiecie. Z tym że jak porównać do UPC, które jest
          droższe to programy są takie same.
        • Gość: **** Re: MULTIMEDIA IP: *.ltk.com.pl 09.06.03, 11:33
          Dzięki wszystkim za info.U nas w Lublinie oprócz UPC była Lubelska Telewizja
          Kablowa.Nie było taniej.Za Internet,HBO oraz 3 pakiet płaciłem m-cznie 124,90
          zł.
          Warunkiem dostępu do Internetu (kabel) było posiadanie 3-go pakietu.Ale w sumie
          programy były OK.Teraz (od 1-maja) w miejsce LTK przyszłąo Multimedia.Już pod
          miesiąc znikają jakieś programy,zmienili pasmo nadawania (starsze telewzory
          trzeba wyrzucić na śmietnik).No i co najgorsze zabrali nam MTV,Ale Kino, ONYX,
          PLANETE.W to miejsce wsadzono nam "kaszanke".No i odbiór jest gorszy.Dotychczas
          odbiór był super.
          Z takich powodów zapytałem,jak Multimedia sprawuje się w Trójmieście.W
          ostatnich dniach "zniknęło" nam znowu kilka programów,a od lipca abonament
          podrożeje.
          W Lublinie zaczęliśmy się buntować przeciwko monopolistycznemu działaniu
          Multimedia.Sprawa oddana została do Rzecznika Praw Konsumentów,a przede
          wszystkim na forum (Lublin) wielu abonentów wyraża swe żale.Tam można zobaczyć
          co nas boli.
          Pozdrawiam całe TRÓJMIASTO,a szczególnie tych "uszczęśliwionych" przez
          Multimedia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka