orca 26.06.03, 13:24 czy ktos z Was moze mi polecic dobrego krawca/krawcowa? Musze uszyc sobie wieczorowa kiecke, nic specjalnego, ale nie moge dostac nic w kolorze jaki sobie wymarzylam. Bede wdzieczna za pomoc :) Aha! Najlepiej Gdansk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krawczyk Re: krawiec poszukiwany IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 28.06.03, 19:49 Tak krawiec kraje, jak mu staje...materiału, oczywiście...wy świńtuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modniś Re: krawiec poszukiwany IP: *.nsm.pl 28.06.03, 20:50 Złej krawcowej to i rombek u spudnicy przeskadza.Cy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: krawiec poszukiwany IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 28.06.03, 23:03 orca napisała: > czy ktos z Was moze mi polecic dobrego krawca/krawcowa? > Musze uszyc sobie wieczorowa kiecke, nic specjalnego, ale nie moge dostac nic > w kolorze jaki sobie wymarzylam. > Bede wdzieczna za pomoc :) > Aha! Najlepiej Gdansk O kogo ci chodzi o krawca, czy o jego żonę krawcową? Bo mnie obszywa świetna krawczyni! A dobra krawczyni z dorsza cuda czyni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roro Re: krawiec poszukiwany IP: *.nsm.pl 29.06.03, 21:20 Jak żyje już te swoje piędziesiąt parę lat to nie widziałem gustownie ubranej morskiej fauny i flory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dygresja Re: krawiec poszukiwany IP: *.nsm.pl 30.06.03, 07:17 Są tacy krawcy że potrafią skroić nie używając matriału. Odpowiedz Link Zgłoś