Dodaj do ulubionych

Peloponez - Sunrise Village

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:13
Kto sie wybiera do Grecji (Peloponez + 3 wyspy) na 7+7 12.09 br z Triadą?
My lecimy do hotelu Sunrise Village.
Obserwuj wątek
    • Gość: ela Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:56
      fajnie... goraco polecam...wlaśnie wróciliśmy!!!!!!!!!11
      • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:18
        Mam pytanie ile euro zabrać na 2 tyg. na 2 osoby tak żeby niczego sobie nie
        odmawiać (mamy śniadania i obiadokolacje w cenie wycieczki).
        Pozdrawiam
        • Gość: ela Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 20:39
          my mielismy 500 euro ale wybralismy opcje 7+7 z pobytem w Sunrise na objezdzie
          nie wykupilismy obiadokolacji bowiem jest wiele fajnych tawern i mozna zjesc to
          na co ma sie ochote tak wiec wystarczylo nam na jedzenie wycieczke na wyspe za
          32 euro od osoby, napoje no i oczywiscie pamiątki :)
          • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 00:59
            Dziękuje za info.
            Pozdrawiam
    • goska52 Re: Peloponez - Sunrise Village 31.08.06, 12:02
      Witam
      Jakie wycieczki fakultatywne sąproponowane w trakcie pobytu, co się zwiedza i
      ile kosztują

dziękuję
      • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 14:50
        Mam jeszcze pytanie, czy wczesniej mieliście objazd czy wypoczynek? I czy pilot
        był ok.
        Pozdrawiam
        • Gość: ela Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 16:42
          najpierw mielismy wypoczynek pozniej objazd ale ta opcja mi bardziej odpowiadala.
          Z sunrise do miasteczka jest ok 5 -10 min taksówką lub busem taksówka to 5 euro
          ale jak jada 4 osoby to sie oplaca, ale z drugiej strony nie ma po co jechac do
          miasta chyba ze po napoje.....w hotelu do sniadania napoje sa darmowe do kolacji
          woda jest tez za darmo. Pilotka pani Ewa byla ok.
          Na Poros polecam wypozyczenie skuterka lub quada bowiem wyspa jest bajeczna i
          warto ja zwiedzic samemu, zreszta na Poros jest jeden dzien wolnego wiec mozna
          samemu znalezc fajna plaze lub po prostu pojezdzic po wyspie.
          • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 17:14
            Czy w miasteczku są jakieś fajne sklepy z pąmiatkami? Odnośnie hotelu to
            chciałabym zapytac, czy mieliscie pokój czy bungalow? Słyszałam że mają tam
            dobre jedzenie, czy to prawda? I jak z czystościa w pokojach? Czy warto brac
            ciepłe ubrania?
            Pozdrawiam raz jeszcze i bardzo dziekuje za info
            • Gość: ela Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 21:57
              w miasteczku w Petalidi raczej nie ma fajnych sklepow gdyz nie jest to jakies
              miasto turystyczne ja zbytnio nie szukalam wiem ze jest jeden ale raczej drogi w
              porownaniu z tym co i za ile mozna kupic w innych miejscach.Natomiasat sa tanie
              sklepy supermarkety
              jesli chodzi o hotel to jest fajny my mieszkalismy w bungalowie i chyba jest
              lepiej niz w glownym budynku bowiem jest taras na ktorym mozna posiedziec i
              mozna z niego wyjsc do takiego jakby mini ogrodu lub cokolwiek to jest, pokoje
              sa sprzatane codziennie i reczniki rowniez wymieniane sa codziennie tak wiec nie
              ma problemu z czystościa jest tez lodowka i tv.
              Jedzenie jest pyszne sniadania sa codziennie te same ale jest duzy wybor
              natomiast obiadokolacje codziennie inne tzn np jesli chodzi o miesa to np zawsze
              jest ryba, kurczak i inne rodzaje miesa oczywiscie codziennie pod inna postacia
              plus wiele innych rzeczy jak salatki, warzywa gotowane, owoce, ciasta itp
              jesli chodzi o pogodę hm... podczas calego pobytu ani razu nie zalozylam nic
              cieplego tzn nic z dlugim rekawem wiec raczej chyba nie trzeba brac nic cieplego
              do ubrania, natomiast jesli chodzi o plaze to warto zabrac sobie takie buty do
              wody bowiem sa kamienie (w morzu i na plaży) lezaki na plazy i przy basenie za
              darmo, w basenie mozna plywac przez 24h, a terenie hotelu rosna rozne owoce
              zwlaszcza winogrona ktore mozna zrywac i jesc zreszta rezydentka was o tym
              poinformuje, w tym hotelu sa glownie grecy z rodzinami i jest bardzo spokojnie
              my jestesmy bardzo zadowoleni z tego hotelu poniewaz szukalismy spokojnego
              miejsca na wypoczynek i pobyt w Sunrise okazal sie idealnym miejscem :)
              Jeżeli masz jakies inne pyt to chetnie odpowiem
              pozdrawiam
              • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:43
                Bardzo dziękuję za obszerną odpowiedź. Cieszę się że hotelik jest fajny i w
                spokojnej okolicy. Mam nadzieję że my również będziemy zadowoleni.
                Pozdrawiam serdecznie.
              • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 12:45
                Aha. I jeszcze jedno pytanko czy jest w rzeczywistości to ograniczenie bagażu
                do 12 kg, i czy Wasz samolot był punktualnie?
                :))))
                • Gość: ela Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:51
                  własciwie to chyba nie bowiem nasz bagaz 2 walizki wazył 29kg.Na lotnisku w
                  Polsc e bardzo dokladnie sprawdzaja bagaz podreczny :) Do grecji opoznienia nie
                  bylo jednakze z Grecji do Polski 45min opoznienia.
                  Aha... trzy razy wstawalismy b. wczesnie 2 razy trzeba bylo wstac w granicach 5
                  lub 530 w zaleznosci od tego ile kto potrzebuje czasu na przygotowanie sie rano
                  i raz w granicach szostej :))))
                  w samolociejedzenie jest platne (jesli oczywiscie ktos chce)tak wiec mozna
                  zabrac cos ze soba.
                  Zycze udanych wakacji :)
                  • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 20:03
                    Wielkie dzięki raz jeszcze za info.
                    Pozdrawiam
                • Gość: Bartosz Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.chello.pl 05.09.06, 21:31
                  Witam,
                  Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze..:))
                  W Triadzie przed odlotem popwiedzieli nam, że bagaż może mieć maksimum 12 kg. W
                  praktyce okazało się, że może on mieć nawet 15 kg i nikt się nie przyczepia.
                  Co do punktualności to wylatując 22 sierpnia z kraju odlot opóznił się o jakieś
                  45 minut. Natomiast na Zakynthos czekaliśmy na wylot do kraju ponad godzinę.

Pozdrawiam
                  Bartosz
                  • Gość: bezposrednia Re: Peloponez - Sunrise Village IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 23:02
                    Bardzo dziękuję za informację. Trochę obawiałam sie że trzeba mieć to 12kg, ale
                    skoro w praktyce wygląda to inaczej to dla mnie super.
                    Pozdrawiam :))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka