Gość: lefkara IP: 212.160.146.* 08.07.03, 11:24 Kochani, Szukam ładnego samochodziku na tę uroczystość (odpadają amerykańskie limuzyny) - czy możecie coś polecić? Pozdrawiam, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: samochód do ślubu :-) 08.07.03, 11:50 Oldtimer z lat 50-ych lub 60-ych może być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefkara Re: samochód do ślubu :-) IP: 212.160.146.* 08.07.03, 12:04 o rany... nazwa mi nic nie mówi... mógłbys wysłać mi kilka fotek? Jakis kosztorys? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: samochód do ślubu :-) 08.07.03, 12:14 Gość portalu: lefkara napisał(a): > o rany... nazwa mi nic nie mówi... To nie nazwa. Oldtimer, to po prostu samochód zabytkowy. > mógłbys wysłać mi kilka fotek? Jakis > kosztorys? Owszem, ale prywatnym mailem. Na forum reklamy nie uprawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: samochód do ślubu :-) IP: *.univ.gda.pl 08.07.03, 12:33 W jednek z wybrzezowych gazet jest artykul ofacecie, kotry ma warszawe garbuca i wozii czasmi wozi ludzi do slubu. Fajna sprawa takim cudkiem pojechac. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: samochód do ślubu :-) 08.07.03, 12:51 Gość portalu: makary napisał(a): > W jednek z wybrzezowych gazet jest artykul ofacecie, kotry ma warszawe garbuca > i wozii czasmi wozi ludzi do slubu. Fajna sprawa takim cudkiem pojechac. Może byc i Warszawa, choć wybór jest wiekszy. Ale jak już wspomniałem, to temat do omówienia poza forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: samochód do ślubu :-) IP: *.univ.gda.pl 08.07.03, 12:59 zoppoter napisał: > Gość portalu: makary napisał(a): > > > W jednek z wybrzezowych gazet jest artykul ofacecie, kotry ma warszawe > garbuca > > i wozii czasmi wozi ludzi do slubu. Fajna sprawa takim cudkiem pojechac. > > > Może byc i Warszawa, choć wybór jest wiekszy. Ale jak już wspomniałem, to temat > > do omówienia poza forum. > z ta warszawa nie o mnie chodzi to nie moja wlasnosc. chialem tylko pomoc? a swoja droga ile to kosztuje? cene w przedziale mozna chyba podac? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: samochód do ślubu :-) 08.07.03, 13:02 Gość portalu: makary napisał(a): > z ta warszawa nie o mnie chodzi to nie moja wlasnosc. Nikt niczego takiego nie twierdził. > chialem tylko pomoc? a swoja droga ile to kosztuje? cene > w przedziale mozna chyba podac? Między 100 a 200 złotych za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: samochód do ślubu :-) IP: *.univ.gda.pl 08.07.03, 13:19 zoppoter napisał: > Gość portalu: makary napisał(a): > > > z ta warszawa nie o mnie chodzi to nie moja wlasnosc. > > Nikt niczego takiego nie twierdził. > nie mowie ze ktos twierdzil. chcialem tylko postawic sprawe jasno ze nie uprawiam reklamy. > > chialem tylko pomoc? a swoja droga ile to kosztuje? cene > > w przedziale mozna chyba podac? > > Między 100 a 200 złotych za godzinę. > no coz cena nie mala ale tez i nie duza. zazwyczaj slub raz w roku > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: samochód do ślubu :-) IP: *.univ.gda.pl 08.07.03, 13:20 Gość portalu: makary napisał(a): > zoppoter napisał: > > > Gość portalu: makary napisał(a): > > > > > z ta warszawa nie o mnie chodzi to nie moja wlasnosc. > > > > Nikt niczego takiego nie twierdził. > > > > nie mowie ze ktos twierdzil. chcialem tylko postawic > sprawe jasno ze nie uprawiam reklamy. > > > > chialem tylko pomoc? a swoja droga ile to kosztuje? cene > > > w przedziale mozna chyba podac? > > > > Między 100 a 200 złotych za godzinę. > > > > no coz cena nie mala ale tez i nie duza. zazwyczaj slub > raz w roku > > matko boska zyciu oczywisci w zyciu:>>>>> > > Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: samochód do ślubu :-) 08.07.03, 13:51 Gość portalu: makary napisał(a): > > matko boska zyciu oczywisci w zyciu:>>>>> Ajajaj, szkoda... Już miałem nadzieję na coroczny zarobek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: samochód do ślubu :-) IP: *.univ.gda.pl 08.07.03, 14:04 zoppoter napisał: > Gość portalu: makary napisał(a): > > > > > matko boska zyciu oczywisci w zyciu:>>>>> > > Ajajaj, szkoda... Już miałem nadzieję na coroczny zarobek... > > Spokojnie co jakis czas sie znajdzie kots kot jednak da sie zakuc w kajdani:) Powodzenia wszystkim nowozencom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: samochód do ślubu :-) IP: *.globalvil.com 08.07.03, 17:29 a ja jechalam do slubu wartburgiem dwusuwowym :) i tez bylo fajowo, ale nic mnie to nie kosztowalo bo ktos go mial w rodzinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-rico Maybach? IP: proxy / 172.17.19.* 08.07.03, 23:56 Na takie niecodzienne wydarzenie polecam : www.nice-prizes.de/images/maybach.jpg Odpowiedz Link Zgłoś