Gość: ag IP: *.szpital / 192.168.0.* 10.07.03, 07:50 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r Re: Protest pracowników kolei IP: *.szpital / 192.168.0.* 10.07.03, 08:03 strajk strajkiem ja wszystko rozumiem ale za co ja co miesiąc płacę? jestem ciekawa dlaczego podczas wczorajszego strajku nikt nie pomyślał o klientach skm, którzy nie mnieli jak dojechać do pracy. Półtora godziny postoju bez informacji że jest jakiś autobus który jeździ zamiast stojącej skmki to chyba niezła zlewka jeśli chodzi o pasażerów. A za bilet i tak muszą zapłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cronos Re: Protest pracowników kolei IP: 192.167.2.* 10.07.03, 09:45 Ciekawe co powiesz, jak się zacznie strajk generalny na kolei. Pamiętasz, już kiedyś SKM strajkowało, jakie wtedy było pieklo komunikacyjne, zwłaszcza na samym początku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Protest pracowników kolei IP: *.dip.t-dialin.net 10.07.03, 12:27 Gość portalu: Cronos napisał(a): > Ciekawe co powiesz, jak się zacznie strajk generalny na > kolei. Pamiętasz, już kiedyś SKM strajkowało, jakie wtedy > było pieklo komunikacyjne, zwłaszcza na samym początku. Ja jestem oburzony paleniem opon.Podpalaczy powinno sie karac za samo podpalenie jak i za zanieczyszczenie srodowiska.Zwiazek powinien zaplacic za gaszenie ,rekultywacje spalonej ziemi i zanieczyszczenie atmosfery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makary Re: Protest pracowników kolei IP: *.univ.gda.pl 10.07.03, 13:29 Gość portalu: miki napisał(a): > Gość portalu: Cronos napisał(a): > > > Ciekawe co powiesz, jak się zacznie strajk generalny na > > kolei. Pamiętasz, już kiedyś SKM strajkowało, jakie wtedy > > było pieklo komunikacyjne, zwłaszcza na samym początku. > > Ja jestem oburzony paleniem opon.Podpalaczy powinno sie karac za samo > podpalenie jak i za zanieczyszczenie srodowiska.Zwiazek powinien zaplacic za > gaszenie ,rekultywacje spalonej ziemi i zanieczyszczenie atmosfery. no coz komuno wroc!!!! To byly czasy dla zwiazkowow, az milo. siedzialo sie pala dostalo ale potem na stoleczki hyc. Panowie zwiazkowcy walczni o polaczenia bo sa azn, ale dajcie sie tez reskruktuyzowac. Moze czas na wymine tabory, usprawnienie administracji lepsze podejcie do poasazera i zadfbanie o bezpieczenstwo w pociagach. Odpowiedz Link Zgłoś