Gość: kelnerzhiszpani IP: *.proxy.aol.com 17.07.03, 06:10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: parówkoskrytożerca Re: Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net IP: *.use.pl 19.07.03, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
mottlauspucker Apel do redakcji 23.07.03, 11:07 Proszę o przyjrzenie się dzialalności osobnika nadającego spod IP:Red-81-34- 18.pooles.rima-tde.net (szereg zakladanych przezeń watków w których rozmawia on głównie sam ze sobą, np. "Apel o zlikwidowanie forum"). Myslę że można by ułatwić mu zycie przez zabanowanie mu wstępu do tutejszego forum, do którego najwyraźniej nie jest w stanie dorównac poziomem dojrzałości. Odpowiedz Link Zgłoś
leutnant Re: Apel do redakcji 23.07.03, 12:35 popieram,dość oszołomów na tym forum co nasz kraj /powtarzam NASZ KRAJ/ obrzucają błotem. Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Liberum veto 23.07.03, 13:36 Zdecydowanie nie zgadzam się i protestuję przeciwko jakiejkolwiek administracyjnej formie cenzurowania wypowiedzi lub ograniczania dostępu do forum. Taką haniebną praktykę cenzorską uprawia administrator forum Cafe Orissa, które dzięki temu irytuje wszystkich niezależnie, swobodnie myślących ludzi poprawnością polityczną, sztucznym, wazeliniarskim ugrzecznianiem i przypochlebianiem się jednych wobec drugich (ostatnio coś cienko z tym ;- )))))), a do tego zieje straszliwą nudą i ogólnie syfem wielkim. Niech myśli ludzkie niczym nie będą skrępowane. Kto nie ma chęci czytać niektórych wątków lub autorów ma przecież wolność wyboru. Wystarczy nie wchodzić w ogóle na forum albo klikać myszką tylko na wybrane wątek czy czytać tylko wybranych autorów (i z nimi dyskutować). Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Liberum veto 23.07.03, 14:00 castorp napisał: > Zdecydowanie nie zgadzam się i protestuję przeciwko jakiejkolwiek > administracyjnej formie cenzurowania wypowiedzi lub ograniczania dostępu do > forum. > Taką haniebną praktykę cenzorską uprawia administrator forum Cafe Orissa............ Prawie się z Tobą zgadzam. Ale po jaką cholerę porównujesz to z konkretnym Forum. Masz do nich żal, że nie akceptują Twych opinii na różne tematy. Zastosuj do sibie rady, które innym udzielasz i olej ich, a nie rób im reklamy, a sobie obciachu (że cieszysz się z cudzego niepowodzenia). Z niczym niezmąconą życzliwością pozdrawia Cię Fil Odpowiedz Link Zgłoś
castorp Re: Liberum veto 23.07.03, 15:18 filut napisał: > castorp napisał: > > > Zdecydowanie nie zgadzam się i protestuję przeciwko jakiejkolwiek > > administracyjnej formie cenzurowania wypowiedzi lub ograniczania dostępu d > o > > forum. > > Taką haniebną praktykę cenzorską uprawia administrator forum Cafe > Orissa............ > > Prawie się z Tobą zgadzam. > Ale po jaką cholerę porównujesz to z konkretnym Forum. Masz do nich żal, że > nie akceptują Twych opinii na różne tematy. Zastosuj do sibie rady, które > innym udzielasz i olej ich, a nie rób im reklamy, a sobie obciachu (że > cieszysz się z cudzego niepowodzenia). > Z niczym niezmąconą życzliwością pozdrawia Cię > Fil Cóż, chcąc nie chcąc, ale muszę się zgodzić z Twoją krytyką i opinią nt. części mojej opinii w przedmiotowej sprawie. Faktycznie, to starszny obciach, ale nie z tego powodu, że się cieszę z ich "nieszczęścia", ale dlatego że ich nie olałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Liberum veto IP: *.crowley.pl 24.07.03, 06:58 castorp napisał: ............... to starszny obciach, ale nie > z tego powodu, że się cieszę z ich "nieszczęścia", ale dlatego że ich nie > olałem. Zastanawiałeś się kiedyś, co było by, gdybyś był mniej złośliwy? Wątroba Ci nawala? Podobno złośliwość jest cechą ludzi inteligentnych. Nie eksponuj tak swej inteligencji.Świat nabierze kolorów, a sam poczujesz się lepiej Dużo szczęścia i słodyczy niezłośliwy Fil Ci życzy Odpowiedz Link Zgłoś
doraa Re: Liberum veto 23.07.03, 17:11 castorp napisał: Kto nie ma chęci czytać > niektórych wątków lub autorów ma przecież wolność wyboru. Wystarczy nie > wchodzić w ogóle na forum albo klikać myszką tylko na wybrane wątek czy czytać > tylko wybranych autorów (i z nimi dyskutować). > To po jaką cholerę wybierasz i czytujesz wątki z forum, które Ciebie tak wkurza, dla Swojego zdrowia ( a podobno źle sie czujesz), skup sie na innych forach, wątkach itp, które nie zaznały Twojej Castorpowej prawdy. I powrotu do zdrowia życzę. doraa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie zaskoczony Skąd my to znamy .. IP: *.Red-81-35-184.pooles.rima-tde.net 23.07.03, 15:46 mottlauspucker napisał: > Proszę o przyjrzenie się dzialalności osobnika nadającego spod IP:Red-81-34- > 18.pooles.rima-tde.net (szereg zakladanych przezeń watków w których rozmawia on > > głównie sam ze sobą, np. "Apel o zlikwidowanie forum"). Myslę że można by > ułatwić mu zycie przez zabanowanie mu wstępu do tutejszego forum, do którego > najwyraźniej nie jest w stanie dorównac poziomem dojrzałości Dobre, stare i wypróbowane przez 50 lat komuny metody - w imię "poprawności" myślenia i w "interesie" całego społeczeństwa i dla sterowanej jego jednomyślności przywalić, dołożyć i donosami wykończyć. Gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
mottlauspucker Re: Skąd my to znamy .. 23.07.03, 16:18 Gość portalu: nie zaskoczony napisał(a): > Dobre, stare i wypróbowane przez 50 lat komuny metody - w imię "poprawności" > myślenia i w "interesie" całego społeczeństwa i dla sterowanej jego > jednomyślności przywalić, dołożyć i donosami wykończyć. Gratuluję! Zadne imię, żadnej poprawności, tylko w twoim własnym interesie... skoro to forum nadaje się twoim zdaniem do likwidacji, to po co masz męczyć wzrok, zużywać kilowaty oraz tracić czas na jego czytanie? tą prostą metodą byłoby "trzask prask i po wszystkim" jak mawia Dziadek Jacek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "interes" Re: Skąd my to znamy .. IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 24.07.03, 11:31 mottlauspucker napisał: > Gość portalu: nie zaskoczony napisał(a): > > > Dobre, stare i wypróbowane przez 50 lat komuny metody - w imię "poprawnośc > i" > > myślenia i w "interesie" całego społeczeństwa i dla sterowanej jego > > jednomyślności przywalić, dołożyć i donosami wykończyć. Gratuluję! > > Zadne imię, żadnej poprawności, tylko w twoim własnym interesie... skoro to > forum nadaje się twoim zdaniem do likwidacji, to po co masz męczyć wzrok, > zużywać kilowaty oraz tracić czas na jego czytanie? tą prostą metodą > byłoby "trzask prask i po wszystkim" jak mawia Dziadek Jacek. A jaki Ty masz w tym "interes",żeby występować w interesie innych? O tym właśnie pisałem. Nie ponimajesz?. "Interesy" swoje Ty rób z nnymi, ja Cię do tego nie upoważniałem. Tylko mi potwierdzasz swoje ideolo - nową mutację czerwonej komuny: czarną L-igę P-ozbawionych R-ozumu. Zawsze wszystko wiecie lepiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
filut Szanowni i nerwowi Forumowicze 23.07.03, 13:06 Nie traktujcie niektórych niezrównoważonych osobników zbyt poważnie. Delikwent spod "Red..." nadużywa klawiatury. Ta taka choroba psychiczna. Szkoda nerwów. Jego i podobnych osobników trzeba ignorować. "Red..." mnie nabrał. Myślałem, że to normalny jajcarz/wesołek. No to spoko Fil Odpowiedz Link Zgłoś