Gość: elvis IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.07, 20:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grzyb Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.chello.pl 10.10.07, 20:10 Burak z Ciebie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drake Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:35 Rany, skąd się biorą tacy kibice? ;P Spod budki z piwem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdynianin tacy biora sie ze szkoly podstawowej IP: *.gdynia.mm.pl 10.10.07, 21:06 jeszcze nie przerabiali ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eisenreich Re: tacy biora sie ze szkoly podstawowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 21:14 Płonie ognisko przy Traugutta to "władcy północy" palą się...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaszub Re: Wszyscy sa po szkole podstawowej-chyba ze ty IP: *.adsl.alicedsl.de 11.10.07, 07:05 takowej nie ukonczyles! Faktem jest ze mieszkancy Gdanska to zeslancy zza Buga i tutaj upatruje kulture i sposob zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek1042 Re: Wszyscy sa po szkole podstawowej-chyba ze ty 11.10.07, 07:54 buhaha , co za burak... :DD Rewanż w Gdyni to będzie święto. lechujka się męczyła i widać chłopaczkowi z pierwszego postu mało żyłka nie pęknie. Wiadomo. Teraz będzie trząsł dupskiem przed rewanżem w Gdyni. A tu lekko nie będzie. Arka Gdynia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boss Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.chello.pl 10.10.07, 21:18 Jeżeli chcesz już koniecznie wypowiadać się na forum internetowym to naucz się chociaż trochę ortografii .Inaczej każdy z daleka widzi w Tobie buraka i głąba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosen Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 23:24 Takie derby bardzo ważne dla młodych kibiców bo przez dobre 9 lat ich nie było, ale było to derby oprócz daty bez historii. Liczyłem, że piłkarzom w spięciach, aż będzie tętnić krew w żyłach, gdyby nie kibice i chcący zrobić coś oryginalnego Andrzej Rybski, to ja nie wiem czy jest co pamiętać. Stojąc pod zegarem po dymie z rac zastanawiałem się, czy coś przegapiłem, ale nieeeeee to był idealny mecz do rac i flag na cały sektor. Szkoda, bo takie 1:0 dla kochanej Lechijki poprawiałoby humory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piłka Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.am.gdynia.pl 11.10.07, 08:30 Ale Ty jesteś głupi i żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.07, 10:43 walcie sie na ryj śledzie tak sie nas boicie że tyle psiarni potrzebowaliście żeby wam krzywdy nikt nie zrobił!!! a fajnie paliły sie te wasze flagi super widok!!! gó.. to i szybko spłonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MZKS Sopot Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: 213.17.251.* 11.10.07, 10:53 Tak, tak, my zamówiliśmy sobie policję do ochrony. -> co za debil. Co do palenia flag - nie zapominaj że u siebie zrobimy o wiele większe ognisko z tych waszych szmat. Choc moim zdaniem to dziecinada. Ogólnie wasza oprawa to poziom 3 ligowy. Po derbach spodziwałem się czegoś lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baton A my swoje: lechia gnoje! IP: *.gdynia.mm.pl 11.10.07, 14:45 Ciemniaki zza Buga przypadkowo zamieszkale w Polsce dostana po pizdeczce za 3 tygodnie! Oj bedzie sie dzialo - wpie..na boisku, wpie..poza boiskiem! TAG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.07, 15:21 do mzks ku...!! sopot nie podpisuj się tak bo znam z Sopotu bardzo dużo ludzi i żaden sie do śledzi nie przyznaje i ta wasza flaga z Sopotu żenada kolego i nie nazywaj flag szmatą czyja ona by nie była flaga to flaga!!! ale ku... z gdyni chyba tego nie kumają ukrasc to każdy może ale zdobyć w walce to wszyscy tylko nie boidupy z gdyni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wychowany na Ejsmo Re: Lechia Gdańsk - Prokom Arka Gdynia 0:0 IP: 193.24.220.* 12.10.07, 09:30 Do Elvis:a jak Wy zdobyliscie flage?Ukradliscie z bagaznika samochodu,bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś