Gość: Marek IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 17:32 Czy ktoś jest w stanie przedstawić plan remontów obwodnicy trójmiejskiej? Własnie zamknięto most na węźle w Szadółkach i nie miżna sie nigdzie dowiedzieć ile to potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Obwodnica IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 22:35 Gość portalu: Marek napisał(a): > Czy ktoś jest w stanie przedstawić plan remontów obwodnicy trójmiejskiej? > Własnie zamknięto most na węźle w Szadółkach i nie miżna sie nigdzie dowiedzieć > > ile to potrwa? na pewno długo. Remont obwodnicy od Kartuskiej do Chyloni trwal dwa lata. Dwa lata jeździłem tamtędy do pracy i z pracy z niespodziankami. Bo zdarzały się powroty z pracy zamiast 40 minutowe to 3 godzinne. Cały urok obwodnicy. W trosce o własne nerwy proponuje wyszukac jakiś objazd. Ja znalazłem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Obwodnica IP: *.nsm.pl 20.12.01, 12:49 Heh dokładnie,na pewno długo,ale objzad nie jest taki najgorszy. Odpowiedz Link Zgłoś