Gość: wilcham IP: *.pro-internet.pl 15.01.08, 22:47 Już nie te czasy kiedy przed dziewczyną premiera wszyscy portkami trzęśli, powoli trzeba się przestawiać. Widać Jolce idzie przestawianie ciężej... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję IP: *.gdynia.mm.pl 15.01.08, 22:48 Hurrraaaaa!!! W końcu nie będziemy musieli oglądać, a co najważniejsze słuchać tej księżniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Nie będzie królowej? Jakże nam przykro!!! 16.01.08, 10:22 Ale mój żal malutki, bardzo malutki... Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk A podpaski pielęgniarkom już kupiła? 16.01.08, 10:25 i się z nimi przeprosiła? Odpowiedz Link Zgłoś
jwojnar Baba z wozu 16.01.08, 11:15 Czy idąc w ślady Pana Prezydenta WSZYSCY posłowie PiS mogliby się obrazić, zabrać zabawki i pójść do domu? Ich stan wymaga spokoju i refleksji, a i nam ich nieobecność dobrze by zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kretynow ******a niech tow. Szczypinska idzie do diabla**** 16.01.08, 12:05 jej opinie mnie nie interesuja, a zreszta ona nie ma zadnych wlasnych opinie. Glupie to jak groch na tyce. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd PIS - partia ludzi chronicznie obrażonych 16.01.08, 12:32 (i sfrustrowanych) Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Nie mówiła kiedy i co chciała.To bezczelność aby 16.01.08, 12:53 innych dopuszczać do głosu gdy jest tak wybitna specjslistka. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarz_lodow_smietankowych Kiedy PiSowcy zrozumieją, że przegrali? 16.01.08, 13:19 Szczypińska zachowuje się jakby TVP było własnością PiSu. Lepiej niech pomyśli o tym, że gdy zostanie zmieniony zarząd w mediach publicznych to będzie miała jeszcze mniej możliwości, żeby bredzić bez sensu w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Przecież tu nie chodzi o przegraną PiS-u 16.01.08, 13:49 cesarz_lodow_smietankowych napisał: > Szczypińska zachowuje się jakby TVP było własnością PiSu. Lepiej niech pomyśli > o > tym, że gdy zostanie zmieniony zarząd w mediach publicznych to będzie miała > jeszcze mniej możliwości, żeby bredzić bez sensu w TV. Nie masz racji. Media publiczne sa dla tych co wygrali i dla tych co przegrali. Obowiazkiem mediów publicznych jest m. in. bezstronne informowanie o faktach -równiez w czasie dyskusji polityków.. W tym konkretnym przypadku , jesli przedstawiciel PO powiedział nieprawdę (a tak było) obowiazkiem dziennikarza prowadzacego było "dojście do prawdy". Odpowiedz Link Zgłoś
borow4 Szczypa niech razem z kochasiem pojda do brata na 16.01.08, 13:50 zapicie robaka to sie uspokoi Odpowiedz Link Zgłoś
pavle Telewizja PLWAM na pewno chętnie przyjmie bidulkę 16.01.08, 16:26 Ojciec Derechtor posłankę na pewno chętnie przytuli do swojej spódnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Dyscyplina w TVP: Jak ma byc dobre PO to bedzie!!! 17.01.08, 13:33 Dyscyplina w TVP: Jak ma byc dobre PO to bedzie!!! Niech Szczypinska mowi co chce, ale my i tak swoje pokazemy. PO=Polakow Otumanilismy. POtrzymamy wladze, az sie odkujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
cesarz_lodow_smietankowych Równi i równiejsi. 16.01.08, 14:18 Może jeszcze napiszesz, że gdy PiS wygrał wybory to PO było tak samo traktowane przez TVP jak PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Re: Równi i równiejsi. 16.01.08, 14:42 cesarz_lodow_smietankowych napisał: > Może jeszcze napiszesz, że gdy PiS wygrał wybory to PO było tak samo traktowane > przez TVP jak PiS? Oczywiście ,że tak nie napisze. Napiszę natomiast ,że przyzwoity i kompetentny dziennikarz powinien dbac o prawdę , bez wzgledu na to kto wygrał wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab Gdybyś rozumiał tekst to"w sumie Szczyp.mówiła dłu 16.01.08, 14:54 -żej" widać nie umiała wykożystać czasu.Z przyzwyczajenia bo była w TVP "równiejsza". Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Gdybyś rozumił tekst to Szcypińska mówila pierwsza 16.01.08, 16:54 Przeczytaj jeszcze raz. I odpowiedz sobie na pytania: -Kto zabierał głos jako pierwszy? -Czy Pan Kulas (PO) mowił przed czy po Szczypińskiej ? -Czy mowil prawde? -Czy dano posłance PiS-u mozlowość sprostowania , wyjasnienia ,zapytania, riposty (czy jak tam to sobie nazwiesz) ? -czy widzowie nie zostali zmanipulowani - (doszli do wniosku ,ze ustawy "są" a w rzeczywistości ich "nie ma") - czy rzetelny dziennikarz pozwala na manipulacje? Rozumiem ,ze jesteś za PO ,ale nie powinieneś jako uczciwy człowiek akceptowac manipulacji, "aby pomóc swoim". To cos takiego jak doping w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
lebor1 Re: Gdybyś rozumił tekst to Szcypińska mówila pie 16.01.08, 17:19 Człowieku nie rozumiesz? Po prostu ,my telewidzowie, mamy jej dość! Nadarzyła się okazja-fora ze dwora! Nie pamiętam, aby potknięcie się jakiegoś polityka wywołało taki odźwięk. Ja, wcale nie pielęgniarka, czekałam od czasu szarogęszenia się tej pani w czasie strajku na chwilę,kiedy jej "dołożę".Wiem, że to nie po chrześcijańsku,ale chyba mam rację..... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Gdybyś rozumił tekst to Szcypińska mówila pie 16.01.08, 20:24 hmmmm no przeczytałem jeszcze raz, dziennikarze widzieli te ustawy, a Pani Szczypińska jeszcze nie, widocznie się tym nie interesuje... no i mówiła najdłużej, nie potrafi korzystać ze swojego czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
1a2a3a Re: ******a niech tow. Szczypinska idzie do diabl 16.01.08, 19:18 Bardzo proszę nie obrażać grochu :) Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio-partaczunio Re: Baba z wozu 16.01.08, 13:10 Masz swieta racje. Ludzie z PiS, wzorem swoich cienkich wodzow, potrafia jedno - ciagle obrazac sie!!! To zas swiadczy o bardzo cienkiej politurce inteligencji. Do tej pory nie zdolalem wychwycic ani jednego normalnego,czyli konstruktywnego zdania od zadnego z tych cieniasow.Tylko i wylacznie destrukcja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
teraz.k.wy Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:08 Cieszę się,że wreszcie sama doszła do wniosku,że mówi duzo za dużo i nie na temat,.Zresztą tak,jak inne posiory,zanudzają i mataczą..Odetchnęłam z ulgą,że przynajmniej w TV Gdańsk nie bedę Jej oglądać..telewizje wszystkie powinny tak się pozbywać PiSuarów. Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_zx Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:51 Kiedy do pissów dotrze, że przegrali? A zawłaszczone przez nich stanowiska? Czterech lat mało, żeby ich wymieść... Odpowiedz Link Zgłoś
jona12 Re: Jolanta Szczypińska: my dziekujemy 17.01.08, 10:03 zlapac za ten FALSZYWY LEB I NA MORDE ZA DZWI. Ten KOCMOLUCH PARTYJNY PUSTY MOZG POD NOGI I ZDEPTAC SWINIA TEPA .Z LIST WYBORCZYCH SREDNIA WIEKU WYBORCOW TO 70 LETNIE ZAWIEDZIONE W MILOSCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję IP: *.chello.pl 15.01.08, 23:30 No cóż teraz widzimy jaki jest pluralizm...TVP PO i koniec, dziennikarze bronią Kulasa i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
chris30 Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:26 A kto jest niby z PO, Urbański? TVPiS po prostu zaczyna się orientować, że najgłupszych posłów PiS widownia ma już dość. Jeśli naprawdę ta wyblakła idiotka zniknie z ekranów, dam na mszę! Odpowiedz Link Zgłoś
kraq z PO jest pewnie ten były wszechpolak, co bedzie 16.01.08, 10:45 za euro2012 odpowiadał.:))))) ej pisiory debile zanim cos nabazgrolicie, to ruszcie resztka mozgu. wiem, ze to dla was trudne ale może w koncu się uda....... Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:22 chris30 napisał: > A kto jest niby z PO, Urbański? TVPiS po prostu zaczyna się > orientować, że najgłupszych posłów PiS widownia ma już dość. Jeśli > naprawdę ta wyblakła idiotka zniknie z ekranów, dam na mszę! Ja też mimo to, że nie praktykuję. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 17.01.08, 11:24 Gość portalu: Darek napisał(a): > No cóż teraz widzimy jaki jest pluralizm...TVP PO i koniec, > dziennikarze bronią Kulasa i koniec. Dziennikarze TV publicznej jak mało kto są zależni od aktualnych elit władzy. Dlatego nie powinno dziwić, że ci sami, którzy włazili w dupę PiSowi, a przedtem SLD, teraz robia to samo w odniesieniu do PO. A swoja drogą, irytujący jest sposób rozmawiania z zaproszonymi gośćmi. Wchodzenie w słowo, niewysłuchiwanie do konca pod pretekstem, że "czas sie kończy", faworyzowanie jednych rozmówców kosztem drugich, itd. Dotyczy to również telewizji komercyjnych. Wkurza mnie to niezależnie, czy dany pismak przepytuje polityka opcji miłej mi bądź niemiłej. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 05:49 - Chciałam sprostować, bo ustaw jeszcze nie ma - tłumaczy Szczypińska. ********************************** Skoro jeszcze ich nie ma, to co konkretnie krytykuje PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:27 maruda.r napisał: > > - Chciałam sprostować, bo ustaw jeszcze nie ma - tłumaczy Szczypińska. > > ********************************** > > Skoro jeszcze ich nie ma, to co konkretnie krytykuje PiS? > Wszystko co jest związane z PO - taka obsesja prezesa po wyborach, które przegrał na własne życzenie I Nieudacznik III RP. Odpowiedz Link Zgłoś
wyborca123 Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:46 > > ... co konkretnie krytykuje PiS? > Wszystko co jest związane z PO - taka obsesja prezesa po wyborach, > które przegrał na własne życzenie I Nieudacznik III RP. Tak to prawda, tylko że trwa to już od poprzednich wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję IP: *.chello.pl 16.01.08, 07:00 Pani Szczypińskiej już dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: My podziekujemy PO za nieudolnosc!!! 16.01.08, 10:23 Niemaja pomyslu na rzadzenie kraju,i tym sie chwala!!!Narod ma dosc czekania na cuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: My podziekujemy PO za nieudolnosc!!! 16.01.08, 10:46 Naucz się pisać człowieku, to może dostaniesz dobrą pracę i nie będziesz musiał żebrać o cud razem z resztą PiSowców. Nikt inny na te cuda nie czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: My podziekujemy PO za nieudolnosc!!! 16.01.08, 11:32 toberson napisał: > Niemaja pomyslu na rzadzenie kraju,i tym sie chwala!!!Narod ma dosc > czekania na cuda!!! Biegnij na ulicę i protestuj, tyle Ci pozostało; chwalenie PiSs i ganienie PO na forum odnosi w Twoim przypadku taki sam efekt - nic nie znaczy poza zuzyciem energii na Twój komputer i może wiecej wydasz na te zielone pastylki co bierzesz na uspokojenie. Odpowiedz Link Zgłoś
wladkrug Uszczypliwa Szczypińska 16.01.08, 09:12 Myślę, że pani poseł może mieć wyłącznie pretensje do siebie, a nie do TVP. To pani zgodziła się na udział w programie ze studia w Słupsku dla własnej wygody, bo nikt tego nie narzucał, jedynie być może tak zaproponowano. Nie musiała pani na to się godzić, gdyż wiadomo, że to nie to samo, co być w studiu razem z innymi. Bierze pani pensję , na którą składają się podatnicy i łaski pani nie robi, że wystąpi w programie dojeżdżając do TVP do Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś
37.gora.01.02 Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:04 Pani Szczypinska zna sie na sluzbie zdrowia i ogarnia wszystkie problemy tej sluzby/medyczne,ekonomiczne,spoleczne,prawne/ bo byla pielegniarka i to nie najwazniejsza.Jesli sie nie ma nic do powie- dzenia to sie wychodzi ze studia i udaje obrazonego.Mieliscie/PiS/ 2 lata aby cos zrobic a ta Pani szczegolnie dla pielegniarek pod kancelaria Premiera i co kicha.Moze kiedys doczekam sie,ze bedzie mozna odwolywac poslow slynacych z inercyjnego wykonywania mandatu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:38 37.gora.01.02 napisał: [...] > Moze kiedys doczekam sie,ze bedzie > mozna odwolywac poslow slynacych z inercyjnego wykonywania mandatu. tak ale trzeba ustalić obwody jednomandatowe i to odwołanie wymaga decyzji wyborców jezeli taki tryb sejm uchwali, w co nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma nie widziałem audycji. Alr p. Cipińska, obok Nelly 16.01.08, 10:25 i Sobeckiej, to moje trzy faworytki o miano naiwiekszej idiotki w polskim parlamencie. Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: nie widziałem audycji. Alr p. Cipińska, obok 16.01.08, 11:31 Absolutna racja! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: nie widziałem audycji. Alr p. Cipińska, obok 17.01.08, 11:26 tetradrachma napisał: > i Sobeckiej, to moje trzy faworytki o miano naiwiekszej idiotki w > polskim parlamencie. Mieli Włosi swoją Cicciolinę, Ruscy swojego Żyrynowskiego, ale nigdzie nie ma tylu oryginałów, co w naszym Sejmie! Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:27 Szczypińska łaski nikomu nie robi, a wręcz przeciwnie - jej psim obowiązkiem jest branie udziału w dyskusjach publicznych. Za to bierze od suwerena tłuste uposażenie poselskie. Jak się podstarzałej pannie nie podoba to ma proste wyjście: zrezygnować z mandatu poselskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Jolanta Szczypińska 16.01.08, 10:28 Jarek sobie kompletnie nie radzi w te klocki i stąd te fochy... Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Jolanta Szczypińska 16.01.08, 11:41 kvakva napisał: > Jarek sobie kompletnie nie radzi w te klocki i stąd te fochy... ...i do tego tak dziwnie patrzy na Ziobrę. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Ona na Jarka już nie liczy ! Ona uzywa mechaniczny 16.01.08, 15:45 sprzęt....powiedzmy ....agd ! Odpowiedz Link Zgłoś
blackmoore Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:31 Gość portalu: wilcham napisał(a): > Już nie te czasy kiedy przed dziewczyną premiera a byly nasz kochany premier o tym w ogole wie? Odpowiedz Link Zgłoś
xjerzy1 No nareszcie! 16.01.08, 10:33 ..co Pani myśli że na Pani wypowiedzi ludzie czekają? Myli się Pani. Odpowiedz Link Zgłoś
piwosz8 zapomniałajak była biedna i w trupiegach chodziła? 16.01.08, 10:44 a potem te babsko do pielegniarek które strajkowały powiedziała - to nie wersal......najgożej jak glupek uważa sie za panisko Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:50 Dobra wiadomość: nie będzie tej głupiej baby na antenie. Cieszę się bardzo! Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 11:36 e-4l napisał: > Dobra wiadomość: nie będzie tej głupiej baby na antenie. Cieszę się bardzo! Obiecanki cacanki ... Przecież Jaruś nakazał jej kwakanie bo jak nie to ....... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 17.01.08, 11:28 e-4l napisał: > Dobra wiadomość: nie będzie tej głupiej baby na antenie. Cieszę się bardzo! Zapominasz o RM i TV TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
morte_macabre Re: Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:50 Widzowie TVP mogą przesyłać podziękowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer A ja dziękuję Szczypińskiej 16.01.08, 10:50 Gdyby jeszcze - co daj Boże - Szczypińska obraziła się na Sejm, trzsnęła drzwiami i nigdy więcej tam nie wróciła, byłbym absolutnie happy. Przecież to, co ta infantylna paniusia wygaduje, jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Babie poprzewracało sie w głowie ,jej czas minął 16.01.08, 10:51 Tak jak czas PiSu i jej niedoszłego psycho-amanta. Odpowiedz Link Zgłoś
kac_moralny Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:52 A łuuuuuuuuuu a łuuuuuuuuuuu ałuuuuu zawyła ta co szczy i piska i obrażona oddaliła się w nieznane. Patrzcie, ze taka pielęgniarka ma takie o sobie TAKIE mniemanie no, no, no . Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Dyżurna blondynka się obraża 16.01.08, 10:57 Dyżurna blondynka PiS-dzielców się obraża ??? Co wart jest PiS widać doskonale po ich intelektualnym zapleczu,Szczypinska " czołowy intelekt podobnie jak nijaki Bredziński czy oszołom pierwszy ślusarz tzw IV RP mają jedną wspólną cechę ogromne parcie na szkło. Mówić byle co byle jak aby tylko jak najczęściej Dzięki p Tusk,że choć trochę uwolnił nas pan od tego bełkotu w TVPiS Odpowiedz Link Zgłoś
bodo9 Jolanta Szczypińska: TVP już dziękuję 16.01.08, 10:57 Zasadą powinno być,że mówić powinien tylko ten kto ma cokolwiek do powiedzenia,w Polsce ogromna rzadkość. Odpowiedz Link Zgłoś
cezaryk Jolanta Szczypińska: Więcej tam nie przyjdę 16.01.08, 10:58 czyli jak zobacze ja za tydzien maks dwa w tvp, bez krempacji i ogrodek moge ja nazywac oszustka, klamliwym babsztylem, nieszczerym scierwem. chyba dobrze zrozumialem sens wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
jama.314 Szczypińskiej "odbija" staropanieństwo!!!! 16.01.08, 11:04 tak liczyła na Jarosława, on jednak gdy stracił władze,stracił tez animusz... Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 Re: Szczypińskiej "odbija" staropanieństwo!!!! 16.01.08, 11:09 Szczypińska to przekwitła Ruta Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Re: Szczypińskiej "odbija" staropanieństwo!!!! 16.01.08, 11:12 grisza.14 napisał: > Szczypińska to przekwitła Ruta Zejdz chamie z mojego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
grisza.14 [...] 16.01.08, 11:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Szczypińskiej "odbija" staropanieństwo!!!! 16.01.08, 11:48 jama.314 napisał: > tak liczyła na Jarosława, on jednak gdy stracił władze,stracił tez > animusz... jeżeli TV to pozostała tylko TV-TRWAM i tak trzymać bełkot w TRWAM jest rzeczą normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jolanta Szczypińska: Więcej tam nie przyjdę 17.01.08, 11:31 cezaryk napisał: > czyli jak zobacze ja za tydzien maks dwa w tvp, bez krempacji i ogrodek moge ja > nazywac oszustka, klamliwym babsztylem, nieszczerym scierwem. > > chyba dobrze zrozumialem sens wypowiedzi? Ścierwem nie, bo to są określenia zarezerwowane dla forumowicza o nicku "placebo99". Co drugie słowo u niego to "ścierwo", w połączeniu najczęściej z innymi określeniami, jak np: "ścierwoliberały", "ścierwojady", itd. Nie zabieraj chleba koledze! Odpowiedz Link Zgłoś
grisza14 Bardzo dobrze Pani Posel, to nie do przyjecia 16.01.08, 11:04 aby pozwalac na firmowanie tendencyjnych audycji.Pierwszy polityk, ktory nie poddal sie dyktatowi pismakow.Nie to, co rozni panowie objezdzani przez red.Olejnik i pozwalajacy sobie na to. Na miejscu ktoregokolwiek z nichj opieprzylbym babe na antenie, trzasnal drzwiami i wyszedl.Moze pochwalilby ja wtedy Walter, ale moze do widowni dotarloby, ze tak robic nie wolno.Programu nie widzialem, ale jestem przekonany, ze Szczypinska ma racje, bo dziennikarze pozwalaja sobie za wiele w stosunku do gosci programu.Albo sie kogos zaprasza, aby ten ktos powiedzial swoje zdanie, albo dziennikarzyna chce sobie pogadac sam ze sobMoze jednak nie w publicznej telewizji. Jeszcze raz dziekuje Pani Postel za zachowanie godnosci.A pismaki niech sobie szczekaja. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Griszka, to w Moskwie uczą tak niepoprawnego 16.01.08, 11:31 języka polskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
equipage Re: Bardzo dobrze Pani Posel, to nie do przyjecia 16.01.08, 11:43 Chodzi o PiS-maki - prawda? A'propos Olejnik to przyznaję racje, ale skąd to przekonanie o racji Szczypińskiej? Chyba jej nie słuchasz grisza14. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Bardzo dobrze Pani Posel, to nie do przyjecia 16.01.08, 11:52 grisza14 napisał: > A pismaki > niech sobie szczekaja. zła pisownia PiS-ma-ki szczekają tylko na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Kto ma rację? 17.01.08, 08:21 grisza14 napisał: > Programu nie widzialem, > ale jestem przekonany, ze Szczypinska ma racje - Krytykowanego przez PiS programu Platformy nie czytałem, ale jestem przekonany, że PiS ma rację. - Dyskusji na Radzie Gabinetowej nie znam (odbywała się bez świadków), ale jestem przekonany, że Pan Prezydent ma rację. Coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan99999 obrażalska 16.01.08, 11:11 Obraziła się tak sama z siebie, czy też Jaruś jej kazał, tak jak bratu (przepraszam za niebywałe chamstwo)? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 A niech się na wszystkie media poobraża! 16.01.08, 11:14 Choć z drugiej strony PiS mogłoby na tym zyskać... Odpowiedz Link Zgłoś