wiewiorkowa 09.02.08, 17:20 a co jezeli obiekt milosny jest lysy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nebo niebezpieczne kłamstwa 09.02.08, 17:47 Ten artykuł propaguje magię i wróżbiastwo, które są bardzo niebezpieczne dla ludzi. Wątpisz? Obejrzyj: egeszegedre.wrzuta.pl/film/62te4wGYJV/jarmarkcudow_04_okultyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tay Re: niebezpieczne kłamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 06:59 Zdajesz sobie sprawę, że rzucając takimi linkami możesz ludzi co najwyżej rozśmieszyć albo co gorsze zniechęcić do chrześcijaństwa? Wytrzymałem tylko kilka minut tej durnej pseudo katolickiej propagandy, kiedy zaczął wypowiadać się jakiś niedzielny satanista co sobie ziemiankę wybudował i wysmarował ją krwią zwierzaków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: niebezpieczne kłamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 23:19 Zgadzam się z Tobą w 100%. Czarownice będą mi wmawiać jak ludźmi manipulować! Radzę się dobrze zastanowić zanim zaczniecie stosować te kołtuńskie praktyki. Nikogo nie można nakłonić do miłości, to swoisty gwałt, nie sądzicie? "Jeśli kogoś kochasz, to go uwolnij" śpiewał Sting. Nie można mieszać do swojego życia Zła, bo to się potem na nas strasznie mści. Wiem co mówię, bo sama to przeżywam w tej chwili. Przez głupią decyzję o wizycie u wróżki, astrologię, magię, mudry i autohipnozę teraz mam problemy. Nie dajcie się wciągnąć w to bagno, a jeżeli jesteście wierzący, to kurczowo trzymajcie się wiary. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nekti Re: Miłość, szmaragd, ropucha... 09.02.08, 20:28 wiewiorkowa napisała: > a co jezeli obiekt milosny jest lysy? Może nie wszędzie.. Nie trać nadziei ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jood Re: Miłość, szmaragd, ropucha... IP: 213.77.84.* 10.02.08, 02:02 W życiu takich bzdur nie czytałem. Ktoś, kto na poważnie kupuje takie "amulety" czy "talizmany" musi chyba być niepełnosprawny umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Miłość, szmaragd, ropucha... IP: *.catv.broadband.hu 10.02.08, 02:16 nie przyspożyć, a przyspoRZyć, błagam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Miłość, szmaragd, ropucha... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.08, 08:17 A mnie się artykuł podobał. A zwłaszcza fragment z położeniem na czole żony, "która" na to aż się poderwie. Ja też bym się poderwała gdyby mój mąż ni z tego ni z owego zaczął sobie na mnie układać diamenty :) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Voodoo 10.02.08, 09:25 1. Jeżeli mężczyzna weźmie kosmyk włosów kobiety i włoży je do butelki z octem, oszaleje ona na jego punkcie. 2. Jeżeli meżczyzna pragnie jakiejś kobiety, powinien przez tydzień spać z jej fotografią pod głową, a wkrótce ona sama go znajdzie. 3. Jeżeli chcesz, by osoba, która cię porzuciała, wróciła, zawiesć jej zdjęcie na ścianie do gory nogami. 4. Jeżeli kobiecie uda się zdobyć odrobinę twojej krwi i będzie ją nosić przez 9 dni, oszalejesz dla niej. 5. Proszek miłosny zawiera 1/2 łyżeczki cukru, łyżeczkę mięty piprzowej i łyżeczkę startej kandyzowanej skórki pomarańczowej. Łyżeczkę takiej mieszanki wystarczy rozpuścić w szklance wina, a osoba, która ją wypije, zakocha się w podającym po wsze czasy. 5. Wrzuć potajemnie najmniejszą kostkę ze skrzydełka kurczaka do kieszeni wybranka, a natychmiast ci się oświadczy. 6. Jeżeli chcesz , by ktoś przyszedł do ciebie, zrób mu zdjęcie i położ je, twarzą do spodu, na toaletce pod obrusem, a w ciągu trzech dni zjawi się u ciebie. 7. Jeżeli na ulicy zobaczysz piękną osobę, która sie w ciebie wpatruje, odwroć się i spluń trzy razy, aby nie dać sie zaczarować. Źródło: Adrian Devine "Tajemnice Voodoo". --- Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CtrAltDel Miłość, szmaragd, ropucha... IP: *.toya.net.pl 11.02.08, 14:39 XXI wiek, latamy w bliski kosmos, 4 sondy opuscily Uklad Sloneczny, postep w elektronice i mikroelektronice mozna powiedziec geometryczny A tu takie banialuki, jeszcze lepsze niz wszechobecne religie.. Kiedy nastapi dzien zmiany z "wierze" na "wiem" ? Obym sie tego doczekal, bo jak sie czyta takie wiadomosci to w glowie sie nie miesci, ze po tej samej ziemi stapaja tacy nawiedzeni ludzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eliza Oszustka IP: 81.190.13.* 08.08.09, 22:41 Znam te Amale!!!Oszustka i naciagaczka!!! Odpowiedz Link Zgłoś