majatusia 13.02.08, 14:25 Czy ktoś wie co oznaczają te tajmicze betonowe kręgi tuż za naszym płotem? I czy ktoś wie coś na temat ogrodzenia, które biegnie wpoprzek trawnika przy bud 1? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamal_gda ja wiem! 14.02.08, 08:31 Podobno zarzad naszej wspolnoty zezwolil na prace ziemne na terenie naszego osiedla dla inpro (maja zrobic jakas studzienke czy cos). Inpro jest zobowiazane do przywrocenia do stanu poprzedniego po skonczeniu robot + w zamian maja wykonac jakies dodatkowe prace na terenie naszego osiedla (podobno nowe wiaty smietnikowe :)). Wiecej na ten temat na zebraniu wspolnoty. Szkoda tylko ze nikt nas nie powiadomil o tym fakcie wczesniej co na pewno skutkowalo wielkim zdziwieniem wielu osob, moim na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: ja wiem! 14.02.08, 08:40 thx! za informację (może zezwolimy im na wiecej robót - to bedziemy mieli ławki i plac zabaw) PS. Dobrze że nikt nie zadzwonił na Straż Miejską że zginęła brama :) Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia studzienka 15.02.08, 09:03 Ciekawe czy Ci którzy wyrazili zgodę na wkopanie tych wielgaśnych kręgów w nasz trawnik zapytali się czym będą przykryte od góry te kręgi. Czy to będzie mega wielka blaszana pokrywa? Ślicznie by było! Cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś