Dodaj do ulubionych

Oszukany, że Heyah

IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.08, 10:15
Pan Michał jest niezłym frajerem i powinien siedzieć cicho bo tylko się ośmiesza jakim jez bezmózgowcem. Nie piszę że dał się zrobić jak dziecko bo bym obraził dzieci. Taki świat że inni sobie żyją dzieki takim imbecylom...
Obserwuj wątek
    • Gość: pi0trek Re: Oszukany, że Heyah IP: *.limes.com.pl 23.02.08, 10:26
      hehe, dokładnie. wysłanie takiego smsa, który jako numer nadawczy będzie
      posiadał np. 22222 lub wszystko co oszustowi przyjdzie do głowy to bułka z
      masłem. Pan Michał musi być bardzo naiwny - podawanie kodu służącego do
      doładowania konta to czysta głupota. Panie Michale, niech Pan tylko nie poda
      komuś swojego hasła do konta bankowego czy konta na Allegro, bo skutki mogą być
      o wiele gorsze.
      • Gość: Bankowiec Re: Oszukany, że Heyah IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 23.02.08, 10:49
        Jak panu Michałowi wyślę SMSa - wyśli mi na konto (tu numer) dowolną sumę
        pieniędzy, odeślę Ci kwotę 2x większą. Podpiszę SMSa "BANK". Pewnie ten podpis
        będzie tak wiarygodny że pan Michał uwierzy :)))
        • Gość: Bankowiec A może ten czytelnik to pan Michał z Sopotu, co ? IP: *.211.34.195.revers.nsm.pl 23.02.08, 18:09
          A może ten bystry czytelnik to niejaki pan Michał z Sopotu, co ?
    • bopin DArwin 24.02.08, 14:27
      Nie ma na to rady, dobór naturalny. Drapieżniki wyłapują co słabsze sztuki a
      mniej przystosowane giną w skutek oddziaływania środowiska. Zbudowaliśmy sieci
      komórkowej, ale te zasady się nie zmieniły od czasów używania tam-tamów.
    • Gość: as Oszukany, że Heyah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:29
      ja dzisiej dostałam takiego smsa ale coś mi niepasowało i postanowiłam sprawdzić
      na necie i wychodzi na to że to są oszuści z tego co przeglądałam fora!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka