belissarius 30.08.03, 10:09 No to co? Wracamy tu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: łazarz Re: Odradzanie na forum IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 30.08.03, 12:07 belissarius napisał: > No to co? Wracamy tu? Z zaproszenia bardzo efektywnie skorzystał już "lkv"/IP.62.233.169*/, grasujący także jako KRÓLIK, leutnant, j, vbnm, nnb, mm, - używający dowolnej ilości nicków, mających ukryć jego "odważną" tożsamość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Odradzanie na forum IP: 62.233.169.* 30.08.03, 12:28 już raz ci napisałem że jesteś dla mnie zerem i odpierdol się ode mnie .stać mnie na to żeby zatrudnić kogoś kto cię namierzy a wtedy osobiście mordę ci obiję tak że wylądujesz w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Czy groźby mogą obrócić się w czyny? IP: *.client.attbi.com 30.08.03, 19:08 Gość portalu: j napisał(a): > już raz ci napisałem że jesteś dla mnie zerem i odpierdol się ode mnie .stać > mnie na to żeby zatrudnić kogoś kto cię namierzy a wtedy osobiście mordę ci > obiję tak że wylądujesz w szpitalu. Tego rodzaju groźby posiadają znamiona przestępstwa i jest czas,żeby tym osobnikiem zajęły się organy ścigania zanim dopuści się fizycznej napaści na niewinnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Odradzanie na forum do Bell.... IP: 62.233.169.* 30.08.03, 12:32 mój post nie jest kierowany do Ciebie tylko do tego głupka RED.. PZDR.J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MYSLIWY Re: Odradzanie na forum do Bell.... IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 12:33 STRZELAMY DO ZWIERZAT Odpowiedz Link Zgłoś
jarohu Re: Odradzanie na forum 30.08.03, 16:46 belissarius napisał: > No to co? Wracamy tu? Belissariusie i wszyscy pozostali przyjaciele - to nie tu ! - Przeczytajcie komunikat Naszej Założycielki. Jarohu Odpowiedz Link Zgłoś
macko74 Re: Odradzanie na forum 01.09.03, 07:04 Beli, Jarohu czytaliscie te kilka postow ,zaraz po Piota "powrotu zapowiedzi" ? Wiac ,stad tylko tyle nam zostalo.......................... Macko ................................................................az sie dymi tak uciekam..........................hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoch! hoch! Pełne odrodzenie - leutnant KRÓLIKA z nami! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 13.09.03, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: immer hoch ! Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL - IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 11:36 - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL IP: *.client.attbi.com 14.09.03, 17:38 Gość portalu: immer hoch ! napisał(a): > - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta! szpadel odpisał: To tylko przejściowe,gdyż tak w rzeczywistości KRÓLIK to jak nieoszlifowany diament,podczas obróbki bardzo trudno wydobyć z niego iskrę życia . Może wypoleruje się z niego świetny reporter wówczas będzie lśnił całym spektrum reporterskiego kunsztu włącznie z bagażem nieodpowiedzialnych postów które przyćmić mogą jego brylantową karierę "reportera singla" wspinającego się do wyższego redakcyjnego stołka. Może mu się w końcu znudzi i znajdzie inny sposób samoexpresji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łopatologia Re: Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 17:51 Gość portalu: szpadel napisał(a): > Gość portalu: immer hoch ! napisał(a): > > > - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta! > > szpadel odpisał: To tylko przejściowe,gdyż tak w rzeczywistości > KRÓLIK to jak nieoszlifowany diament,podczas obróbki bardzo trudno wydobyć z > niego iskrę życia . > Może wypoleruje się z niego świetny reporter wówczas będzie lśnił całym > spektrum reporterskiego kunsztu włącznie z bagażem nieodpowiedzialnych postów > które przyćmić mogą jego brylantową karierę "reportera singla" wspinającego > się do wyższego redakcyjnego stołka. > Może mu się w końcu znudzi i znajdzie inny sposób samoexpresji? W najlepszy sposób wyrazi swoją "samoexpresyję", gdy kopnie ten stołek, mając petlę na szyi... Odpowiedz Link Zgłoś