Dodaj do ulubionych

Odradzanie na forum

30.08.03, 10:09
No to co? Wracamy tu?
Obserwuj wątek
    • Gość: łazarz Re: Odradzanie na forum IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 30.08.03, 12:07
      belissarius napisał:

> No to co? Wracamy tu?

Z zaproszenia bardzo efektywnie skorzystał już "lkv"/IP.62.233.169*/, grasujący
      także jako KRÓLIK, leutnant, j, vbnm, nnb, mm, - używający dowolnej ilości
      nicków, mających ukryć jego "odważną" tożsamość.
      • Gość: j Re: Odradzanie na forum IP: 62.233.169.* 30.08.03, 12:28
        już raz ci napisałem że jesteś dla mnie zerem i odpierdol się ode mnie .stać
        mnie na to żeby zatrudnić kogoś kto cię namierzy a wtedy osobiście mordę ci
        obiję tak że wylądujesz w szpitalu.
        • Gość: szpadel Czy groźby mogą obrócić się w czyny? IP: *.client.attbi.com 30.08.03, 19:08
          Gość portalu: j napisał(a):

> już raz ci napisałem że jesteś dla mnie zerem i odpierdol się ode mnie .stać
          > mnie na to żeby zatrudnić kogoś kto cię namierzy a wtedy osobiście mordę ci
          > obiję tak że wylądujesz w szpitalu.

Tego rodzaju groźby posiadają znamiona przestępstwa i
          jest czas,żeby tym osobnikiem zajęły się organy ścigania
          zanim dopuści się fizycznej napaści na niewinnego człowieka.
    • Gość: j Re: Odradzanie na forum do Bell.... IP: 62.233.169.* 30.08.03, 12:32

mój post nie jest kierowany do Ciebie tylko do tego głupka RED..
      PZDR.J
      • Gość: MYSLIWY Re: Odradzanie na forum do Bell.... IP: *.proxy.aol.com 30.08.03, 12:33
        STRZELAMY DO ZWIERZAT
    • jarohu Re: Odradzanie na forum 30.08.03, 16:46
      belissarius napisał:

> No to co? Wracamy tu?

Belissariusie i wszyscy pozostali przyjaciele - to nie tu ! - Przeczytajcie
      komunikat Naszej Założycielki.
      Jarohu
      • macko74 Re: Odradzanie na forum 01.09.03, 07:04
        Beli, Jarohu czytaliscie te kilka postow ,zaraz po Piota "powrotu zapowiedzi" ?

Wiac ,stad tylko tyle nam zostalo..........................
        Macko ................................................................az sie
        dymi tak uciekam..........................hihi
    • Gość: hoch! hoch! Pełne odrodzenie - leutnant KRÓLIKA z nami! IP: *.Red-81-34-18.pooles.rima-tde.net 13.09.03, 16:59
    • Gość: immer hoch ! Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL - IP: *.Red-81-37-107.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 11:36
      - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta!
      • Gość: szpadel Re: Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL IP: *.client.attbi.com 14.09.03, 17:38
        Gość portalu: immer hoch ! napisał(a):

> - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta!

szpadel odpisał: To tylko przejściowe,gdyż tak w rzeczywistości
        KRÓLIK to jak nieoszlifowany diament,podczas obróbki bardzo trudno wydobyć z
        niego iskrę życia .
        Może wypoleruje się z niego świetny reporter wówczas będzie lśnił całym
        spektrum reporterskiego kunsztu włącznie z bagażem nieodpowiedzialnych postów
        które przyćmić mogą jego brylantową karierę "reportera singla" wspinającego
        się do wyższego redakcyjnego stołka.
        Może mu się w końcu znudzi i znajdzie inny sposób samoexpresji?
        • Gość: łopatologia Re: Jeszcze większe odrodzenie: pojawił się KROOL IP: *.Red-81-34-19.pooles.rima-tde.net 14.09.03, 17:51
          Gość portalu: szpadel napisał(a):

> Gość portalu: immer hoch ! napisał(a):
          >
          > > - debilna odmiana prościucha KRÓLIKA leutnanta!
          >
          > szpadel odpisał: To tylko przejściowe,gdyż tak w rzeczywistości
          > KRÓLIK to jak nieoszlifowany diament,podczas obróbki bardzo trudno wydobyć z
          > niego iskrę życia .
          > Może wypoleruje się z niego świetny reporter wówczas będzie lśnił całym
          > spektrum reporterskiego kunsztu włącznie z bagażem nieodpowiedzialnych postów
          > które przyćmić mogą jego brylantową karierę "reportera singla" wspinającego
          > się do wyższego redakcyjnego stołka.
          > Może mu się w końcu znudzi i znajdzie inny sposób
          samoexpresji?

W najlepszy sposób wyrazi swoją "samoexpresyję", gdy kopnie ten stołek, mając
          petlę na szyi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka