mamamatiego04 23.06.06, 15:24 Witam:) Czy mógłby mi ktoś polecic pielęgniarkę, żeby wynając na noc po operacji?? Do tej pory mieliśmy taką jedną Panią ale ona się przeniosła. Oczywiście w IMID Czekam na propozycje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
natad Re: Pielęgniarka na noc IMID 23.06.06, 15:36 Hey, Wiesz co z tą pielęgniarką, to jest tak, że zależy która akurat będzie na oddziale. My miałyśmy fajną, ale niestety nie pamiętam nazwiska - taka drobna ładna brunetka. To tyle co moge pomóc. Ale wydaje mi się, że one wszystkie już teraz sie starają, więc chyba nie ma większego znaczenia, którą weźmiesz. Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link
mamamatiego04 Re: Pielęgniarka na noc IMID 23.06.06, 15:45 Chyba wiem o którą Ci chodzi, taka opalona, długie ciemne włosy. Jest sympatyczna tyle że ja mam co do niej drobne zastrzeżenia o których wolałabym nie mówic na ogólnym forum. Odpowiedz Link
natad Re: Pielęgniarka na noc IMID 25.06.06, 16:52 Hey, wiem co masz na myśli:))), ale to na pewno nie ta. Ta o której piszesz, według mojej wiedzy, juz w IMiDzie nie pracuje... Natalia Odpowiedz Link
mamanicole Re: Pielęgniarka na noc IMID 26.06.06, 12:28 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13419&w=17782027&a=17835826 Mam nadzieję, że nie masz na myśli tej Pani? Byłaby to wielka strata, jakby jej już nie było. To jedyna w Oddziale Chirurgii w IMiDzie pilęgniarka z powołania. (To moje subiektywne odczucie.) Aga Odpowiedz Link
natad Re: Pielęgniarka na noc IMID 26.06.06, 13:06 Nie, nie ta o której Aga piszesz chyba pracuje. Także bądź spokojna:) Pozdrawiam. Natalia Odpowiedz Link