Gość: miklosz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:42 "tylko ośmiu z 26", czyli prawie jednej trzeciej... masakra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mathieu13006fr Re: Jesus Christ gimnazjalista z Gdańska 03.04.08, 02:24 Gość portalu: miklosz napisał(a): > "tylko ośmiu z 26", czyli prawie jednej trzeciej... masakra Byc moze, a ja im gratuluje ze im sie chcialo i zycze im sukcesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbb Re: Jesus Christ gimnazjalista z Gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 08:39 Najprościej jest krytykować nie oglądając spektaklu...Tacy jesteśmy, niestety. TV i prasa pokazuje tylko to co w szkole jest najgorszego. Dlatego warto pokazywać takich nauczycieli i taką młodzież, której "się chce". Tymczasem spektakl jest naprawdę niezły i jak na amatorów porywający ! Wiem, bo widziałam w niedzielę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miklosz Jesus Christ gimnazjalista z Gdańska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.08, 02:02 hej no ludzie... jeśli chciałem w komentarzu kogoś skrytykować to co najwyżej autora artykułu za niefortunne sformułowanie. Wybieram się jutro na ten spektakl i już nie mogę się doczekać...! Przy okazji mam pytanie - jakieś bilety, rezerwacje? czy po prostu przyjść chwilę wcześniej i walczyć o miejsca?? A co do brakujących "kawałków" to jestem gotów nawet sam je dośpiewać :) Już dawno mi po głowie chodziło, żeby zebrać amatorską grupę i wystawić JCS, więc szczerze młodzieży kibicuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Jesus Christ Superstar IP: 195.116.62.* 04.04.08, 10:51 Fajnie,że pomimo sporych obowiązków w szkole jeszcze im się chciało.Widziałem przedstawienie w kościele św Józefa w Gdyni i powiem tylko jedno: owacje były na stojąco Odpowiedz Link Zgłoś