rafulka 06.01.06, 08:44 Korlewno napisz jak poszedł sikaniec? Rozumiem, że jeszcze nie napisałaś nic, bo jesteś na becie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korlewna Re: Wyszło? 06.01.06, 08:56 Sikaniec...jedna krecha. Normalnie mnie coś trafia. Czekam na betę, ma być po godz.15. Bez sensu...przez tel.nie udzielają informacji, trzeba jechac osobiście. jeszcze pół promyka nadzieji się tli...... Dzięki Rafulko Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Wyszło? 06.01.06, 10:22 Rafulka.....ja przywiozę tyle piwa, zeby się urżnąć ... tylko nie wiem, jak to zrobię, bo w zasadzie nie piję, ale fakt....dam radę Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: Wyszło? 06.01.06, 10:28 E to Ty masz tak jak ja! Lubię wygrywać przetargi na powożenie autem po imprezach z czego baaaardzo cieszy sie mój M. Nie martw sie - damy radę jakiemuś jednemu... hi, hi Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: Wyszło? 06.01.06, 10:33 hehehe...to my ten sam poziom jesteśmy widzę. ja po kazdym weselu, po kazdej imprezie mam zaszczyt byc kierowcą Odpowiedz Link Zgłoś
rafulka Re: Wyszło? 06.01.06, 10:28 A poza tym - nie przesądzaj o sprawie. Zobaczymy o 15-tej. Sikańcom wierzyć nie należy... Odpowiedz Link Zgłoś