Gość: ja IP: *.ip.netia.com.pl 22.04.08, 22:42 hahahahaha o to polski zapał w budowaniu wszystkiego buhahaha widziałem jak w polsce zwykle rondo buduje sie 2-lata a co dopiero stadiony lepiej wybudujcie kurniki buhahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.08, 23:19 A będą bramki? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Baltic Arena bez zamykanego dachu 23.04.08, 00:15 Gość portalu: e napisał(a): > A będą bramki? ********************************* To nieistotne. Grunt, żeby była kaplica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 22.04.08, 23:27 Widziałem wyniki ankiety i praktycznie było tyle samo osób co chciało dachu i nie. Niewielka róznica. W sytuacji gdzie nie ma pieniędzy jest bez sensu budować zamykany dach i inne pierdołki, bo tylko tego chcą kibice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.chello.pl 22.04.08, 23:49 to, ze zyjemy w wyznaiowym kraju, gdzie rozdzial kosciol-panstwo to fikcja, juz wszyscy wiemy. Po co Adamowicz chce na stadionie kaplicę?! Niech zajmie się innymi potrzebnymi inwestycjami przed Euro !!!! Gdzie te boiska dla dzieci i młodzieży ? Co z drogami ? Co z transportem publicznym ? Kościołów mamy już chyba dosyć. Panie Adamowicz, stadion to obiekt sportowy !!! Czy ktoś z internautów zna jakis inny stadion, gdzie jest ulokowane takie kuriozum ??? Nawiasem mówiąc, ja wróżę totalną klapę (jak zwykle), bo z takim nastawieniem i tempem prac jest ona nieuchronna. Oczywiście p. Adamowicz wie co to oznacza ? Wilczy bilet ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.range217-44.btcentralplus.com 23.04.08, 00:48 Czy bedzie to kaplica tylko katolicka. Czy wszyscy kibice to sami katolicy????? Brawo Adamowicz - slugas czarnych. Powinien teraz zmienic nazwe Lechia Gdansk na Czarni Gdansk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nesera Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.chello.pl 23.04.08, 02:05 cały nasz "europejczyk roku" żałosne..... gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/834177.html a swoją drogą dziwię się,że Gdańsk akceptuje takie władze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptys Kaplica a przy okazji... boisko IP: *.cg.shawcable.net 23.04.08, 06:31 Wyglada na to ze, mamy w Gdansku durnia za prezydenta. A ta kaplica gurfa to powinna byc bursztynowa. I zaloze sie ze, bedzie wybudowana przed terminem. Naprawde smutne i rece opadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja adamowicz ma mieszkańców w... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 06:43 ankieta dla głupków a my władza i tak zrobimy swoje, znaczy kaplicę:) co do boiska to sie jeszcze zobaczy Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Kaplica i klepisko 23.04.08, 09:09 Gość portalu: ja napisał(a): > ankieta dla głupków a my władza i tak zrobimy swoje, znaczy kaplicę:) > co do boiska to sie jeszcze zobaczy ****************************** No właśnie: zobaczy się. Najpierw był wielki szum, że stadion ma być wykorzystywany cały rok, a teraz okazuje się, że nie będzie większego zapotrzebowania. Odpowiedz Link Zgłoś
zylioner czy możliwy jest pochówek 23.04.08, 08:17 czy możliwy jest pochówek skoro murawa sie nie rozsuwa i od razu jest kaplica? czy moze jest to refleksja po lekturze pamietnikow Pinocheta, ktoremu brakowalo kaplicy do reedukacji socjalistow uwiezionych na stadionach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.chello.pl 23.04.08, 08:26 Patologia Budynia! Skończmy z tym (nim)! Czas na zebranie podpisów mieszkańców i referendum w sprawie usunięcia tego nieszczęsnego "pomorskiego orła". Budyń! Do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.08, 08:37 kaplica ha ha ha glupota Polakow nie zna granic Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Baltic Arena bez zamykanego dachu 23.04.08, 09:32 Dlaczego w Polsce wszystko musi byc "tanie" i do dupy, za przeproszeniem? Dlaczego zawsze sa pieniadze na rozne "komisje", na "podgrzewane chodniki" dla rezydenta, na "imprezy w knajpach za pieniadze podatnika, itd. Te sumy na "dobre" zycie bonzow sa ex- orbitalne- to sa setki milionow rocznie na pasibrzuchow i nierobow. A na zalatanie dziury na drodze, na mosty na stadiony nie ma. Za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elchujgrande Proponuję na środku IP: *.osd.vectranet.pl 23.04.08, 11:05 Proponuję na środku pie..ąć ambonę, bo też może się przyda. A gdańszczanom gratuluję prezydenta. Jak głosowaliście, tak macie. Adamowicz okazał się zwykłym obciągaczem. Moje kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Proponuję na środku 23.04.08, 14:32 Gość portalu: elchujgrande napisał(a): > Proponuję na środku pie..ąć ambonę, bo też może się przyda. *********************************** Jednej może nie starczyć, kazania będą prawić: Głodź, Jankowski i Adamowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trinnie zapomniałeś tam siebie dopisać kretynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 15:42 bo od kilku lat kazania wyłącznie ty prawisz na wszystkich mozliwych forach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juhas Re: zapomniałeś tam siebie dopisać kretynie IP: *.chello.pl 23.04.08, 18:33 Trinnie czy jak tam sie teraz nazwałeś, nie zapomnij wylizać Budyniowi rowka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gdańszczanin Re: zapomniałeś tam siebie dopisać kretynie IP: *.nice.hnet.pl 23.04.08, 20:00 Narazie ty to robisz ośle o 100 nickach Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: zapomniałeś tam siebie dopisać kretynie 23.04.08, 22:13 Gość portalu: trinnie napisał(a): > bo od kilku lat kazania wyłącznie ty prawisz na wszystkich mozliwych > forach ******************************* I prawie zawsze wychodzi na moje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasu Ksiądz na stadionie ! IP: *.171.110.226.crowley.pl 23.04.08, 11:11 Tylko, uchowaj Boże, żadnego etatu ( np. 5000 zł ) dla księdza na stadionie . Może przejść się z tacą w przerwie meczu . Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie stadionów nie bedzie, beda kaplice 23.04.08, 11:20 nie bedzie autostrad, beda szlaki pielgrzymkowe, nie bedzie szybkiej kolei, bedzie kolejny pociag papieski, nie bedzie dworca centralnego, bedzie swiatynia opatrznosci, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI-polit Prezydent kpi sobie z internautów! IP: *.chello.pl 23.04.08, 11:27 Zignorowanie wyników ankiety dowodzi o manipulowaniu opinią publiczną i psuciu zakładanej wielofunkcyjnej użytkowej wizji stadionu uniezależnionego od warunków atmosferycznych. To ma być stadion na miarę XXI i XXII wieku!Prezydent Paweł Adamowicz staje się tym samym niewiarygodny i odczuje to z pewnością w kolejnych wyborach samorządowych. Mego poparcia już nie dostanie! Odpowiedz Link Zgłoś
jarsza Nich nie biją piany tylko budują! 23.04.08, 13:19 bo narazie to wiekie g. tam jest a jak sie zorientuja ze teren jest podmokly (jezioro ponoc tam bylo tak mowi moj dziadek ale ma 90 lat wiec nie wiem czy mu moge wierzyc:)) to dopiero beda mieli problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Nich nie biją piany tylko budują! IP: *.nrth.cable.ntl.com 23.04.08, 13:57 Ja jestem praktykujacym katolikiem ale ta decyzja to totalna glupota i tylko zwiekszy niechec ludzi do kosciola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu co ty nie powiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:09 Że teren jest podmokły to nawet dzieci wiedzą, więc w projekcie wszystko będzie uwzglednione (potrzebne palowanie terenu oraz jego odwodnienie). Powiedz dziadzi, że Ameryki nie odkrył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drake Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 14:11 No nie mogę, to chyba jakiś żart jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Po co Euro w ogóle? Budujmy kościoły! IP: *.icpnet.pl 23.04.08, 14:15 Płaćmy na kler, zwalniajmy ich z podatków, dajmy im majątek Żydów, ewangelików, wywłaszczonej przez komunę burżuazji i szlachty. Wszak oni tak pięknie trzymają nas w ciemnocie i zabobonach nazywając to tradycją i wiarą. Odpowiedz Link Zgłoś
misioled Baltic Arena bez zamykanego dachu 23.04.08, 15:13 Kaplica?? Zamiast krytego dachu i wysuwanej murawy? to jakieś kpiny, czy omamy, że ludzie wszelkich narodowości i wyznań będą jechali na euro żeby sie żenić? To może od razu darujmy sobie z euro 2012 bo będzie wstyd na cała Europe o której będą śpiewali jeszcze przez wiele wiele lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Baltic Arena bez zamykanego dachu IP: *.chello.pl 23.04.08, 18:40 No cóż powtórzę jeszcze raz "A nie mówiłem". Jeszcze szmat czasu, wiele rzeczy morze ulec cięciom. Gdański stadion ma szansę być ewenementem na skalę światową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Za dachem Protestujmy, dach to koncerty, imprezy IP: 194.106.193.* 23.04.08, 21:21 Nie dajmy się spychać w gó..ane projekty!!!!!! Adamowicz miej odwagę i tak jak nikt nie wierzył w Kielce zrób porządną inwestycję, JESTEŚMY 38 MLN NARODEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yans prawdopodobnie ten stadion zaliczy podczas EURO IP: *.chello.pl 23.04.08, 21:43 dwa lub trzy mecze ... dociera to do Was? Wyrzeczenie finansowe jest kolosalne dla naszego miasta, realizacja wątpliwa, stadion buduje się na terenach co najmniej podmokłych a specjaliści już podnoszą koszta realizacji do 1 mld złotych ... będzie wstyd i dużo problemów A Pan prezydent Adamowicz coraz dziwaczniej się uśmiecha i daje głowę, że się powiedzie - trzymam Pana za głowę Panie ADAMOWICZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś