agusja 01.05.08, 23:56 gdzie w Trojmiescie jest sklep pumy albo jakis w ktorym mozna kupic oldschoolowe dresy?dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysiek1042 Re: gdzie sklep Puma 06.05.08, 08:45 jedyny sklep Pumy w Trójmieście znajduje się w Gdyni,na ulicy Świętojańskiej. A czy będą tam oldschoolowe dresy? Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tunczyczekk Re: gdzie sklep Puma 06.05.08, 19:24 Moze jedyny W GDYNI a nie w Trojmiescie. W Gdańsku w GB i w Carrefour'ze na Morenie napewno, ale nie wiem o jakie konkretnie dresy Ci chodzi, wiec nie mam pewnosci czy je dostaniesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: gdzie sklep Puma IP: *.lucent.com 06.05.08, 11:39 Pumy mozesz kupić w kompleksie Auchan w Gdańsku (miedzy Auchan a Avansem) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie sklep Puma IP: *.chello.pl 06.05.08, 19:53 sklep Pumy jest też w "fashion outlet" w Gdańsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: gdzie sklep Puma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 13:41 na swietojanskiej juz dawno nie ma i w ch Morena takze.Sklepy zlikwidowali Odpowiedz Link Zgłoś