placebo99 Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistowski 05.05.08, 09:23 Omijać to dno szerokim kołem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bicz na idiotów Re: Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistows IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 09:28 jak będziesz omijał kołem, to wrócisz do punktu wyjścia, inteligencie szpagatowy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistows IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.08, 11:14 Policz dokładnie: max 4 było z Elbląga, tak samo rasistowska jest dąbrowa i wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doktor Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.artikel10a.at 05.05.08, 09:24 Za głupotę się płaci. A głupotą jest być lekarzem i mieszkać w tym chorym kraju a do tego mieć jeszcze ciemny kolor skóry. Mam nadzieję, że doktor wyciągnie wnioski z tej lekcji i wyjedzie a tubylców niech leczą znachorzy. Pozdrowienia z normalnego świata Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Niech ktoś powi, że to nie rasizm 05.05.08, 09:25 Czarnego wyrzucono z boiska bo zareagował na wyzwiska z trybyn. Drugiego niemal nie zatłuczono na ulicy. Czego jeszcze trzeba by nazwać rzecz po imieniu? Egzekucji ulicznych przy biernym zachowaniu służb porządkowych? Hańba !!!! za którą odpowiada państwo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokon Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 09:34 Zacznijmy zazywac zeczy po imieniu, nie zadne pseudokibice tylko BANDZIORY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre dolnik Policja powinna móc bez konsekwencji strzelać IP: *.adsl.alicedsl.de 05.05.08, 09:37 z ostrej amunicji do agresywnych kiboli, faszystów, dresów i antyglobalistów. Jak w Stanach: w sytuacji zagrożenia policjant ma prawo zastrzelić męta na miejscu i włos mu za to z głowy nie spadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taylor Re: Policja powinna móc bez konsekwencji strzelać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:53 w amerykańskiej policji nie pracują tacy "specjaliści" jak w naszej Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Kibole skopali lekarza, bo jest czarny 05.05.08, 09:37 Polscy więźniowie nienawiści .Hańba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Nie mam słów!!! IP: *.nfb.pl 05.05.08, 09:41 To straszne. I to w państwie którego obywatele roszczą pretensje do tego że są tolerancyjni.Czym różnią sie od nazistów? Dla kiboli powinna zostać reaktywowana kara publicznej chłosty na centralnym placu miasta pod pręgierzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antek Polski kibic to bydlo, do wora i do jeziora smieci IP: 195.124.114.* 05.05.08, 09:44 Polski kibic to bydlo, do wora i do jeziora smieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbc1 Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.crowley.pl 05.05.08, 09:44 Mam kilku czarnoskórych przyjaciół i cenię ich dużo bardziej niż białoskórych, zakompleksionych, pijanych kiboli. Skazać ich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanys do Macieja Sandeckiego IP: 62.29.136.* 05.05.08, 09:54 Panie Macieju!! Pisanie w komentarzu, że byli to kibole z Warszawy i Śląska to jakaś kpina. Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie. Te miasto wchodzi tylko w skład WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO!!! Dzięki panu, w Polsce będą teraz pluć, że znów Ci cholerni Ślązacy-faszyści pobili czarnoskórego. Wypraszam sobie takie wypisywanie bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblążanka Re: do Macieja Sandeckiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:10 nie, nie, my wiemy, że to sosnowieckie bydło z bydłem warszawskim i niestety naszym lokalnym zrobiło - na nieszczęście tylko dwóm bydlakom postawiono zarzuty, dziennikarze ogólnopolskiej 'wybiurczej' mogliby się zainteresować dlaczego tylko dwóm, skoro aresztowano sześciu?! i co na to prezydent oraz władze klubu?? jeśli się ich nie przyciśnie, to zamiotą kolejną sprawę pod dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polkainaczej Re: do Macieja Sandeckiego IP: 78.149.14.* 05.05.08, 10:31 czy tu region ma znaczenie? Od Baltyku po Tatry, od Odry po Bug - to samo, chyba ze sie myle. Czy jest jakis kulturalny i cywilizowany region/wojewodztwo w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.autocom.pl 05.05.08, 09:58 Wyć się chce do księżyca jak się czyta o takiej bezmyślnej niczym nieuzasadnionej nienawiści. Panie Doktorze, powrotu do zdrowia, proszę przyjąć wyrazy żalu od zdecydowanej WIĘKSZOŚCI Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mo Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.chelmnet.pl 05.05.08, 10:07 ELBLĄŻANIE ZAWSZE BYLI RASISTAMI to powszechnie znana rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elblążanin Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:13 no, podobnie jak polacy-katolicy - w niedzielę do kościoła a w tygodniu w mordę żyda i czarnego.. tak nam właśnie wyrosło pokolenie JP2, które odpowiedzialne jest za środowy akt bandytyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: 194.221.81.* 05.05.08, 10:13 to ze pobili to wina michnikowszczyzny i gazety wyborczej. to ona pierwsza zaczela szczuc spolecz\enstwo na lekarzy. efekty dopiero beda widoczne . Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny 25.05.08, 05:13 Nie piernicz - szczuć zaczęli Kaczyńscy, a jak GW o tym napisała, to się zapluli z nienawiści do GW, że ktoś śmiał to opisać. Ty postępujesz w podobnie pisuarowym stylu. Chyba nie sądzisz, że ktoś da się na to nabrać, tłumoku. Gość portalu: emigrant napisał(a): > to ze pobili to wina michnikowszczyzny i gazety wyborczej. to ona pierwsza > zaczela szczuc spolecz\enstwo na lekarzy. efekty dopiero beda widoczne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:14 a kto dopuszcza do funkcjonowania w dobrym zdrowiu tych pseudokibicowskich bojówek? Pobili czarnego - wielka afera, ale takie napady to normalka w miastach gdzie te grupy funkcjonują - nie ma czarnego po ręką to biorą się za kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gr Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.cable.ubr02.pert.blueyonder.co.uk 05.05.08, 10:20 Wstyd mi...za pseudo rodaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak-ateista je_bane pokolenie JP2... strzelać do nich! IP: 87.105.164.* 05.05.08, 10:24 bo im juz nic nie pomoze jak ktos jest zdolny do czegos takiego, to dla mnie nie jest czlowiekiem zupelnie spokojnie mozna go utylizowac, scierwo spalic i rozsypac na polu, moze cos wyrosnie bedzie pozytek jakis z takiej mendy ludzkiej Polak-ateista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dół z wapnem Re: je_bane pokolenie JP2... strzelać do nich! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:28 amen bracie! Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Przyjeżdża "śmietanka" dziennikarzy do USA 25.05.08, 05:40 - piszŁę "śmietanka", bo towarzyszyli Buzkowi, więc nie byle pisarzyny. Hotel, wysypują się z autokaru, bniektórzy w d. pijani, czekają na tragarzy z takimi komentarzami "No, niech no weźmie jakiś Murzynek (sic!) - za 25 centów poniesie". Pytam, dlaczego "Murzynek" i słyszę odpowiedź: "Bo przecież tylko Murzyni mogą to nosić w zębach za 25 centów!" "Na pewno nie tylko - odpowiadam zimno - a za 25 centów to on się panu każe pocałować w dupę. "A cóś ty taki mundry? - Mundrala się znalazł!" Ponieśli sobie sami, pomstując pod nosem. Praca qw instytucji rządowej o międzynarodowym profilu. Jeden z moich kolegów, który wszystkim szefom kłania się w pas, mija murzyńskie sprzątaczki, odwracając od nich wzrok i mrucząc "Nawet się czarna k. nie ukłoni. Inny znów kolega po pierwszej wizycie u lekarza "Murzyna mi przydzielili! Co to za lekarz - czarna małpa! Jeszcze mnie ubrudzi!" "Zmień lekarza" - mówię. "Co ty, powiedzą, że rasista." "I co, nie będą mieli racji?" "Ja, rasista?! Ja mam nawet czarnego lekarza!" Ot, obłęd. Nie twierdzę, że wszyscy Polacy są tacy, ale tak już jest, że te negatywy rzucają się w oczy i robią nam złą opinięZacha do tego klimat stworzony przez Kościół katolicki (jak Polak, to tylko katolik) oraz niedawne władze, które lubiły dzielić społeczeństwo na genetycznych patriotów i "polskojęzycznych", które szczuły na siebie całe środowiska, organizowały nagonki na inteligencję, lekarzy, naukowców, jurystów i kto im się tam nawinął pod rękę, na kim chcieli sobie odbić własną nieudolność. Dra G skazali już przed procesem i uznali za mordercę, co ogłosili wszem wobec, a potem dziwili się, że podnoszą się głosy w jego obronie. Wybitnych dyplomatów określili mianem zdrajców; O niechętnym im społeczeństwie mówili pogardliwie, że stoi tam, gdzie kiedyś ZOMO, aż w końcu społeczeństwo odrzuciło ich w ostatnich wyborach - i to jest dla mnie miarą rzeczywistej wartości Polaków jako ogółu niepodatnego na tanie nazistowskie chwyty polityczne. Ta znakomita większość Polaków, która głosowała przeciw temu klimatowi rozbijania narodu i przyzwalania na przemoc to dla mnie właśnie Polska, a margines społeczny - to tylko margines świadom tego, że cały czas przegrywa i tym bardziej rozwścieczony własną bezsilnością i... marginalizowaniem. Jestem święcie przekonany, że spośród tych bijących niejednego można zrehabilitować i przywrcić do normalnego życia w społeczeństwie, ale to żmudne zadanie na całe lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pemek [...] IP: *.chello.pl 05.05.08, 10:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-g Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:41 akurat tam w parku jest wiata przeznaczona do rozniecania ognisk właśnie. faktem jest natomiast, że w parku tym ani za dnia, ani tym bardziej wieczorem, policjanta czy hehe-strażnika miejskiego nie uświadczysz, strażnicy miejscy są od lizania prezydentowi w ratuszu i ścigania babulek handlujących pietruszką na rynku, a bydło robi w miejscach rekreacji co chce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrecekrzepki Re: nikogo nie obchodzą poglądy takich... IP: 195.205.221.* 05.05.08, 10:41 A Tobie jest malo Adolfa Hitlera, Jakub Szeli, Stalina albo Josefa Fritzla? Czlowiek o kazdym kolorze skory moze byc tak samo zly albo dobry. Niestety inne myslenie to tylko rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciak Winni są też dziennikarze ! IP: *.ksknet.pl 05.05.08, 10:44 To nie są żadni - kibice, - kibole, - pseudokibic3 i tp, lecz BANDYCI !!! i tak należy o nich pisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i.tak Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 10:48 Pan Bóg nas kocha, bośmy katolicy, a do tego królewski szczep piastowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monaduss Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:50 Co za wstyd... Brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Reaktywować Berezę Kartuską!! IP: *.infoglob.com.pl 05.05.08, 10:50 Im szybciej tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lajkonik Zdelaegalizować Legię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:51 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata PO im krzywdy nie zrobi, zmniejszy kary IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 05.05.08, 10:52 i PO krzyku Odpowiedz Link Zgłoś
peryklejtos Re: PO im krzywdy nie zrobi, zmniejszy kary 05.05.08, 12:10 na lekarza dla ciebie już jest za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katerina Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:08 Nastoletni kibice?.... śmieszne, że aż żal d... ściska! Młódź winna uprawiać sport, a nie samogwałt! Odpowiedz Link Zgłoś