Dodaj do ulubionych

Kibole skopali lekarza, bo jest czarny

• placebo99 Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistowski 05.05.08, 09:23
      Omijać to dno szerokim kołem.
      • Gość: bicz na idiotów Re: Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistows IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 09:28
        jak będziesz omijał kołem, to wrócisz do punktu wyjścia, inteligencie szpagatowy..
      • Gość: :-) Re: Nie wiedziałem, że Elbląg jest taki rasistows IP: *.elblag.dialog.net.pl 05.05.08, 11:14
        Policz dokładnie: max 4 było z Elbląga, tak samo rasistowska jest dąbrowa i wawa
    • Gość: doktor Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.artikel10a.at 05.05.08, 09:24
      Za głupotę się płaci. A głupotą jest być lekarzem i mieszkać w tym chorym kraju
      a do tego mieć jeszcze ciemny kolor skóry. Mam nadzieję, że doktor wyciągnie
      wnioski z tej lekcji i wyjedzie a tubylców niech leczą znachorzy. Pozdrowienia z
      normalnego świata
    • ksks3 Niech ktoś powi, że to nie rasizm 05.05.08, 09:25
      Czarnego wyrzucono z boiska bo zareagował na wyzwiska z trybyn.
      Drugiego niemal nie zatłuczono na ulicy. Czego jeszcze trzeba by
      nazwać rzecz po imieniu? Egzekucji ulicznych przy biernym
      zachowaniu służb porządkowych?
      Hańba !!!! za którą odpowiada państwo !
    • Gość: kokon Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 09:34
      Zacznijmy zazywac zeczy po imieniu, nie zadne pseudokibice tylko
      BANDZIORY.
    • czwarty.wymiar Przygłupy i bandyci [bt.] 05.05.08, 09:35
    • Gość: pierre dolnik Policja powinna móc bez konsekwencji strzelać IP: *.adsl.alicedsl.de 05.05.08, 09:37
      z ostrej amunicji do agresywnych kiboli, faszystów, dresów i antyglobalistów. Jak w Stanach: w sytuacji zagrożenia policjant ma prawo zastrzelić męta na miejscu i włos mu za to z głowy nie spadnie.
      • Gość: taylor Re: Policja powinna móc bez konsekwencji strzelać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:53
        w amerykańskiej policji nie pracują tacy "specjaliści" jak w naszej
    • joanna2909 Kibole skopali lekarza, bo jest czarny 05.05.08, 09:37
      Polscy więźniowie nienawiści .Hańba
    • Gość: kibic Nie mam słów!!! IP: *.nfb.pl 05.05.08, 09:41
      To straszne. I to w państwie którego obywatele roszczą pretensje do tego że są
      tolerancyjni.Czym różnią sie od nazistów? Dla kiboli powinna zostać reaktywowana
      kara publicznej chłosty na centralnym placu miasta pod pręgierzem.
      • Gość: Antek Polski kibic to bydlo, do wora i do jeziora smieci IP: 195.124.114.* 05.05.08, 09:44
        Polski kibic to bydlo, do wora i do jeziora smieci
    • Gość: bbc1 Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.crowley.pl 05.05.08, 09:44
      Mam kilku czarnoskórych przyjaciół i cenię ich dużo bardziej niż
      białoskórych, zakompleksionych, pijanych kiboli. Skazać ich!
    • Gość: Hanys do Macieja Sandeckiego IP: 62.29.136.* 05.05.08, 09:54
      Panie Macieju!! Pisanie w komentarzu, że byli to kibole z Warszawy i
      Śląska to jakaś kpina. Dąbrowa Górnicza to nie Śląsk tylko Zagłębie.
      Te miasto wchodzi tylko w skład WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO!!! Dzięki
      panu, w Polsce będą teraz pluć, że znów Ci cholerni Ślązacy-faszyści
      pobili czarnoskórego. Wypraszam sobie takie wypisywanie bzdur.
      • Gość: elblążanka Re: do Macieja Sandeckiego IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:10
        nie, nie, my wiemy, że to sosnowieckie bydło z bydłem warszawskim i niestety
        naszym lokalnym zrobiło - na nieszczęście tylko dwóm bydlakom postawiono
        zarzuty, dziennikarze ogólnopolskiej 'wybiurczej' mogliby się zainteresować
        dlaczego tylko dwóm, skoro aresztowano sześciu?! i co na to prezydent oraz
        władze klubu?? jeśli się ich nie przyciśnie, to zamiotą kolejną sprawę pod dywan.
      • Gość: polkainaczej Re: do Macieja Sandeckiego IP: 78.149.14.* 05.05.08, 10:31
        czy tu region ma znaczenie? Od Baltyku po Tatry, od Odry po Bug - to
        samo, chyba ze sie myle. Czy jest jakis kulturalny i cywilizowany
        region/wojewodztwo w Polsce?
    • Gość: andrzej Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.autocom.pl 05.05.08, 09:58
      Wyć się chce do księżyca jak się czyta o takiej bezmyślnej niczym
      nieuzasadnionej nienawiści. Panie Doktorze, powrotu do zdrowia,
      proszę przyjąć wyrazy żalu od zdecydowanej WIĘKSZOŚCI Polaków!
    • Gość: mo Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.chelmnet.pl 05.05.08, 10:07
      ELBLĄŻANIE ZAWSZE BYLI RASISTAMI to powszechnie znana rzecz.
      • Gość: elblążanin Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:13
        no, podobnie jak polacy-katolicy - w niedzielę do kościoła a w tygodniu w mordę
        żyda i czarnego.. tak nam właśnie wyrosło pokolenie JP2, które odpowiedzialne
        jest za środowy akt bandytyzmu.
    • Gość: emigrant Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: 194.221.81.* 05.05.08, 10:13
      to ze pobili to wina michnikowszczyzny i gazety wyborczej. to ona pierwsza
      zaczela szczuc spolecz\enstwo na lekarzy. efekty dopiero beda widoczne .
      • mark.parker Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny 25.05.08, 05:13
        Nie piernicz - szczuć zaczęli Kaczyńscy, a jak GW o tym napisała, to się zapluli
        z nienawiści do GW, że ktoś śmiał to opisać. Ty postępujesz w podobnie
        pisuarowym stylu. Chyba nie sądzisz, że ktoś da się na to nabrać, tłumoku.

Gość portalu: emigrant napisał(a):

> to ze pobili to wina michnikowszczyzny i gazety wyborczej. to ona pierwsza
        > zaczela szczuc spolecz\enstwo na lekarzy. efekty dopiero beda widoczne .
    • Gość: m Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:14
      a kto dopuszcza do funkcjonowania w dobrym zdrowiu tych
      pseudokibicowskich bojówek?
      Pobili czarnego - wielka afera, ale takie napady to normalka w
      miastach gdzie te grupy funkcjonują - nie ma czarnego po ręką to
      biorą się za kogokolwiek.
    • Gość: gr Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.cable.ubr02.pert.blueyonder.co.uk 05.05.08, 10:20
      Wstyd mi...za pseudo rodaków
    • Gość: polak-ateista je_bane pokolenie JP2... strzelać do nich! IP: 87.105.164.* 05.05.08, 10:24
      bo im juz nic nie pomoze

jak ktos jest zdolny do czegos takiego, to dla mnie nie jest
      czlowiekiem

zupelnie spokojnie mozna go utylizowac, scierwo spalic i rozsypac
      na polu, moze cos wyrosnie

bedzie pozytek jakis z takiej mendy ludzkiej

Polak-ateista
      • Gość: dół z wapnem Re: je_bane pokolenie JP2... strzelać do nich! IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:28
        amen bracie!
        • mark.parker Przyjeżdża "śmietanka" dziennikarzy do USA 25.05.08, 05:40
          - piszŁę "śmietanka", bo towarzyszyli Buzkowi, więc nie byle pisarzyny. Hotel,
          wysypują się z autokaru, bniektórzy w d. pijani, czekają na tragarzy z takimi
          komentarzami "No, niech no weźmie jakiś Murzynek (sic!) - za 25 centów
          poniesie". Pytam, dlaczego "Murzynek" i słyszę odpowiedź: "Bo przecież tylko
          Murzyni mogą to nosić w zębach za 25 centów!" "Na pewno nie tylko - odpowiadam
          zimno - a za 25 centów to on się panu każe pocałować w dupę. "A cóś ty taki
          mundry? - Mundrala się znalazł!" Ponieśli sobie sami, pomstując pod nosem.
          Praca qw instytucji rządowej o międzynarodowym profilu. Jeden z moich kolegów,
          który wszystkim szefom kłania się w pas, mija murzyńskie sprzątaczki, odwracając
          od nich wzrok i mrucząc "Nawet się czarna k. nie ukłoni. Inny znów kolega po
          pierwszej wizycie u lekarza "Murzyna mi przydzielili! Co to za lekarz - czarna
          małpa! Jeszcze mnie ubrudzi!" "Zmień lekarza" - mówię. "Co ty, powiedzą, że
          rasista." "I co, nie będą mieli racji?" "Ja, rasista?! Ja mam nawet czarnego
          lekarza!" Ot, obłęd. Nie twierdzę, że wszyscy Polacy są tacy, ale tak już jest,
          że te negatywy rzucają się w oczy i robią nam złą opinięZacha do tego klimat
          stworzony przez Kościół katolicki (jak Polak, to tylko katolik) oraz niedawne
          władze, które lubiły dzielić społeczeństwo na genetycznych patriotów i
          "polskojęzycznych", które szczuły na siebie całe środowiska, organizowały
          nagonki na inteligencję, lekarzy, naukowców, jurystów i kto im się tam nawinął
          pod rękę, na kim chcieli sobie odbić własną nieudolność. Dra G skazali już przed
          procesem i uznali za mordercę, co ogłosili wszem wobec, a potem dziwili się, że
          podnoszą się głosy w jego obronie. Wybitnych dyplomatów określili mianem
          zdrajców; O niechętnym im społeczeństwie mówili pogardliwie, że stoi tam, gdzie
          kiedyś ZOMO, aż w końcu społeczeństwo odrzuciło ich w ostatnich wyborach - i to
          jest dla mnie miarą rzeczywistej wartości Polaków jako ogółu niepodatnego na
          tanie nazistowskie chwyty polityczne. Ta znakomita większość Polaków, która
          głosowała przeciw temu klimatowi rozbijania narodu i przyzwalania na przemoc to
          dla mnie właśnie Polska, a margines społeczny - to tylko margines świadom tego,
          że cały czas przegrywa i tym bardziej rozwścieczony własną bezsilnością i...
          marginalizowaniem. Jestem święcie przekonany, że spośród tych bijących
          niejednego można zrehabilitować i przywrcić do normalnego życia w
          społeczeństwie, ale to żmudne zadanie na całe lata.
    • Gość: pemek [...] IP: *.chello.pl 05.05.08, 10:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: e-g Re: Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.05.08, 10:41
        akurat tam w parku jest wiata przeznaczona do rozniecania ognisk właśnie. faktem
        jest natomiast, że w parku tym ani za dnia, ani tym bardziej wieczorem,
        policjanta czy hehe-strażnika miejskiego nie uświadczysz, strażnicy miejscy są
        od lizania prezydentowi w ratuszu i ścigania babulek handlujących pietruszką na
        rynku, a bydło robi w miejscach rekreacji co chce!
    • Gość: Wrecekrzepki Re: nikogo nie obchodzą poglądy takich... IP: 195.205.221.* 05.05.08, 10:41
      A Tobie jest malo Adolfa Hitlera, Jakub Szeli, Stalina albo Josefa Fritzla?
      Czlowiek o kazdym kolorze skory moze byc tak samo zly albo dobry. Niestety inne
      myslenie to tylko rasizm.
    • Gość: Guciak Winni są też dziennikarze ! IP: *.ksknet.pl 05.05.08, 10:44
      To nie są żadni
      - kibice,
      - kibole,
      - pseudokibic3
      i tp,
      lecz

BANDYCI !!!

i tak należy o nich pisać !
    • Gość: i.tak Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 10:48
      Pan Bóg nas kocha, bośmy katolicy, a do tego królewski szczep piastowy.
    • Gość: monaduss Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:50
      Co za wstyd... Brak mi słów.
    • Gość: antek Reaktywować Berezę Kartuską!! IP: *.infoglob.com.pl 05.05.08, 10:50
      Im szybciej tym lepiej...
    • Gość: lajkonik Zdelaegalizować Legię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 10:51
      j.w.
    • Gość: agata PO im krzywdy nie zrobi, zmniejszy kary IP: *.105.192.213.cable.satra.pl 05.05.08, 10:52
      i PO krzyku
      • peryklejtos Re: PO im krzywdy nie zrobi, zmniejszy kary 05.05.08, 12:10
        na lekarza dla ciebie już jest za późno...
    • Gość: Katerina Kibole skopali lekarza, bo jest czarny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 11:08
      Nastoletni kibice?.... śmieszne, że aż żal d... ściska! Młódź winna uprawiać sport, a nie samogwałt!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka