Gość: ms IP: 195.245.226.* 10.07.08, 21:48 A ja bym chciał w końcu bez korków przejechać przez Sopot. Sopot to komunikacyjny wrzód na d.... Trójmiasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maruda.r Re: Najpierw tunel, teraz hotel 11.07.08, 02:08 Gość portalu: ms napisał(a): > A ja bym chciał w końcu bez korków przejechać przez Sopot. > Sopot to komunikacyjny wrzód na d.... Trójmiasta ********************************* Bez szans. Tunel ułatwił spacer Monciakiem, ale utrudnił przechodzenie przez Grunwaldzką i Powstańców oraz skomplikował parkowanie w okolicach tunelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan z sopotu Najpierw tunel, teraz hotel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 08:38 mieszkancy beda chodzic jak w labiryncie myszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: guest Najpierw tunel, teraz hotel IP: *.centertel.pl 11.07.08, 11:57 Drożyzna,zatkane ulice,za niski tunel,zero fajerwerków- to dopiero stolica rozrywki.Trzeba było wyjść nocą i obejrzeć np. "huczne" obchody sobótki- istna żałoba,gdzie te czasy ,gdy plaże były pełne ognisk,świateł i gwaru.Teraz w Sopocie jest jak w grobowcu,niestety,aż nie chce się tu mieszkać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber Re: Najpierw tunel, teraz hotel IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 11.07.08, 19:03 Gość portalu: ms napisał(a): > A ja bym chciał w końcu bez korków przejechać przez Sopot. =================================== Nie da rady,... bo jak bogaci jedzą, piją, lulki palą to i korki powstają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptak Re: hotelowe jacuzjii w przestarzałej technologii IP: *.centertel.pl 11.07.08, 19:07 Z jacuzji w warszawskim Hiltonie śmieje sie cała europa teraz czas na trójmiasto. A jak tak samo robia statki to lepiej niech padną wstydu oszczędzą hańba Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Najpierw tunel, teraz hotel 15.07.08, 01:11 'Noc w standardowym pokoju kosztuje od 99 do 199 euro, a w najdroższym apartamencie na Club Floor - 720 euro' 300 zł w Sheratonie? :O Noc w łódzkim Ibisie kosztuje 235 zł. Odpowiedz Link Zgłoś