iwa.ja 11.01.02, 23:18 Napiszcie mi słowo na niedzielę, błagam. Już mam dosyć! Ile się można uczyć na czas?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elve Re: Już nie mogę! 11.01.02, 23:30 iwa.ja napisał(a): > Napiszcie mi słowo na niedzielę, błagam. Już mam dosyć! Ile się można uczyć na > czas?! "słowo na niedzielę". :))))))) pzdr elve Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Już nie mogę! 11.01.02, 23:40 Bardzo dzienks. Rozbawilam się do bólu!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach Re: Już nie mogę! IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 11.01.02, 23:57 jestes jeszcze? zapraszam do podpisania listy obecnosci..zaraz zobaczysz gdzie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: Już nie mogę! 14.01.02, 12:58 iwa.ja napisał(a): > Napiszcie mi słowo na niedzielę, błagam. Już mam dosyć! Ile się można uczyć na > czas?! Szkoda, ze nie przeczytalam tego przed niedziela, bo napisalabym Ci jakies slowo ludzkie. Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie!!!!!! :-))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: Już nie mogę! IP: 213.17.197.* 14.01.02, 13:59 kasia_57 napisał(a): > iwa.ja napisał(a): > > > Napiszcie mi słowo na niedzielę, błagam. Już mam dosyć! Ile się można uczy > ć na > > czas?! > > Szkoda, ze nie przeczytalam tego przed niedziela, bo napisalabym Ci jakies slow > o > ludzkie. > Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie!!!!!! :-))))))))) > pragne przytomnie zauwazyc ze w poniedzialek rowniez mozesz napisac slowo na niedziele tyle ze przyszla:) co niniejszym czynie: slowo na niedziele przyszla (ta 20 stycznia) Odpowiedz Link Zgłoś