wybolki Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 16:39 Jak widac w Polsce można być kapusiem i jednocześnie można byc na piedestale. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Re: Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 16:49 Podpisujący się ,,wybolki" zapomniał że Kryże był w rządzie Kaczyń- skiego wiceministrem sprawiedliwości, a za komuny wsadzał do więzie- nia naszych ludzi z opozycji, z Solidarnośći. I czego teraz drze japę J. Kaczyński? Czemu PiS-aki o tym wstydzą się mowić? A jeszcze innych można by wymieniać, którzy się wysługiwali komunie, byli PZPR-owcami, nawet ten J. Nowak, co teraz stał się ideologiem Radia Maryja. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 17:01 omidas napisał: > Podpisujący się ,,wybolki" zapomniał że Kryże był w rządzie Kaczyń- > skiego wiceministrem sprawiedliwości, a za komuny wsadzał do więzie- > nia naszych ludzi z opozycji, z Solidarnośći. I czego teraz drze japę > J. Kaczyński? Czemu PiS-aki o tym wstydzą się mowić? A jeszcze innych > można by wymieniać, którzy się wysługiwali komunie, byli PZPR- owcami, > nawet ten J. Nowak, co teraz stał się ideologiem Radia Maryja. To nie zmienia faktu że historycy IPN nie mylili się w sprawie BOLKA, a Niesiołowski (obecny gołąbek pokoju) zachował sie tak sie zachował. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 21:13 Odrazu widać ,że swoją wiedze czerpiesz z gazet. W dodatku wybierasz tylko te hipotezy które Cię interesują i nazywasz je faktami bo tak CI wygodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 08.12.08, 00:00 von.g napisał: > Odrazu widać ,że swoją wiedze czerpiesz z gazet. W dodatku wybierasz tylko te > hipotezy które Cię interesują i nazywasz je faktami bo tak CI wygodnie. NIE siedze na schodach do sejmu i obserwuję... A co powiedza pieski szczekajace na IPN na argumenty dowody? Odpowiedz Link Zgłoś
mockturtle a kimże ty jesteś? 07.12.08, 16:49 Bo, przypuszczam, nie jesteś na piedestale, bo zwykle szczekające pieski tam się nie dostają? Pewnie jesteś mocny tylko w gębie, jak twój idol Jareczek Kaczyński, mistrz kamuflarzu - spędził komunę pod pierzynką u mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: a kimże ty jesteś? 07.12.08, 17:07 mockturtle napisał: > Bo, przypuszczam, nie jesteś na piedestale, bo zwykle szczekające > pieski tam się nie dostają? Pewnie jesteś mocny tylko w gębie, jak > twój idol Jareczek Kaczyński, mistrz kamuflarzu - spędził komunę pod > pierzynką u mamusi. Nie interesuje mnie polityka PO PIS SLD I PSl. Interesuje mnie PRAWDA. Historycy IPN w znanej ksiażce przedstawili teze że Wałesa to TW Bolek, posrednio potwierdził to SBek który go werbował. I co sie wydażyło: - "szczekające pieski" nie przytoczyły żadnych argumentów historycznych dowodów zeznań świadków. Tylko opluwanie medialne "karłów moralnych" z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
von.g Re: a kimże ty jesteś? 07.12.08, 21:14 Coś Ci się pomyliło :) W tej znanej książce jest napisane ,że ten SBek nie żyje :) Ale niedawno go znaleźli i stwierdził ,że Wałęsa nie sypał :) Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: a kimże ty jesteś? 08.12.08, 00:10 von.g napisał: > Coś Ci się pomyliło :) W tej znanej książce jest napisane ,że ten SBek nie żyje NA PODSTAWIE LUSTRATORÓW KTÓRZY OCZYSZCZALI WAŁESE. PYTANIA DLACZEGO TAK BYLI WNIKLIWI CI LUSTRATORZY? KOGO JESZCZE OCZYSZCZALI - OLEKSEGO....? > :) Ale niedawno go znaleźli i stwierdził ,że Wałęsa nie sypał :) > NA PODSTAWIE ZEZNAŃ Z SBKIEM WIEMY ŻE WAŁESA: - BYŁ ZAREJESTROWANY JAKO BOLEK (NIEKONIECZNIE AGENT) - WZIA KASĘ (SPOTKANIE Z GIERKIEM ITD...) NIE WIEMY CZY BYŁ DALEJ PROWADZONY - ALE DLACZEGO UKRAD POZOSTAŁE AKTA NIE ZWRACAJAC W BELWEDWRZE?????? WAŁĘSA KATEGORYCZNIE ZAPRZECZAL JAKIMKOLWIEK DOWODA Z KSIĄZKI IPN A ZEZNANIA SBEKA CZĘŚC Z FAKTÓW POTWIERDZAJĄ ALE NICZEMU NIE ZAPRZECZAJĄ. KIEDY WAŁESA ZAŁOZY SPRAWĘ IPN?????? Odpowiedz Link Zgłoś
renifer77 Re: Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 17:27 wybolki napisała: > Jak widac w Polsce można być kapusiem i jednocześnie można byc na > piedestale. ***************************** W Polsce można być również zakompleksionym, niekompetentnym małym człowieczkiem i zostać wybranym na stanowisko prezydenta kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Ktoś tu stracił, 07.12.08, 16:40 Niewątpliwie , w sierpniu 1980 roku Wałęsa był dla mnie bohaterem . Jednak po swojej prezydenturze i potem po szczegółach jego działalności w latach 70 tych ale i teraz , stracił on . Odpowiedz Link Zgłoś
28plk7b [...] 07.12.08, 16:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
konbar Re: Niech szlag trafi obu kaczorów i tę 07.12.08, 16:44 28plk7b napisał: > co ich wydała na swiat.Warci są się. Ale ci sie pieprzy i jak slabo po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Re: Niech Bozia ma w opiece Graczyka co dał 1500 07.12.08, 16:53 Niech Bozia ma w opiece SB-ka Graczyka który dając nobliscie 1500 zł /za nic/, uratował go od śmierci głodowej , za co on mógł dokonać takiego przewrotu , że Stocznie puszczą za psi grosz, a ludzi rozpuszczą na ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 16:43 Oto wspaniały człowiek, oto przywódca i ikona niepodległej i solidarnej Polski, oto ten o którym cały swiat pamięta, tylko karły różnej maści nie doceniają tego, ktoremu zawdzięczją, że mieli lub mają stanowiska i mogą żyć w demokratycznej Polsce. Ale my starzy solidarnościowcy wiemy i nie damy się nabrać tym pieskom i paszkwi- lantom, bo wiemy, że Wałęsie Polska i Eurpa zawdzięcza to czym jest obecnie,że mur upadł berlinski i naród z pod komunizmu się wyzwolil. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki 123 07.12.08, 16:47 Jak widac w Polsce można być kapusiem i jednocześnie można byc na piedestale. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 ...Dlaczego nie zaprosił Graczyka ? 07.12.08, 16:46 Trzeba oddać te 1500 zł jakie dostał od SB-ecji /za nic /w ciężkich czasach . Ten dług po latach wraz z procentami to dostateczny powód aby zaprosić Graczyka i podziękować za wsparcie Szefa Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Re: ...Dlaczego nie zaprosił Graczyka ? 07.12.08, 17:34 bo zaprosił Kaczyńskich i to był błąd. Na szczęście nie przybyli. Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: ...Dlaczego nie zaprosił Graczyka ? 07.12.08, 21:05 Ty nędzny wszawy śmieciu. Gdzie ty ścierwojadzie byłeś w stanie wojennym? Chowałeś sie razem z tymi dwoma małymi gnojami u "powstańczyni" ze Starachowic pod pierzyną? A potem jak Wałęsa i inni załatwili sporawę wypełzliście karaluchy ze swoich nor? jan3211 napisał: > Trzeba oddać te 1500 zł jakie dostał od SB-ecji /za nic /w ciężkich > czasach . Ten dług po latach wraz z procentami to dostateczny powód > aby zaprosić Graczyka i podziękować za wsparcie Szefa Solidarnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 do pisowskich pisarczyków 07.12.08, 16:48 chocbyście stanęli na rzęsach, to i tak nie zmienicie faktów. Nie zmienicie tego, że wczoraj i dzisiaj w Gdańsku była prawdziwa Polska, dumna i szanowana przez Europę. Nigdy nie osiągnięcie tego, nigdy nie dacie takiego świadectwa patriotyzmu, moralne karły IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas POwaleńcy pojechali świętowć... 07.12.08, 17:12 ...likwidację polskich stoczni. Ale jazda... Paligłupy... kiks11 napisał: > chocbyście stanęli na rzęsach, to i tak nie zmienicie faktów. Nie > zmienicie tego, że wczoraj i dzisiaj w Gdańsku była prawdziwa > Polska, dumna i szanowana przez Europę. Nigdy nie osiągnięcie tego, > nigdy nie dacie takiego świadectwa patriotyzmu, moralne karły IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ksiądz zadekretował i od teraz 07.12.08, 16:49 wałęsa jest świętością. koniec kropka. ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head A Kiszczaka nie było ? To dopiero małostkowość 07.12.08, 16:49 W końcu Lechowi i jego kumplom z Unii Wolności tyle zawdzięcza. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te Re: Dlaczego Jaroslaw jeszcze nie siedzi? 07.12.08, 17:23 co ma wisiec nie musi siedziec. Skonczy jak caucescu ten sqwiel ofajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Bo stocznie musi jeszcze roz...ać. 07.12.08, 17:29 www.euractiv.pl/gospodarka/artykul/tak-dla-planu-komisji-europejskiej-ws-polskich-stoczni-ale- mw-te napisał: > co ma wisiec nie musi siedziec. Skonczy jak caucescu ten sqwiel ofajdany. Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Jaroslaw jest kacza swinia i hitlerkiem... 07.12.08, 18:04 kartofel powinien siedziec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
omidas Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 16:53 Niech żyje Lech Wałęsa! Precz z PiS-akami, rozrabiaczami, karłami, wszelkiej maści ćwokami i pijakami z pod znaku PiS-uarów. Odpowiedz Link Zgłoś
wybolki Re: Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 17:11 Spalić wszystkie akta, teczki, książki IPN, Koperniaka, Galileusza po co nam prawda. Mamy swój MATRIX jest OKI. Odpowiedz Link Zgłoś
marekb162 Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 16:57 No to zrobcie go swietym Walesa. Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Wałęsa i INNI 07.12.08, 17:15 Wałęsa idzie znowu na 1%, Tylko ja.... Kim byłby bez Walentynowicz, Gwiazdy i innych. kim bylby gdyby nie pluli na niego Michnikowszczycy? Odpowiedz Link Zgłoś
maxymus1 Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 17:17 Panie Wałęsa, a może jednak jak Pan naprawdę wierzy w Boga, to Pan przeprosi Kaczyńskich? Pan wie za co. A jestempewny że Panu wybaczą, i ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
pandora-online [...] 07.12.08, 17:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mw-te ubeckiej psiarni z pis dziekujemy za nieprzybycie: 07.12.08, 17:21 ubekom i komuchom z pisdowa dziekujemy za nieprzybycie, zapachu guana w kosciele bysmy nie zniesli!!! Odpowiedz Link Zgłoś
henyk Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 17:25 A kurduple byli zaproszeni, bo się nie doczytałem?. Wiem tylko, że nie byli obecni. Gdyby byli, to straciłby na tej obecności Wałęsa. Odpowiedz Link Zgłoś
goslar Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 17:26 Dziękuję, Panie Prezydencie podziwiam Pana odwagę, okazaną w czasach kiedy ludzie mali - tak jak ja - bali się i nic dla kraju nie zrobili. I teraz dzięki Panu żyjemy w lepszej Polsce. I w lepszym świecie. To bez wątpliwości. A jeżeli ktoś uważa, że za komuny było lepiej to niech jedzie na Kubę czy do diabła. Prosze być ponad małych pokracznych zawistników, małych kumdli, co piskliwie szczekają na wiekszych od siebie Odpowiedz Link Zgłoś
piogor9618 Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 17:40 Szacunek dla Pana Wałesy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_bydle Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 17:42 miał wziąć udział i znowu narazić się na oblanie kubłem pomyj przez Wałęsę ???. Uważam, że to bardzo dobrze, że Prezydent nie wziął udziału we wzajemnej adoracji esbeckich uczestników i agentów okrągłego stołu, okraszonych pewną liczbą pożytecznych idiotów. Najlepsza interpretacja tej farsy: wirtualnapolonia.com/2008/12/06/stanislaw-michalkiewicz-w-wigilie-kongresu-pokoju/ Odpowiedz Link Zgłoś
ulap222 Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 17:46 A skąd Wałęsa w tamtych czasach miał samochód? Bezrobotny, z gromadką dzieci ale samochód miał! Borusewicz w jakichś swoich wspomnieniach powiedział, że przyjęli Wałęsę do organizacji, własnie ze względu na ten samochód, bo łatwiejsze stało się poruszanie, rozwożenie materiałów itp. A wracając do tytułu to Wałęsa nie może stracić, bo jak zero może jeszcze stracić? W moich oczach on jest ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
sirandreas Inni do więzień szli, a temu sk....wi SB dała 07.12.08, 17:57 mieszkanko... ulap222 napisała: > A skąd Wałęsa w tamtych czasach miał samochód? Bezrobotny, z > gromadką dzieci ale samochód miał! Borusewicz w jakichś swoich > wspomnieniach powiedział, że przyjęli Wałęsę do organizacji, własnie > ze względu na ten samochód, bo łatwiejsze stało się poruszanie, > rozwożenie materiałów itp. A wracając do tytułu to Wałęsa nie może > stracić, bo jak zero może jeszcze stracić? W moich oczach on jest > ZERO! Odpowiedz Link Zgłoś
staryduster łajdacy z SB-PIS dostali białej gorączki z zawiści 07.12.08, 18:08 Ludek SB-PIS i RM...kurestwo naszych czasów... Odpowiedz Link Zgłoś
yanfhowah Re: Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 08.12.08, 05:55 ulap222,,JAK SIE NIE MA CZEGO CZEPIAC,,,TO BIEGAJ ZA TRAMWAJEM I SIE CZEPIAJ..zero w twoich oczach ?? jakie to ma znaczenia jak ty masz zeza i dwa zera jak kolka olimpijskie widzisz,,,jeszecz pewnie zloty medal ci na nosie powiesza za osiagniecia szczytowe w glupocie nawet jak masz to wrodzone,,masz jak w banku i jeden z kaczorkow ci go zawiesi,, Odpowiedz Link Zgłoś
red.ken Re:Życzenia dla pana Bolka 07.12.08, 18:03 oby to byla twoja ostatnia taka uroczystosc kapusiu pzpr Odpowiedz Link Zgłoś
siranders garbatonosy..syn rabina Rydzyka i Sobeckiej... 07.12.08, 18:17 dziadostwo.blox.pl/resource/rydzyk3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lepszawina Gdzie te ideały solidarności ??? 07.12.08, 18:05 Gdzie te ideały solidarności którymi tumaniono cały naród ? Cytat z przemówienia wręczenia nagrody Nobla : Walczymy o wolną Polskę i godną pracę !!! a mamy dziś niewolnictwo około sześć milionów osób nie zasiądzie do wieczerzy wigilijnej bo niema ją za co zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
edek47 Takiemu jak ty ... 07.12.08, 18:09 za solidarnosc powinny wystarczyc dwa oblesne kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
siranders Kaczynscy,to dwa śmierdziele, pierdoły.... 07.12.08, 18:16 www.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=74891904&a=74907348 newsgroups.derkeiler.com/Archive/Soc/soc.culture.polish/2008-08/msg01844.html Odpowiedz Link Zgłoś
gtpress Wałęsa o Kaczyńskim: Ktoś tu stracił, ja nie 07.12.08, 18:09 ja tez nie umoczylem, wyjechalem w 1989 r., moze nie mam zbyt duzo "narodowego majatku", ale mam czyste sumienie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
andulencja Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 18:22 Panie Prezydencie - GRATULUJĘ. I chylę czoło przed wielkim POLAKIEM. Cały świat kłania się Panu i tylko zawistni próbują opluwać Pana osobę. Ale to Pan jest Polakiem rozsławiającym nasz kraj i niech wstydzą się wszyscy plujący. Napisano: Niech pierwszy rzuci kamień..." Jestem dumna Panie Prezydencie, ze jestem Polakiem tak samo jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
muraszka1 Re: Nuncjusz Apostolski: Módlmy się za Wałęsę 07.12.08, 18:24 znowu sie udalo temu kretaczowi walesie:( on faktycznie uwierzyl,ze jest wielki :( Odpowiedz Link Zgłoś
power_mac Wałęsa o Kaczyńskim: Mógł pomóc poprawić Mojżesza 07.12.08, 18:30 ...w mojej klapie, albo Matkie Boskie! Bo ja raz tak, raz siak, ja o takie Arabie Saudyjskie! Odpowiedz Link Zgłoś