Gość: kaka IP: *.amg.gda.pl 05.08.01, 23:22 Cisza- znowu zwyciężyła brudna polityka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cmd26 Re: Matemblewo 05.08.01, 23:25 Gość portalu: kaka napisał(a): > Cisza- znowu zwyciężyła brudna polityka O co Ci chodzi? Odnosze wrazenie, ze nie przepadasz za AWSem. Tylko ciekawe na kogo bedziesz glosowal???? Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Matemblewo 05.08.01, 23:44 Gość portalu: kaka napisał(a): > Na PiS Kaczynski to moze nadaje sie na min.sprawiedlowisci, ale o gospodarce to oni nie maja zbyt duzego pojecia (sa zwolennikami socjalizmu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Matemblewo IP: *.nsm.pl 05.08.01, 23:54 Oni właściwie nic o gospodarce nie mówią.Bo sie nie znają?Nieeeee ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Matemblewo 05.08.01, 23:57 Gość portalu: beast napisał(a): > Oni właściwie nic o gospodarce nie mówią.Bo sie nie znają?Nieeeee ;) A wcale, ze nie bo cos tam ostatnio mowili - nie bylem na spotkaniu (szkoda mojego czasu) ale kolega mi je zreferowal. W skrocie: gospodarka - socjalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaka Re: Matemblewo IP: *.amg.gda.pl 06.08.01, 01:02 Mnie bardziej interesuje walka ze złodziejstwem i załatwianie "teoretycznie" zgodnych z prawem interesów ( dom za pół ceny ) każdy by chciał Odpowiedz Link Zgłoś
cmd26 Re: Matemblewo 06.08.01, 10:45 Gość portalu: kaka napisał(a): > Mnie bardziej interesuje walka ze złodziejstwem i załatwianie "teoretycznie" > zgodnych z prawem interesów ( dom za pół ceny ) każdy by chciał a co mnie obchodzi walka ze zlodziejstwem, jezeli nie bedzie mozna normalnie prowadzic swojego biznesu? Odpowiedz Link Zgłoś