Gość: Kuba IP: *.ists.pl / 192.168.0.* 11.11.03, 11:54 Niedawno oglądałem film pt."Tecumseh...ostatni wojownik" ,który był wodzem plemienia shawnee. tak samo jak sat-okh .... 2temat-zapraszam na moją stronke -------- rts-widzew-lodz.fm.interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tezozomoc Re: Sat-Okh IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 23:40 Został zaproszony do Krainy Wiecznych Łowów. Cześć Jego Pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: indianoFil Świetny człowiek i pisarz i wielki patriota ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 19.02.04, 10:00 Zapewne żadnej urzędniczej mendzie nie przyszła do głowy myśl, żeby Jego imieniem nazwać jakieś miejsce w Trójmieście. Jeżeli się mylę, sprostujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rapatang Re: Sat-Okh IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.09.04, 12:10 jesli za zycia poznalem wielkiego czlowieka to byl nim na pewni Sat-Okh czesc jego pamieci ['] jego zony to tez wspaniali ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WILK Sat-Okh IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:04 To doskonały pisarz ........ wszystkie jego książki są znakomite ....... szkoda że umarł ........ Pozdrowienia dla wszystkich przesyła WILK . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Sat-Okh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 13:36 Ja też uwielbiałam jego książki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyn a Re: Sat-Okh IP: *.pwsz.pila.pl / *.pwsz.pila.pl 15.10.04, 18:07 JAK mozliwe byloby zdobycie tego filmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murzynka z egiptu Re: Sat-Okh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:57 no co jeszcze nie czytałam żadnej ksią żki to nie moge nic powoiedzieć jak na razie to mi się nie podoba nara cw..e Odpowiedz Link Zgłoś