Gość: jaś IP: *.gdynia.mm.pl 30.01.09, 23:44 "Wstępnie zakładamy, że to porachunki handlarzy narkotyków - mówią policjanci." a ja myslalem, ze sie najpierw bada sprawe nic nie zakladajac w ciemno i dopiero potem na podstawie faktow sie cos ustala... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kolega Ranny już jest na wolności IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 31.01.09, 20:33 Ten ranny 26-latek już jest wśród swych kolesiów. Policja po "intensywnym" śledztwie niczego nie ustaliła i grzecznie puściła Pana Bandytę do domku. Gratulacje. Wychodzi na to ze Facet przyjechał do Wejherowa z Gdańska żeby sobie trochę pospacerować i "przypadkowo" jakiś zły człowiek strzelił do niego z bliżej nieznanego powodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruno Strzelanina w Wejherowie IP: *.giga-dns.com 31.01.09, 21:54 Skoro psiarnia sie boi, to skarbowka powinna sie zainteresowac wszystkimi 20-kilkuletnimi wlascicielami nowych bmw, audi i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sistrzeniec 32.l Strzelanina w Wejherowie IP: *.lublin.mm.pl 14.04.09, 10:28 moj wujek ktory zostal zastrzelony nie byl zadnym bandyta ani chandlarzem narkotykow nie zaslurzyl na taka smierc :( byl dobrym czlowiekiem i to nie byly przestepcze porachunki wiec niech oni tak nie pisza bo do dzis nie moge sie pogogic z tym ze mowj wujek zostal zastrzelony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Strzelanina w Wejherowie IP: *.85-237-173.tkchopin.pl 25.09.09, 21:52 wujek moze nie a tatus zastanów sie chłopaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostrzeniec 32.l Strzelanina w Wejherowie IP: *.lublin.mm.pl 14.04.09, 10:31 moj wujek ktory zostal zastrzelony nie byl zadnym bandyta ani chandlarzem narkotykow nie zaslurzyl na taka smierc :( byl dobrym czlowiekiem i to nie byly przestepcze porachunki wiec niech oni tak nie pisza bo do dzis nie moge sie pogogic z tym ze mowj wujek zostal zastrzelony :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzina zabitego cos IP: *.lublin.mm.pl 03.09.09, 22:21 ten 26 latek nie btl kolegom mojego wujka to on naslal swoich kolegow na mojego wujka Odpowiedz Link Zgłoś