Gość: leutnant Myślimy naknajgorzej ! IP: *.Red-81-44-62.pooles.rima-tde.net 21.11.03, 18:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Myślimy naknajgorzej ! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 20:48 Oj nieładnie! Jutro będe w Gdańsku, lepiej nie wchodź mi w drogę:)) No i łabędzie maja wszystkie byc na miejscu, odszykowane:) pozdrawiam z pieknego Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Gdyby tak Toruń mial dostęp do morza..... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 19:06 ..byłby na pewno piekniejszym miastem od Gdańska:)) a sprawa łabędzi przedstawia się natępująco: W dodz 10,00 - 11,15 idąc od Przymorza w kierunku Sopotu spotkałam tylko trzy łabędzie i to dopiero przy molo w Sopocie. pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
gallagher Re: Myślimy naknajgorzej ! 25.11.03, 16:13 Już nie w Kołobrzegu? Gość portalu: cygne napisał(a): > > Oj nieładnie! > Jutro będe w Gdańsku, lepiej nie wchodź mi w drogę:)) > No i łabędzie maja wszystkie byc na miejscu, odszykowane:) > pozdrawiam z pieknego Torunia Odpowiedz Link Zgłoś
cygne Re: Myślimy jak najlepiej ! 25.11.03, 22:02 gallagher napisał: > Już nie w Kołobrzegu? Ano tak wypadło obowiązki rodzinne. K-g to latem przecież:)) pozdr 'z Gdańska' od Torunia dla W-wy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustaw Toruń jest w porządku IP: *.revers.nsm.pl 25.11.03, 23:58 Na pewno o wiele więcej niż z Bydgoszczą (miasto o charakterze lewicowo- robotniczym) Gdańsk i Toruń charakter prawicowo-inteligencki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cygne Re: Toruń jest w porządku IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 26.11.03, 19:24 Dzięki:) Bydgoszcz zyskuje bardzo z racji bliskiego sąsiedztwa z Toruniem. Wielu Torunian dojeżdża do pracy do bydg, część tam zamieszkała nawet, więc niewatpliwie podnoszą poziom inteligencji, kultury robotniczej Bydgoszczy:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gepart czester Re: CO MYŚLICIE O TORUNIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:25 jest przepiekny!!! mimo, ze jestem Gdanszczanka moj narzeczony pochodzi z Torunia wiec troszke pozwiedzalam to masto. Zazdroszcze Torunianom starowki:))) Odpowiedz Link Zgłoś