haen1950 27.03.09, 22:52 Ktoś tu powinien zażyć relaksu na kozetce u psychiatry zamiast grać w piłkę wieczorami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z Sopotu Platforma kontra Karnowski IP: *.opera-mini.net 27.03.09, 22:56 W koncu! POra teraz na nas mieszkancow! Zaglosujemy na TAK! dla naszego Sopotu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obywatel Re: Platforma kontra Karnowski IP: 193.189.116.* 27.03.09, 23:11 Czekam, aż wreszcie prokuratura przestanie urządzać krucjaty polityczne za nasze podatki. Liczę, że Sąd zahamuje jej zapędy i zrobi coś w związku z jawnym łamaniem przez nią prawa(nie chcą dać Karnowskiemu wglądu do akt i ekspertyz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaspa Platforma kontra Karnowski IP: 153.19.191.* 27.03.09, 23:47 Tusk zwiał do Gdańska bo przez swoje zacietrzewienie przy rozwiązaniu koła Sopot sam by się wylał z partii, żeby było śmieszniej będąc członkiem w sopocie nigdy nie był na żadnym spotkaniu a i pewnie składek nie płacił. Wiem bo jestem członkiem tego koła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wed Platforma kontra Karnowski IP: 193.189.116.* 28.03.09, 00:28 to koniec dozynania konserwatystow, przez liberalow i popluczyn po mumi wolnosci, co do Liska to sie moze ktos zaineresuje jego dzialalnoscia biznesowa, jak jeszcze nie byl poslem pisze do dziennikarzy, co do jakubowskiego to sie po tym arogancie spodziewalem takiego zachowania juz sie mosci na stolku i z Sopotu bedzie sie trza wyprowadzac jak sie ten przyklei, i mozecie wykorzystujac aparat jaki macie w lapie se ustalac i tak mam was w d,,, i zaglosuje nie jak mnie gow..rze nakazuja, a koziolek Tobie juz zostala tylko jakas placowka na stanowisku radcy od spraw niepotrzebnych, najlepiej razem z ania sfotygowana bo o UE to zapomnij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doli Pan Prezydent Karnowski to super Sopocianin IP: *.ip.jarsat.pl 28.03.09, 00:45 Mirnoty z Modych Demokratów, możecie tylko z zazdrością oglądać jak zdobywa się prawdziwą pracą i wysiłkiem - szacunek, tak dobrze zarządzanego miasta jak Sopot. Prezydent Karnowski jest poza waszym zasięgiem bo on po prostu pracuje i rozumie mieszkańców i ich sprawy, a wy prowadzicie nieustanny PR. Jakby się Wam opłacało to byście mówili, że kupa to ciasto czekoladowe itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty co mnie obrazas Re: Pan Prezydent Karnowski to super Sopocianin IP: 193.189.116.* 28.03.09, 01:00 wyzywajac od glupich demokratow, z nich tacy demokraci jak z koziej d,, traba, uklad biznesowo kolesiowy i tyla, a se przeczytaj ze zrozumieniem bo sie do ich poziomu znizasz. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Platforma kontra Karnowski 28.03.09, 07:10 Tusk i spółka to chyba terminowali jeszcze u Ulianowa - Lenina i zastosowali w swej partii centralizm "demokratyczny",tak dobrze - starszemu pokoleniu - znany z nieboszczki PZPR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina Platforma kontra Karnowski IP: *.chello.pl 28.03.09, 08:08 "zarząd partii w uchwale zobowiązał swoich działaczy do głosowania przeciwko Jackowi Karnowskiemu w referendum 17 maja" - jak to się ma do wolności i tajności głosowania? to naruszanie zasad demokracji. A kiedyś PO robiła otwarte wybory swoich przedtsawicieli, lata temu, mna molo... Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Platforma kontra Karnowski 28.03.09, 09:49 Ja jestem tylko jednego ciekaw, za jaka cenę Tusk przehandlował Gnidzie-Jankowskiej i kaczyńskim Sopot. Ponadto stracił u mnie wszystko (a chyba nie tylko u mnie) kaszub nie postępuje jak szczur uciekający z tonącego statku. Złe się czsy dla Sopotu zbliżają. Gnida-Jankowska jako prezydent, a poniewaz tepa jak krawężnik to Kuruś-Kurski jako doradca, a UŚ Julke jako właściciel Centrum Haffnera, ale sie bedzie działo. Należy jeszcze tylko za wszelka cene przekonac Pana Tuska, żeby dla świętej spokojności wyprowadził sie z rodzina z Sopotu. Nie chcę Premiera obrażać, ale chyba nawał pracy zaszkodził jego psyhice. Co nie postanowi, to w nie sławie sie z tego wycofuje. Tak postepuje szef Rządu ? Chyba Nierządu. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 I takie młoty rządzą w Sopocie? 29.03.09, 09:14 danpol-broker napisał: > Ja jestem tylko jednego ciekaw, za jaka cenę Tusk przehandlował > Gnidzie-Jankowskiej i kaczyńskim Sopot. Ponadto stracił u mnie > wszystko (a chyba nie tylko u mnie) kaszub nie postępuje jak szczur > uciekający z tonącego statku. Złe się czsy dla Sopotu zbliżają. > Gnida-Jankowska jako prezydent, a poniewaz tepa jak krawężnik to > Kuruś-Kurski jako doradca, a UŚ Julke jako właściciel Centrum > Haffnera, ale sie bedzie działo. Należy jeszcze tylko za wszelka > cene przekonac Pana Tuska, żeby dla świętej spokojności wyprowadził > sie z rodzina z Sopotu. Nie chcę Premiera obrażać, ale chyba nawał > pracy zaszkodził jego psyhice. Co nie postanowi, to w nie sławie sie > z tego wycofuje. Tak postepuje szef Rządu ? Chyba Nierządu. Odpowiedz Link Zgłoś
mwiercik Platforma kontra Karnowski 28.03.09, 10:14 Nie tylko pawliaki,kaczory bronią swojej rodzinki.Jak widać dodki też .Tylko po co ujadają na innych ,że uprawiają nepotyzm????? Są tak samo przesiąknięci hipokryzją jak inni Odpowiedz Link Zgłoś
edek_2007 Platforma kontra Karnowski 28.03.09, 11:49 To co zrobił Tusk jest najgłupszym posunięciem. Mieszkam na obrzeżach Gdańska i Sopotu. Dzieci i wnuki mieszkają w Sopocie. Opinia o Prezydencie Sopotu jest zdecydowanie pozytywna. PiS przez cały czas wali w PO jak w kaczą dupę . Tusk jesteś miękkim robiony. Tak reagując nerwowo nie nadasz się na Prezydenta. Niczym nie różnisz się od obecnego. Mam nadzieję ,że pogodzi was trzeci i diabli was obu wezmą. Nie robicie nic dla ludu tylko pod siebie. Tematy zastępcze jak w PRL-u. Jesteś najsłabszym premierem z dotychczasowych. Dwóch było jako takich Buzek i Miler. Reszta to chłam. Niech ludzie decydują a nie wierchuszka partyjna,to typowe KC PZPR. Powodzenia Na pewno już na PO nie zagłosuję ani na Ciebie mały człowieczku. Cała Rodzina także!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Ten walnięty dach w hali to najlepszy dowód 29.03.09, 09:18 edek_2007 napisał: > To co zrobił Tusk jest najgłupszym posunięciem. Mieszkam na obrzeżach Gdańska > i Sopotu. Dzieci i wnuki mieszkają w Sopocie. Opinia o Prezydencie Sopotu jest > zdecydowanie pozytywna. PiS przez cały czas wali w PO jak w kaczą dupę . Tusk > jesteś miękkim robiony. Tak reagując nerwowo nie nadasz się na Prezydenta. > Niczym nie różnisz się od obecnego. Mam nadzieję ,że pogodzi was trzeci i > diabli was obu wezmą. Nie robicie nic dla ludu tylko pod siebie. Tematy > zastępcze jak w PRL-u. > Jesteś najsłabszym premierem z dotychczasowych. Dwóch było jako takich Buzek i > Miler. Reszta to chłam. > Niech ludzie decydują a nie wierchuszka partyjna,to typowe KC PZPR. > Powodzenia Na pewno już na PO nie zagłosuję ani na Ciebie mały człowieczku. > Cała Rodzina także!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoppoter Platforma kontra Karnowski IP: *.chello.pl 28.03.09, 15:40 Do niedawna myślałem, że na Pomorzu jest tylko jeden polityk o bardzo małym rozumku, okazuje się, że prócz Jacka Kurskiego jest jeszcze jeden - Tusk, i to jest bardzo smutne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Platforma kontra Karnowski IP: 94.254.148.* 28.03.09, 17:13 Premier szczyci się swoim kaszubskim pochodzeniem. Ale Kaszubi są odważni, a Premier nie. Szkoda.Mamy parwo oczekiwać od Niego czegoś więcej niż ucieczki z koła i rozganianie ludzi, którzy potrafią sami myśleć. Może zbyt trudno było przyznać się do błędu - tej idiotycznej uchwały. Na krótkim łańcuszku pisu chodzą chłopaki z platformy. A może tak na rekolekcje - zamknijcie się w pustelni i pomyślcie człopaki. To nie boli. A pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sopocianka Tusk popełnił wielki błąd ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:25 Czytał Weltrowkiego, zamiast słuchac swoich kolegów z sopockiego PO. Znowu się dał podpuścic pisowskiemu dziennikarzynie, pisowcom - na czele z Kurskim i peowcom z Gdańska, którzy nie popierają pracowitych i oddanych peowców z Sopotu. P.Woźniak jest świetnym i prawym szefem PO w Sopocie. Radnym z PO też nic nie można zarzucic. Tak nie wolno postępowac z ludźmi, którzy wszystkie swoje siły oddają miastu i mieszkańcom. A pisowcy znowu się cieszą, że skłócili porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Sitwa umie się bronić! 29.03.09, 09:19 Gość portalu: Sopocianka napisał(a): > Czytał Weltrowkiego, zamiast słuchac swoich kolegów z sopockiego PO. > Znowu się dał podpuścic pisowskiemu dziennikarzynie, pisowcom - na > czele z Kurskim i peowcom z Gdańska, którzy nie popierają > pracowitych i oddanych peowców z Sopotu. P.Woźniak jest świetnym i > prawym szefem PO w Sopocie. Radnym z PO też nic nie można zarzucic. > Tak nie wolno postępowac z ludźmi, którzy wszystkie swoje siły > oddają miastu i mieszkańcom. A pisowcy znowu się cieszą, że skłócili > porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
janek445 Platforma kontra Karnowski 28.03.09, 22:20 Panie Tusk niech pan nie mówi ze jest pan mieszkańcem Sopotu bo sprzedaje pan Sopot i lepiej niech pan wyprowadzi się z tego miasta a problemy zostawi obywatelom Sopotu a nie swoim kuplą ze swojej partii .Apeluję do mieszkańców Sopotu jako bez partyjny mieszkaniec tego miasta głosujcie za Prezydentem Karnowskim bo rozkradną nam nasze miasto które z dnia na dzień jest co raz ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 PO i tak wygra w Sopocie a Karnol to mumia 29.03.09, 09:20 janek445 napisał: > Panie Tusk niech pan nie mówi ze jest pan mieszkańcem Sopotu bo sprzedaje pan > Sopot i lepiej niech pan wyprowadzi się z tego miasta a problemy zostawi > obywatelom Sopotu a nie swoim kuplą ze swojej partii .Apeluję do mieszkańców > Sopotu jako bez partyjny mieszkaniec tego miasta głosujcie za Prezydentem > Karnowskim bo rozkradną nam nasze miasto które z dnia na dzień jest co raz > ładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
dana43 Tusk popełnił wielki błąd ! 29.03.09, 00:29 Czytał Weltrowskiego, zamiast słuchac swoich kolegów z sopockiego PO. Znowu się dał podpuścic pisowskiemu dziennikarzynie, pisowcom - na czele z Kurskim i peowcom z Gdańska, którzy nie popierają pracowitych i oddanych peowców z Sopotu. P.Woźniak jest świetnym i prawym szefem PO w Sopocie. Radnym z PO też nic nie można zarzucic. Tak nie wolno postępowac z ludźmi, którzy wszystkie swoje siły oddają miastu i mieszkańcom. A pisowcy znowu się cieszą, że skłócili porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 Tak płaczą ci co tracą kasę z władzy? 29.03.09, 09:21 dana43 napisała: > Czytał Weltrowskiego, zamiast słuchac swoich kolegów z sopockiego PO. > Znowu się dał podpuścic pisowskiemu dziennikarzynie, pisowcom - na > czele z Kurskim i peowcom z Gdańska, którzy nie popierają > pracowitych i oddanych peowców z Sopotu. P.Woźniak jest świetnym i > prawym szefem PO w Sopocie. Radnym z PO też nic nie można zarzucic. > Tak nie wolno postępowac z ludźmi, którzy wszystkie swoje siły > oddają miastu i mieszkańcom. A pisowcy znowu się cieszą, że skłócili > porządnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
marcel.rappaport Referendum - zdublowana inicjatywa???? 29.03.09, 07:21 Jaka zdublowana inicjatywa???? Przecież zdublowali ją specjalnie, bo w przypadku gdyby referendum zwołane przez rednych się nie powiodło, to rozwiązaniu ulega Rada Miasta. Nie dziwię się Tuskowi, że pozbywa się radnych którzy dostali mandat z listy jego partii, a teraz nie chcą go oddac - nie wiem, pewnie chodzi im o 1200zł diety jaką w Sopocie otrzymuje radny. Odpowiedz Link Zgłoś
k1985 To przykre, że wyrzuca się z Platformy sitwę, któr 29.03.09, 09:11 To przykre, że wyrzuca się z Platformy sitwę, która tę partię zakładała, a teraz nie poparła bezsensownej uchwały - komentuje Karnowski. Odpowiedz Link Zgłoś
trojanska Bezsensowny prezydent 29.03.09, 14:12 Rzygać się chce jak czytam te poparcia dla aczłowieka bez honoru, który broni swojej d..py jak generał niepodległości. Jaka bezsensowna uchwała, sam pan jeteś bezsensownym prezydentem, który w swojej obronie wyprowadził na barykady durnych aparatczyków, którzy naiwnie myślą, że naród jest za nimi Odpowiedz Link Zgłoś
danpol-broker Re: Bezsensowny prezydent 29.03.09, 20:13 O żesz Ty Gnido-Jankowska, jak juz piszesz to sie bźdźiągwo podpisz swoim nazwiskiem. Kunda jedna. Odpowiedz Link Zgłoś