nowakowski_1975 28.03.09, 10:44 Bardzo prosze o OPINIE.Dziekuje z gory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy810 Re: OW Chemar 2 28.03.09, 20:41 Od dłuższego czasu również szukam inf na temat tego ośrodka ale nikt się nie odzywa,jest kilka opini ale z przed kilku lat może odezwie się ktoś kto wypoczywał tam w ubiegłym roku Odpowiedz Link Zgłoś
wwgg Re: OW Chemar 2 19.06.09, 11:23 Wiem ze sprawa troche stara ale moze pomoge. Byłam w Chemerze i stanowczo odradzam. Fakt kuchnia ok bardzo miły kucharz i panie kelnerki, na tym koniec pozytywow. Reszta to moim zdaniem tragedia jestem w łebie juz ktorys raz i do tego osrodka z pewnoscia nie wroce. Pokoje ( przynajmniej nasz) brodny i zaniedbany, pomimo nowych w miare mebli, łazienka w opłakanym stanie kran nam ciekł całe 2 tyg (nic z tym nie zrobili mimo naszych zgłoszeń)zaplecze dla dzieci w czasie kiedy ja byłam ost tydz sierpnie ZAMKNIETE plac zabaw taki ze strach dziecko wysłac. Obsługa (a to chyba na wczasach najwazniejsze) okropna i nie miła. Ja tam wiecej nie pojade ale własnie wrociłam z Łeby z AMBRE wynajmowałam domek murowany - super, polecam tez osrodek STAR ( troszke dalej do morza - idzie sie 5 min ale super atmosfera polecam segment A).Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: OW Chemar 2 19.06.09, 16:39 Wwgg bardzo dziękuję za inf mam już zarezerwowany tam pokój w budynku głownym czyli S -martwią mnie te opinie,kilka lat temu ośrodek był chwalony przez wczasowiczów a teraz widać wyraźnie że coś się zepsuło.Zobaczę jak to będzie-Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
newstylevision Re: OW Chemar 2 16.07.09, 08:41 najlepiej sprawdzić obiekty na www.noclegileba.pl - noclegi w Łebie Odpowiedz Link Zgłoś